tema mund te mbyllet plz.
Tema tani u be interesante...mua sec me kane dale nja 2 pucra ne kurriz.....si tja bej? Fierake1079056856098 ke ndonje ide?
lol po pse talleni nje here?
tema ishte seriozisht kur u hap prandaj ishte hapur tek ky nenforum.
nejseee
Njollat ka shume shance te jene shkak alergjie ushqimore.
Shiko ushqimin qe te shkakton.Mund te jete shkak edhe lloji i sapunit qe perdor.
Perdor sapun me moisterizer,jo thjesht sapun deodorant.
Te njolla kafe njome me pambuk me leng limoni.Pastaj kur thahet perdor glicerine krem dhe aloe vera.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 12-06-2009 mė 19:29
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
persh benseven11....
po shenjat e kuqe ne trup,,,pulla te kuqe te vogla??? ca shenje jane? dhe a din ndonje efekt anesor qe mund te shkaktoje Tableti Warfarin??
ta di per nder shum nqs me ndihmon. Homza
Zogo se di por une kam nje njoll ashtu sic e ke pershkruar ti ne anen e djatht te stomakut dhe e kam prej moshes 5-6-7 vjecare nuk e di edhe une sakt dhe prej ateher deri tash nuk ka ndrishu dmth ka mbetur ashtu,dhe sbesoj se do ishte ndonje shqetsim shum i madh per te,por prap se prap eshte mire nje kontroll te mjeku.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Tash e verejta se ti qenke sheruar ndersa mua me mbeti njolla kuku sa mvjen inati.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt