EpisodestoryPostuar mė parė nga episodestory
Mė vje keq ta them, po mos harro se edhe nėna yte, ajo qė tė ka lind e tė ka rrit e tė ka bė kaq tė ditur, ka shpirtin e femrės.
lol.... respekto nėnėn se je i biri i saj!
EpisodestoryPostuar mė parė nga episodestory
Mė vje keq ta them, po mos harro se edhe nėna yte, ajo qė tė ka lind e tė ka rrit e tė ka bė kaq tė ditur, ka shpirtin e femrės.
lol.... respekto nėnėn se je i biri i saj!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fjollat : 11-05-2005 mė 04:46
O Odeon, qenke ohaaa... burrash, qafsha te gjithe! Forcen tende intelektuale e paske treguar aq bukur nepermjet ksaj "analize" sa s'ka ku te vej me! Kush te paska bere moderator ty? Ti o lac duhet te mberthesh qete per plugu kur del dielli, e liro token deri ne mbasdite! Moderator per 'temat shoqerore' pale!
Shih kur te vij ndonje XXL tjeter e t'ja bej 'mos ofendo, e di ti qe po te dua une te perjashtoj...???'!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aragorn I : 15-05-2005 mė 01:35
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
Sa shumė vėllezėr paska patur!
Shpirti i nje femre eshte kaq i madh...sa merr shume dashuri.
Gjithsesi me pelqen mendimi yt Odeon! Femra, fale natyres se saj, ka aftesi te binde dhe te pershtatet. Keshtu vertet funksionon.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
NUK PO FLASIM PER NENEN TIME FJOLLAT.Postuar mė parė nga fjollat
PO FLAS PER FEMRAT E SOCME QE E DINE TE GJITHE SE SI JANE.
KOT SI THONE QE FEMRA FUT SHEJTANI NE SHISHE.
Lum ai qe arrin te njohe shpirtin e femres ne pergjithesi e shpirtin e femres qe don ne vecanti.
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
ca esht shpirti?
(Analize)
Forca halucinante e nje mashkulli tregohet ne menyren me te mire kur ai, mes dashurise per nje travesti dhe per shpirtin e tij, sakrifikon trupin e tij dhe gjithsesi, ne kete fushe te re, ne zanafille te huaj per natyren e tij, dhe kur e shtyn menyra e te menduarit te aktivit te tij, lind shpesh te ai nje dashuri globale dhe krenari ylberore.
Postuar mė parė nga episodestory
shejtanin ne shishe se kane futur femrat e sotme se kjo shprehje ka ohuuuu
nuk mbahet mend qe kur eshte perdorur
fjala femer nuk nenkupton vetem te dashuren
femer=nene,moter,grua,te dashur,shoqe etj
Mendimet jane si grate:me mire te ushqesh 10 se sa te veshesh 1
Shpirti i femres eshte sa kraherori i saj. Nuk e di kush e ka thene kete, diku dreqin e kam degjuar, por me erdhi ne mend e para. Une jam mashkull sa per dijeni.
po ky shpirt i dyte per cfare duhet te sakrifikoje?
pse mendoni se femrat duhet t'i nenshtrohen gjithnje sakrifices? ata jetojne per te qetesuar dhe kenaqur shpirtin e tyre. sot femrat nuk jane me aq te stresuara si me pare. ato jetojne jeten se kane nevoje te jetojne, te dashurojne, dhe arrijne te vlersojne se per ke ia vlen te sakrifikojne. por shpirti i tyre eshte i pavdekshem. natyra i ka dhene privilegjin dhe 'torturen' e ndjeshmerise. po kush mund ta vleresoje kete?
A e keni degjuar ndonjehere gurgullimen e ujevares ne netet me hene, e pra ashtu e mendoj une shpirtin e femres, sepse nuk e njoh totalisht qe te them eshte nje gurgullime ujevare.
Gjithsesi miqte e mi mendimet jane vertet domethenese packa se gerriceni kot me njeri tjetrin. Jepni nje mendim tuajin e mos replikoni me tjetrin per ti imponuar mendimn tuaj.
Dito.
Krijoni Kontakt