Close
Faqja 12 prej 22 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 166 deri 180 prej 324
    Kjo puna e shift + delete me eshte bere edhe mua ves , dhe ka raste fshij ndonji gje pa dashje.
    Renea si e ka emrin programi qe te beri pune , se un i kam provuar te gjithe me nje karte dhe nuk ktheva gje.Dhe nuk e kuptoj si ka mundesi , u kthyen fotot qe ishin bere qe ne fillim kur ishte blere karta dhe nuk u kthyen ato qe ishin bere para nji muaji.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    209

Pas Formatizimit si ti rikthej te dhenat

Ne nje PC ruajta te gjitha ato te dhena qe kisha per ti ruajtur ne Local Disk D:
    Formatiziova Pc dhe nga shpejtesia gjat formatizimit kam bere Delete edhe diskun D: A ka ndonje mundesi qe ti rikthej keto te dhena. ( foto , programe , muzik ) mua me nevoiten vetem fotot patjeter. Nese ka mudesi te me tregoj dikush nga ju si tja bej qe ti rikthej keto!

Provo me ndonje program qe rekuperon te dhenat. Kerko per Recovery data dhe besoj ndonje gje do te gjesh...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga dardanii Lexo Postimin
    Ne nje PC ruajta te gjitha ato te dhena qe kisha per ti ruajtur ne Local Disk D:
    Formatiziova Pc dhe nga shpejtesia gjat formatizimit kam bere Delete edhe diskun D: A ka ndonje mundesi qe ti rikthej keto te dhena. ( foto , programe , muzik ) mua me nevoiten vetem fotot patjeter. Nese ka mudesi te me tregoj dikush nga ju si tja bej qe ti rikthej keto!
    Provo
    Easy Recovery Pro.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Hibernated
    Anëtarësuar
    14-07-2008
    Postime
    97
    Mund te perdoresh edhe Recover My Files 3.98 Build 6043
    Nese te duket e komplikuar, po e ngarkoj ne rapidshare dhe po te dergoj lidhjen.
    Po kjo puna e formatimit .... gjithesesi provoje, nuk ke cte humbesh.
    Gjithe te mirat
    Ndryshuar për herë të fundit nga BHGod : 12-09-2008 më 16:31

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Ja dicka Open source free, eshte programi me i mire qe kam perdor ndonjihere. Mangesia e vetme eshte se ska GUI eshte command line. Kjo i jep gjithsesi avantazhe per ta bere boot nga Dos, e mira e kesaj eshte se ben recove edhe Raid Configuracionet. Cdokush qe e di sa e veshtire eshte te besh backup Raid 1. 4. 5. 6. do e kuptoje se c'eshte Testdisk.

http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

Dhe Photorec, per foto... shume i thjeshte.

http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 12-09-2008 më 12:20

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga a4ever Lexo Postimin
    Rene, mos ben download prej interneti deri sa ti bejsh restore direktorin tuaj te fotove, por shko menjiher ktu mere ket progam Recover_My_Files_3.9.8.5966 instaloje dhe mendoj se me tjerat gjana mundesh vet mu kujdes, e mos ben ndonji system restore se nuk te ndihmon ashtu!
    Dhe mbasi ti gjejsh fotot prap, eja e na falendero per sukses!

Ky program qe ti na solle i nderuar kryen pune dhe ate me sukses.

Te falenderoj per kete.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e v3t0n
    Anëtarësuar
    02-07-2008
    Postime
    117

Si ta rikthej një dokument të humbur para dy ditësh?

me ka humbur ose me eshte fshire nje dokument (word document) shum i rendesishem nga kompjuteri dhe se gjej dot as ne recycle bin nuk eshte.
    a ka dikush ndonje ide se si mund ta kthej./... ate dokument.
    dhe pik se pari a mundet.????
    kam ndegjuar qe ekzistojne programe per kete pune ...
    pres ndihme...

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    ekziston programi i quajtur Recover My Files ai do te kryej pune sigurisht

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363

i/e regjistruar Maska e Cim Tironsi
    Anëtarësuar
    23-05-2003
    Postime
    164
    Nqs dokumenti eshte fshire atehere provo kete programin falas

http://www.recuva.com

Hajt ishalla e gjen

Cimi
    Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    te uroj fat lale, eshte cmenduri kur te humbin dosje ashu....

me ka ndodhur mua me pare por me nje memory stick(u korruptuan sectoret fillestar edhe sme jepnin access tek dosjet e mia)

un vete bera nje google search per data recovery, edh eperfundova duke shkarkuar traile et ndrryshme softwaresh (per arsye se shumica e tyre kushtonte nje h*le lek qe ta blije) edhe pas nja 1jave pune gati gati arrita te gjeja gabimin ne nje nga sectoret e ta rishkruaja.

te uroj fat,

Never say never Maska e besa.a.best
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539

Recuva 1.116.333

Rikthen fajllet e fshira
    Kur e bejme kerkim ne Internet, shumica prej nesh fajllat e zbritura nga Interneti i ruajme ne desktop. Mbas disa jave verejme se dektop-i eshte i mbushur plot me fajlla. Per te kursyer kohe ne pastrimin e desktop-it ne shumten e rasteve fajllat i marrim edhe i gjuajme ne shporte (Recycle Bin) dhe me pas e pastroj edhe shporten (Recycle Bin). Vetem atehere kur ne verejme se i kemi fshire fajlla te rendesishem nga kompjuteri kerkojme ndonje menyre qe ti kthejme. Fajllet qe dergohen ne Recycle Bin, dhe prej aty fshihen, eshte rend qe ti ktheni mbas. Realisht egziston mundesia qe fajllat ti ktheni mbas, vetem ese i keni ne shporte. Programi i ri i quajtur Recuva mundeso kthimin e fajllave edhe nese i keni fshi ato nga shporta. Mundeson kthimin e te gjitha llojeve te fajllave; fotografi digitale, MP3 muzikat, videot te ndryshme etj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    v3t0n, harrova t ethem, nqs e perdor kompjuterin me windows te keshilloj ta mbash kompjuterin fikur deri sa te gjesh rrugzgjidhjene duhur per rifitimin e dosjes.

nqs e le kompjuterin ndezur, pakeson shancet e rifitimit te dosjes sepse windows e shkruan hd e kompjuterit shume shpesh edhe duke ber kete mund te mbishkruaj dosjen qe ti kerkon.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar më parë nga v3t0n Lexo Postimin
    me ka humbur ose me eshte fshire nje dokument (word document) shum i rendesishem nga kompjuteri dhe se gjej dot as ne recycle bin nuk eshte.
    a ka dikush ndonje ide se si mund ta kthej./... ate dokument.
    dhe pik se pari a mundet.????
    kam ndegjuar qe ekzistojne programe per kete pune ...
    pres ndihme...

Gjej dhe install kete prog "TuneUp Utilities 2008",do te ndihmoj per prob qe keni!

Tjeta!
    Feel the pump √

Faqja 12 prej 22 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •