Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 168
    eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    ti u duke qe nga menyra se si fole qe ishe duke reklamuar abissnet. un e pash serverin dhe e pash si ishte. http://wow.abissnet.al/index.php?n=f...iewtopic&tid=3 ja dhe ku e ke se ca duhet te kesh qe te luash e shkruajtur nga admin etj. dhe si mund te thuash lvl 13 shume mire? shko ne lvl 40 e siper atehere trego ca ke arritur. dhe 2 abissnet eshte kompani e lodhur qe limiton trafikun ne 5 GB kur ti shume lehte 5 GB i merr brenda nje jave vetem me nje loje qe mund te marresh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gerdi : 30-06-2007 mė 13:14

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Citim Postuar mė parė nga eri_info
    hej gerdi pse flet kot kur nuk e di se per cfare behet fjale..

ne AbissGame te gjithe shqiptaret mund te luajne lojen e tyre te preferar ne serverat e Abissnetit...
    aty perfshihen : WoW ( World of Warcraft , CS 1.6 Steam , Call of Duty II , DOTA ,etj )..

Nuk ka rendesi se nga e keni marre internetin ...te gjithe jane te lejuar qe te luajne se bashku ....

une po luaj tek WoW dhe po ecen shume mire. kam shkuar tek niveli 13 si Hunter...
    e kam bere lojtarin shume te mire...

tani jane shtuar dhe 30 lojtare te rinj tek WoW....
    se shpejti presim qe te lidhen dhe disa Salla Lojerash me te mirat ne Tirane...

Nxitoni qe te jeni lojtari me i mire i AbissGame. Fituesi do kete nje cmim ...

kushdo qe do te marre account per WoW ju lutem dergoni email tek wow@abissnet.al

faleminderit...
    Kur luan ne nje dhome private, hum krejt vlera e World of Warcraft.

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga lojaxhiu
    Kam nje blood elf warlock level 30 e ca, hmm jan shum me te lehte per tu loz se mage, hehe. Sidomos tani. Talented dot i kan te mira.

Per JestersWorld

Hmm 71% crit dhe 2800 dmg mage? Hmm nese e ke ne server privat mbase por ne dhome Blizz ajo nuk eshte e mundur tani. Nejse ato qe the ti jane tactica te mira por arcane power dhe presence of mind behen vetem cdo 3 minuta. Dmth, nuk i perdor dot cdo here qe sheh armikun. Sa per arcane missiles (pese goditje), nuk ja vlen te perdoresh per pvp sepse duhet te qendrosh pa levizur per 5 seconda. Kohe e gjate kjo.

P.S. Imba=Imbalanced (dmth kur dicka eshte overpowered ose shqip e mbifuqishme ne krahasim me te tjerat)

lojaxhi fola me nje shokun tim etu qe vazhdon e luan wow. Crit dhe dmg boni qenkan patch. Ai ka pasur pak a shume te njejtat gjera qe ksiha dhe une dhe kishim me te vertete shume dmg dhe shume crit.

Ai ka tani me te njejtin equip qe ne fillimet e bc ( 1 , 2 jave pas daljes ) me te cilin arrinte deri ne 69% crit , arrin tani deri ne 34%.

Me sqaroi se eshte rriturr numri i crit points qe te duhen per te rriturr %. Dmg boni eshte ulur neper equips Keto te pakten me tha ai.

Me vjen shume inat qe e kam fshire karakterin se do doja te shihja se c'eshte bere me equip tim

Gjithsesi mendoj qe nqs mage nuk kapin me ato vlera crit dhe dmg atehere jane nje klass ne zhdukje pasi behen shume te veshtire per te luajtur.
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Po ashtu eshte. Perpara burning crusade crit ishte me perqindje tani crit llogaritet duke matur "crit rating".

Gjate level 60, 1%crit=14 crit rating.

Tani, level 70, 1%crit=23 crit rating.

Keshtu qe eshte me veshtire te kesh perqindje crit te madh. Tani gjithashtu ke edhe shume stamina, dhe te gjithe e kan lifebarin shume me te madh se level 60.

Gjithashtu talenti fire eshte bere talenti me i perdorur tani per tani dhe eshte shume normale qe te kesh cdo pike ne fire. Dega e talentit Arcane ka humbur supremitetin e saj.

Predatori Maska e eri_info
    Anėtarėsuar
    06-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    17
    Citim Postuar mė parė nga Gerdi
    ti u duke qe nga menyra se si fole qe ishe duke reklamuar abissnet. un e pash serverin dhe e pash si ishte. http://wow.abissnet.al/index.php?n=f...iewtopic&tid=3 ja dhe ku e ke se ca duhet te kesh qe te luash e shkruajtur nga admin etj. dhe si mund te thuash lvl 13 shume mire? shko ne lvl 40 e siper atehere trego ca ke arritur. dhe 2 abissnet eshte kompani e lodhur qe limiton trafikun ne 5 GB kur ti shume lehte 5 GB i merr brenda nje jave vetem me nje loje qe mund te marresh

ty te pelqen ose jo nuk te pelqen serveri ...une shkrujta per te tjeret qe te mos keqkuptohen ...pasi pashe qe ishin bere shtremberime...
    kur thashe qe eshte niveli 13 thashe qe ecen shume mire..jo se me nivel 13 eshte mire... pastaj une nuk e luaj shume ate loje pasi nuk kam kohe qe te luaj ...ti nqs ke kohe akoma nuk ke shkuar deri ne nivelin 100...bravo per ty....

e ku e shikon ti kompanine e lodhur qe te jep me 29 euro 512 kpbs me adsl dhe kostoja e isntalimit do behet me 150 euro ...aaa...ti ke hallin e limitit ...e gjitha kjo behet per mos te lejuar qe te shperdorohet interneti ...pasi shume mire mund ta perdoresh per internet caffe kshu qe me kete kufizim ti nuk ke ca te besh ...
    per gjithe klientet e abissnetit qe duan te marrin File me te medha se 1 GB do iu jepe si sherbim nje Server Share ...ku mund te marrin cdo gje shume shpejt sikur te jene brenda LAN-it.

nuk te pelqejne ty keto ..
    kjo eshte sipas teje kompania e lodhur ???
    meqe qenke i mire per komente pa me thuaj kush eshte kompania me e mire sipas teje ???

gjithsesi une nuk dua te reklamoj gje por thjesht po jap mendimin tim dhe ate cfare eshte ne realitet...
    Me respekt...

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    kush tha qe ka kompani te mire ne shqiperi >.> dhe instalimi eshte 249 euro. dhe Albania Online eshte me mir me instalim dhe tarifen mujore qe ka per 512kbps. dhe WoW nuk ka lvl 100 lvl max ne TBC eshte 70...

Anėtarėsuar
    06-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    17
    kush tha qe ka kompani te mire ne shqiperi >.> dhe instalimi eshte 249 euro. dhe Albania Online eshte me mir me instalim dhe tarifen mujore qe ka per 512kbps. dhe WoW nuk ka lvl 100 lvl max ne TBC eshte 70...

Albania Online the qe eshte mire ??? Me ate internet qe kane ata te vjen per te vjelle mer jahuu....nuk e ke do koston e installimit ...ik provo me AOL se a e ka ik ...

une i thashe atij qe i bie llafi qe te shkoje deri ne fund fare ....
    une tani po e luaj dhe jam tek niveli 15 ... e di qe eshte vetem fillimi ...por eshte shume e bukur...jemi bere nje grup prej 4 vetesh dhe po ecim para fuqishem ...
    kushdo qe te luaje te dergoje email tek wow@abissnet.al qe te marre account...
    Me respekt...

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    pastaj nqs do shembullin me te mir te internetit, ke kompanine e re qe ka ardhur it tel qe ta sjell nepermjet rrymes elektrike, tarifat dhe interneti jan me mire dhe ofron linja me te shpejta dhe me kosto me te ulet pa kufizime ne krahasim me abissnet. Pastaj kot per te pyetur, ka programues serveri qe te rregulloj gjith bugset qe kan serverat privat? sidomos versionin e serverit qe keni ju se un kam pas per vete serverin tim te WoW dhe e kam par ate version ne servera te tjere dhe eshte plot me bugs kjo shte dhe arsyeja pse serverat privat te WoW nuk hecin, dhe njerezit preferojne te paguajne per te luajtur ne officials servers.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    oh mir qe u kujtova ku i ka serverat per dota ta bejme ne i loje

Anėtarėsuar
    06-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    17
    pastaj nqs do shembullin me te mir te internetit, ke kompanine e re qe ka ardhur it tel qe ta sjell nepermjet rrymes elektrike, tarifat dhe interneti jan me mire dhe ofron linja me te shpejta dhe me kosto me te ulet pa kufizime ne krahasim me abissnet. Pastaj kot per te pyetur, ka programues serveri qe te rregulloj gjith bugset qe kan serverat privat? sidomos versionin e serverit qe keni ju se un kam pas per vete serverin tim te WoW dhe e kam par ate version ne servera te tjere dhe eshte plot me bugs kjo shte dhe arsyeja pse serverat privat te WoW nuk hecin, dhe njerezit preferojne te paguajne per te luajtur ne officials servers.

hej ti per ate firmen me rryme elektrike...
    mund te me thuash qe pse nuk e perdor asnje ne evrope por vetem ne ShBA ...
    pse nuk e perdorin vendet evropiane ...eee...apo jemi me te shkathet ne....
    pastaj te dish dicka qe rryma elektrike ne Shqiperi eshte me e paqendrueshme ne evrope..dhe menyra e funksionimit te internetit me korrent kerkon nje rryme stabel me frekuence te caktuar...
    ketu ne shqiperi te ikin dritat dhe nuk merret vesh dhe ti me thua mua qe do eci kjo kompani fantazem ...
    te tjeret po shpenzojme miliona leke duke shtruar fibra optike dhe na doli nje i zgjaur qe shfrytezon korrentin pa kosto fare ....ketu ka shume gjera per tu diskutuar por nejse nuk ja vlen ...
    ky patchi qe perdor une 2.12 eshte shume mire dhe probleme me bugset nuk ka...gjithsesi server zyrtar nuk eshte ...cfare pret ti kur luan ne nje vend pa leke..
    gjithsesi kemi bere dicka qe te tjeret nuk e kane bere deri tani ...
    nejse nqs do qe te luash dergo email tek wow@abissnet.al
    Me respekt...

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Hey kush luan WARCRAFT III KETU??
    Nga Mr_Right nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 06-07-2004, 01:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •