Postuar mė parė nga
ku5htrim
ju pershendes kushtrimi nga kosova , jam 22 vjec dhe kam akne kam vizituar dermatologun mbi 10 here me ka dhene krema te ndryshme dhe dhe hapa te ndryshum por pa efekt , gjithashtu kam patur dhe infeksioni pasi kam provuar ti shtrydh me ka ndodh 3 here dhe 3heret eshte kan dasht intervenim kirurgjik , mjeku i ORL e pershkruajti me diagnozen : atheroma INFL.REG.ZYG.L.SIN., OP/EXCISIO ATHEROMA qe nuk kuptoj gje un , ndersa dermatologu i fundit qe e vizitova per aknet dmth jo per at infeksionin me dha diagozen : Miliaria Acne vulgaris . ndersa terapine: Tetracikline caps 0.5 S. 4x1 (java 1) 3x1(java 2) Benzyl peroxyde gel 5% S. lyej ndryshimet, e here ne dite , Airol krem 0.05% S. lyej ndryshimet, 1 here ne mbremje . Pastro fytyren - para cdo lyerje . kjo ishte terapia e ti qe un e perdora por pa rezultate bile mendoj qe ishin edhe negative se filloi fytyra te me skuqej atyh se ku e lyeja dhe u ba lekura si e eger dhe me djege shum pastaj nuk e percjella me kete metod ,gjithashtu mjeku ka qene i njoftuar qe une kam perdor terapi te ndryshme.
kshtu qe pres disa kshilla nga ju.
Krijoni Kontakt