Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 50

Tema: Aknet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar mė parė nga Eni
    Mina,

se pari urime qe ke marre persiper forumin e estetikes.

Se dyti kisha dicka, a mund te me sugjerosh disa preparate qe perdoren kryesisht per kurimin e akneve, sipas llojeve te ndryshmé te lekures.

Me interes do ishte ndonje sugjerim per llojet e preparateve qe pergatiten me bime e jo me kimikate, pasi keto te fundit sikur e demtojne me shume nje fytyre te acaruar.

Lloji im i lekures futet tek mikset, pra i yndyrshem, por dhe neutral.

faleminderit!
    Nga qe kam nje shoqe qe merret me estitike po mbaron per kete.Me ka thene qe nje here ne jave te bej piling.Dmth bej me kamomil qe pime e hedh ne nje tenxhere edhe rri mbi tenxhere 15 min qe te marri avullin e kamomilit fytyra.Pastaj bej nje masazh me kreme fizik sigurisht qe quhet scrub natural edhe i ben masazh fytyres per 5 min.Kjo duhet te pakten nje here ne jave me fytyre te paster.Natural scrub eshte per te gjitha llojet e fytyrave.

i/e regjistruar Maska e SEABREEZE
    Anėtarėsuar
    03-07-2006
    Postime
    23
    Se marr vesh pse e torturoni veten kaq shume. Porosisni PROACTIV e mos u lodhni me tej te kuptoni anatomine e lekures dhe prejardhjen e akneve se po humbisni kohen kot duke luajtur rolin e dermatologut

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar mė parė nga Eni
    Mina,

se pari urime qe ke marre persiper forumin e estetikes.

Se dyti kisha dicka, a mund te me sugjerosh disa preparate qe perdoren kryesisht per kurimin e akneve, sipas llojeve te ndryshmé te lekures.

Me interes do ishte ndonje sugjerim per llojet e preparateve qe pergatiten me bime e jo me kimikate, pasi keto te fundit sikur e demtojne me shume nje fytyre te acaruar.

Lloji im i lekures futet tek mikset, pra i yndyrshem, por dhe neutral.

faleminderit!
    Nga qe kam nje shoqe qe merret me estitike po mbaron per kete.Me ka thene qe nje here ne jave te bej piling.Dmth bej me kamomil qe pime e hedh ne nje tenxhere edhe rri mbi tenxhere 15 min qe te marri avullin e kamomilit fytyra.Pastaj bej nje masazh me kreme fizik sigurisht qe quhet scrub natural edhe i ben masazh fytyres per 5 min.Kjo duhet te pakten nje here ne jave me fytyre te paster.Natural scrub eshte per te gjitha llojet e fytyrave.

Si ti parandaloni aknet?

Megjithėse aknet nuk mund tė parandalohen nė tėrėsi, mė poshtė do tė ju japin disa hapa konkret, tė cilėt mund t’i praktikoni nė shtėpi dhe qė ndihmojnė aknet tė mos pėrkeqėsohen.

- Pastrojeni dhe kujdesuni pėr lėkurėn tuaj ēdo ditė. Shmangni fėrkimin e ashpėr dhe larjen shumė tė shpeshtė.
    - Shmangni djersitjet e tepėrta nėse mendoni se kjo mund t’i pėrkeqėsojė aknet. Pastrohuni shumė shpejt pas aktiviteteve qė ju shkaktojnė djersitje.
    - Pastroni shpesh flokėt tuaja nėse janė tė yndyrshme. Pėrpiquni t’i mbani flokėt larg fytyrės.
    - Shmangni produktet pėr kujdes tė flokėve, si xhelet, kremrat, pomadat dhe produktet tjera qė pėrmbajnė yndyrė.
    - Mundohuni ta shmangni nė maksimum prekjen e fytyrės.
    - Shmangni ekspozimin ndaj vajrave dhe lėndėve tė vrazhda kimike, si pėr shembull naftės.
    - Pėrpiquni nė maksimum tė shmangni edhe periudhat e gjata tė qėndrimit nė diell, pasi qė kjo ndihmon aknet dhe mund tė rrisė rrezikun e prekjes nga kanceri i lėkurės. Pėrdorni produkte pėr mbrojtje nga dielli.

i/e regjistruar Maska e SweatIM
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    1
    Ju lutem,po kerkoj nje ilac te cilin ma kane sjelle nga Amerika,dhe po me mbarohet.Me ka bere shume mire dhe do te doja ta gjeja ketu ne shqiperi.Quhet acnefree,dhe me ka dhene rezultate te dukshme qe ne 3 ditet e para.Ju lutem dini te kete ndonje dyqan ketu ne shqiperi?

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Une do te sygjeroja te kujdeseshe per ler higjenen e lekures dhe mos te synoje shume tek kremrat. Aknet jane pasoje e c'rregullimeve hormonale dhe qe ndodhin tek cdo njeri. tek lekurat e yndyrshme kjo eshte me shume problematike, por qe do kaloje. Perpiqu mos t'i ngacmosh pasi mund te te ngelen shenje ose tip gropezash.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-11-2009
    Postime
    39
    ju pershendes kushtrimi nga kosova , jam 22 vjec dhe kam akne kam vizituar dermatologun mbi 10 here me ka dhene krema te ndryshme dhe dhe hapa te ndryshum por pa efekt , gjithashtu kam patur dhe infeksioni pasi kam provuar ti shtrydh me ka ndodh 3 here dhe 3heret eshte kan dasht intervenim kirurgjik , mjeku i ORL e pershkruajti me diagnozen : atheroma INFL.REG.ZYG.L.SIN., OP/EXCISIO ATHEROMA qe nuk kuptoj gje un , ndersa dermatologu i fundit qe e vizitova per aknet dmth jo per at infeksionin me dha diagozen : Miliaria Acne vulgaris . ndersa terapine: Tetracikline caps 0.5 S. 4x1 (java 1) 3x1(java 2) Benzyl peroxyde gel 5% S. lyej ndryshimet, e here ne dite , Airol krem 0.05% S. lyej ndryshimet, 1 here ne mbremje . Pastro fytyren - para cdo lyerje . kjo ishte terapia e ti qe un e perdora por pa rezultate bile mendoj qe ishin edhe negative se filloi fytyra te me skuqej atyh se ku e lyeja dhe u ba lekura si e eger dhe me djege shum pastaj nuk e percjella me kete metod ,gjithashtu mjeku ka qene i njoftuar qe une kam perdor terapi te ndryshme.
    kshtu qe pres disa kshilla nga ju.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-08-2010
    Postime
    1
    Citim Postuar mė parė nga ku5htrim Lexo Postimin
    ju pershendes kushtrimi nga kosova , jam 22 vjec dhe kam akne kam vizituar dermatologun mbi 10 here me ka dhene krema te ndryshme dhe dhe hapa te ndryshum por pa efekt , gjithashtu kam patur dhe infeksioni pasi kam provuar ti shtrydh me ka ndodh 3 here dhe 3heret eshte kan dasht intervenim kirurgjik , mjeku i ORL e pershkruajti me diagnozen : atheroma INFL.REG.ZYG.L.SIN., OP/EXCISIO ATHEROMA qe nuk kuptoj gje un , ndersa dermatologu i fundit qe e vizitova per aknet dmth jo per at infeksionin me dha diagozen : Miliaria Acne vulgaris . ndersa terapine: Tetracikline caps 0.5 S. 4x1 (java 1) 3x1(java 2) Benzyl peroxyde gel 5% S. lyej ndryshimet, e here ne dite , Airol krem 0.05% S. lyej ndryshimet, 1 here ne mbremje . Pastro fytyren - para cdo lyerje . kjo ishte terapia e ti qe un e perdora por pa rezultate bile mendoj qe ishin edhe negative se filloi fytyra te me skuqej atyh se ku e lyeja dhe u ba lekura si e eger dhe me djege shum pastaj nuk e percjella me kete metod ,gjithashtu mjeku ka qene i njoftuar qe une kam perdor terapi te ndryshme.
    kshtu qe pres disa kshilla nga ju.
    provo Proactiv, kam degjuar se eshte i mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-09-2010
    Postime
    2
    Ej ju lutem kush mund te me ndihmoje jam duke kerkuar nje krem qe quhet proactive po spo e gjej????kush e di ju lutem te ktheje pergjigje...flm....

Citim Postuar mė parė nga rio222 Lexo Postimin
    Ej ju lutem kush mund te me ndihmoje jam duke kerkuar nje krem qe quhet proactive po spo e gjej????kush e di ju lutem te ktheje pergjigje...flm....
    http://www.proactiv.com/

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •