Eh une jam c'mallur me te tilla lojera mbasi provova nja 6 te ndryshme dhe vura re qe te gjitha vuajne nga e njejta gje, quests jane teper primitive me aspak larmi. Vrit x krijese ose mblidh x materiale qe i leshon x krijese...qe duhet vrare.
Eh une jam c'mallur me te tilla lojera mbasi provova nja 6 te ndryshme dhe vura re qe te gjitha vuajne nga e njejta gje, quests jane teper primitive me aspak larmi. Vrit x krijese ose mblidh x materiale qe i leshon x krijese...qe duhet vrare.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Po, ashtu esht. Ky esht nje problem i te gjithe zhanrit por deri sa te dali ndonje invovim rradikal veshtire s'e do ndryshoje ndonje gje. Te them te drejten nuk shoh ndonje qe mund te behet per kete. Quests ne fund te fundit jan vetem nje askpekt dhe ky zhaner varet me shume te tjera aspekte qe terheqin njerzit.
questet e cpifura jan nje arsye per te cilen njerezit shkojne luajne ne servera privat me high rates sa per te bere PvP. un e kam par me serverin tim ne Lineage2. Lineage2 vuan shum nga questet, i ka aq kot dhe aq pa kuptim sa njerezit zakonisht bejne vetem questet per Class Change. Ka aq shum veta qe vin luajne ne server privat duke pasur retail vetem dhe vetem per te bere PvP te qete
ne cdo lloje quests fillojne shume te lehta ne fillim, psh ne World of Warcraft kurr arrit 58+ ke quest per te marr vetem nji varse qe shkojne deri ne 20 (chain quests) per Onyxia pershmbull eshte shume i gjate dhe te lodhin dis here ... por nuk ke cfare te besh sepse shumica lojtareve preferojne te luajn ne PvP Per qef dhe per gallate ... quests jane vetem per te dhene XP shumicen e rasteve une per vete i kisha inat nuk i beja kurre vetem ne qofse ishin te rendesishme.
Ju qenkeni te tere PVP player ... une per vete preferoja PVE
Per PVP shkonim benim i dore gallate me Guild sa per qejf. 10 veta me T2 edhe s'kishte ob te dilte para. Anoying.
PVE eshte me e larmishme sidomos the 60+ (40) Raids.
Duhet shume Team-play dhe te gjithe duhet te bejne detyren e tyre gje qe nuk eshte aspak e lehte.
Pastaj shko atje dhe vrit ate... per te marre x gje... nuk eshte gjithcka ne WOW. Nganjehere te duhen 10-15 preQ per te marre ate Q qe deshiron.
Secili te veten gjithsesi... por mua me pelqen me shume PVE... Ne PVP merzitesh sidomos als Arc/fire mage T2 30-40 kills ... no deaths.
Ps: Bo bo po me hakan keq fare gishtat tani... ka hyre keq virusi
Me expansion dhe patch te fundit u veshtirsua pak loja e Mage ne Pvp sidomos kunder warlords dhe hunters ; dhe sidomos ne saje te 61-65 green items me mire se 60 Epic. Po prape ishte PVE shume here me interesante se PVP.
Me e forta ka qene Ony me 5 veta.... gg
1 priest (lev68) SChami (healer lev 69) 2 Arc/feuer Mages (70) 1 Tank (warrior) (70)
(vetem nje here vdiqem te gjithe po s'ishim akoma ke ony)
Rep costs per mua me tre equips...... 84 G
+ gjithe fire resist tranks qe kisha :'(
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga JestersWorld : 13-06-2007 mė 20:51
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
Postuar mė parė nga JestersWorld
Fol shqip!!!
Na perkthe ca fjale.
Keyboard not found .... press any key to continue!
lol
Jane fjale qe perdoren ne loje, pra per ata qe e njohin lojen.
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
pjesa me e madhe perdoren ne te gjitha lojrat, jo vetem ne WoW :P gjithsesi edhe PvE me pelqen ne WoW eshte ndryshe nga PvE e L2 qe kam luajtur me shume. Raids si Onyx nuk kam ber po raided qe behen ne L2 per Valakas, Antharas Baium ishin te papara dhe kerkonin shume team-play. 4 full party, healer+tank+DD ne cdo party duke punuar bashk per me e vra dhe prap ju desh rreth 30-50min. Se dija qe Onyxia mund te vritej me 5 veta thash se ishte me e veshtire se aq. po Illidian eshte ne i cik i veshtire?
Hmm edhe mua me pelqen pve me shume por sidoqofte pvp ka te veten e vete. Po qe per tu merzitur, me PVE merzitesh me shpejt. Per mage p.sh. vetem nje buton (fireball, frostball) shtyp me qindra here per kater ore neper disa nga keto instancat "endgame". Sa per onyxia, ajo eshte bere edhe me 3 veta, edhe para burning crusade. Keshtu qe 3 veta level 60.
Sa per pvp per nje mage Arcane/Fire 30-0, ajo s'do me thene qe ai e ka te lehte. Kur je arcane/fire do me thene qe ben nje vrasje te lehte c'do 3 minuta, por ndermjet ketyre 3 minutave e keq punen dhe nuk cfare te besh per vet mbrojtje. Keshtu qe ai rezultat vetem tregon se ai lojtar e loz mire edhe pse ka talentet arcane/fire.
Sidoqofte PVE tani qe ka dale burning crusade ka ndryshuar shume dhe disa nga keto bosa jane bere me shume teknike. Un them se ka ndryshuar per mire sidomos tani qe instancat "endgame" jane me 25 veta ne raid. Sikur te kisha me shume kohe do te doja ta luaja me shume sepse guildi im ka perparuar mire, por ca t'i besh qe te ha shum kohe dreqi dhe s'te le puna.
Pershendetje !
WoW eshte loje shume e bukur. E kam luajtur, e lash 1 muaj para TBC. Kisha nje lvl 60 human paladin, 1 lvl 60 human mage edhe nje lvl 29 twink warrior. Do doja ta luaja edhe ketu ne Shqiperi por ketu sma mban xhepi te jap 30 EURO(afersisht)![]()
Nejse, kshu them une tani por besoj se do ta rifilloj lojen se jam shum addicted. Me thoni, ne cfare serveri luajne me shume Shqiptare?
PS: ja nje print screen nga magjistarihttp://img55.imageshack.us/my.php?image=31180568vx0.jpg
Cdo gje eshte relative...
Krijoni Kontakt