hahahahahahah kom vdek tuj qesh ani kur i tha naimi kjo eshte gruja ime dhe me furnizon me mall a mos ke deshir ti them per ty![]()
hahahahahahah kom vdek tuj qesh ani kur i tha naimi kjo eshte gruja ime dhe me furnizon me mall a mos ke deshir ti them per ty![]()
M&M
Kafeneja jone sonte ishte me se e bukur. Sonte Oki vendosi te jep me qera Kryemadhit dhe kafenen me qera sepse vete nuk mund te mbaje sepse sipas disa zerava asnje njeri prej vitit te rije e kendej s'kishte shkele ne lokalin e tyre. Ishte nje serial teper i mire. Dhe nje serial qe keputesh duke qeshur me gjera te verteta qe ndodhin ne realitetin tone kosovar.
E ka pare ndokush tjeter kete serial?
My silence doesn't mean I am gone!
Lol seriali me i mire por menjehere mbas Familjen Moderne
Me se shumti me pelqen Oki dhe kryemadhi
Nuk munda ta shoh epizodin e sotem![]()
me se shumti me pelqen Naim shaci dhe tezja Gane se te qojne me qesh ha ha ha edhe labi madhi edhe oki
Une mendoj se KAFENEJA JONE eshte shume me interesante se Familja Moderne, mos te harrojm se aty luan dhe organizon i madhi ADEM MIKULLOVCI, ngjarjet dhe dinamizmi jane shume me te medha ne KAFENEJA JONE. Aty ne familjen moderne pothuaj qe nuk behet asgje fare tani.... i ka dalur afati familjes moderne kurse KAFENEJA jone gjithnje po lulezon me shume.
Ēdo fillim jave, ne video-playerin e mėposhtėm mund tė shikoni episodin mė tė ri te serialit humoristik kosovar KAFENEJA JONĖ.
http://video4.rtklive.com/kafeneja_jone.wmv
My silence doesn't mean I am gone!
nuk po mujsha me keshyr videon ketu :S
Kafeneja jonė eshte serial me i mirė komik ne Kosovė
Bekim Qorri![]()
![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
-bi bi bi bikim
a e degjuat Saranden " une votoj me vote te fshehte per axhen Avni " lool
Krijoni Kontakt