Close
Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 168
    fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga lojaxhiu
    Kam nje blood elf warlock level 30 e ca, hmm jan shum me te lehte per tu loz se mage, hehe. Sidomos tani. Talented dot i kan te mira.

Per JestersWorld

Hmm 71% crit dhe 2800 dmg mage? Hmm nese e ke ne server privat mbase por ne dhome Blizz ajo nuk eshte e mundur tani. Nejse ato qe the ti jane tactica te mira por arcane power dhe presence of mind behen vetem cdo 3 minuta. Dmth, nuk i perdor dot cdo here qe sheh armikun. Sa per arcane missiles (pese goditje), nuk ja vlen te perdoresh per pvp sepse duhet te qendrosh pa levizur per 5 seconda. Kohe e gjate kjo.

P.S. Imba=Imbalanced (dmth kur dicka eshte overpowered ose shqip e mbifuqishme ne krahasim me te tjerat)

hmmmm nje fireball zgjat gjithashtu gjate dhe gjate kesaj kohe ti nuk ben as dmg dhe as nuk mund te levizesh. E vetmja e keqe e arkan mage eshte se duhet te pi shpesh. Dmth je pas cdo ndeshje duke pire ( te pakten une se isha vec dmg equip) ose tranks ose ( nuk e mbaj mend emrin ) ishte nje send qe dropt ne Teufelswald ( para tynelit per zonen malore me bore *ja kam harruar emrat tek ata tipat me brire ku dropt dhe mondstoff (eshte ai stofi qe ishte para bc me i miri dhe qe beheshin cantat 16). Ato te jepnin mana dhe te merrnin health ( me nje priest te mire mbrapa s'ishte problem hic ti perdorje)
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    Postime
    684
    tipp: Nese jeni lev 70 mos kurseni para kurr per guret e cmuar. Nese ke guret e duhur merr overpower per Equip. Gje qe ja vlen cdo kohe.

100G jane maks 1 ore pune ndaj mos u kurseni.

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    S'ka problem, gjermanisht gjerat jane komplet ndryshe. Vetem thash te permendja.

Hmm 71% crit i bie qe te besh crit me shume se goditje normale. Kur perdor disa veti po, por nuk mund te kesh krit 71% gjate gjithe kohes. Ky esht karakteri im te nje link. Dhe un kam gati 900dmg dhe 30% crit me fire. Dhe nuk i kam gjerat dhe aq te keqia edhe pse s'e kam lozur kohet e fundit. Shumica e, veshjeve jan epic.

http://armory.wow-europe.com/charact...zune&n=Telnoth

Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Citim Postuar mė parė nga JestersWorld
    hmmmm nje fireball zgjat gjithashtu gjate dhe gjate kesaj kohe ti nuk ben as dmg dhe as nuk mund te levizesh. E vetmja e keqe e arkan mage eshte se duhet te pi shpesh. Dmth je pas cdo ndeshje duke pire ( te pakten une se isha vec dmg equip) ose tranks ose ( nuk e mbaj mend emrin ) ishte nje send qe dropt ne Teufelswald ( para tynelit per zonen malore me bore *ja kam harruar emrat tek ata tipat me brire ku dropt dhe mondstoff (eshte ai stofi qe ishte para bc me i miri dhe qe beheshin cantat 16). Ato te jepnin mana dhe te merrnin health ( me nje priest te mire mbrapa s'ishte problem hic ti perdorje)

pvp perdorja fireball dhe scorch.

Hiqja 800-1000 me nje scorch.

http://www.wowhead.com/?spell=27074

Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    Postime
    684
    gjynah qe ke vene ato lloj guresh. Me te vertete Gjynah. Sic kam thene dhe me lart mos kurse Gold per Guret e cmuar sepse te japin goxha dmg dhe crits.

Talentet i ke shperndare ne menyre shume te cuditshme. 56 fire is way to much. me 18,95% crit je shume shume larg asaj qe duhet te ishe. Pastaj vetem 613 Dmg bony

Duket sikur ke bere Equip per te terhequr lev 40 neper dungeons. Shum health pak dmg.

Me te vertete jane Epic por ti duhet te shohesh se cfare te duhet pastaj nga ngjyra. Ka blu items qe jane shume te mire per fire mages.

Pastaj nga stolite qe ke ... vetem unaza eshte e mire. Ka shume stoli qe japin crit or dmg boni per nje kohe te caktuar nese i aktivon. Nje mage duhet te kete sesben stoli te tilla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga JestersWorld : 18-06-2007 mė 14:45

Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    hehe, nuk esht 613 dmg, por gati 900. Kontrollo fire damage. Dhe krit nuk esth 18.95% por rreth 30% crit ( kontrollo fire crit, me shume ne qofte se perdor molten armour).

Pastaj guret nuk jane te keqij. Ndryshimi ndermjet blue dhe green. Un zgjodha green. Vetem 1 dmg dhe 1 crit rating(0.05% crit)

Blue: http://www.wowhead.com/?item=24059

http://www.wowhead.com/?item=23101

Qe te marresh nje blue duhet te paguazh 60g kurse per green 1g. S'ja vlen fare.

Tani per keto blue items qe qenkan me mire, ti po ja fut kot icik me duket. Ku i ke keto blue items? Link nje blu item, qe esht me mire se dicka epic qe kam un. Nuk esht me loja si ne level 60. Sa per stoli, nuk e di cfare esht keshtu qe s'them dot gje.

P.S. Me gje nje karakter profil qe esht me 70%crit dhe 2800 damage.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lojaxhiu : 18-06-2007 mė 22:15

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    e kam par po eshte idiotllik, duhet te jesh klient i abissnet qet e luash dhe duke pasur parasysh qe ne shqiperi lojera online luajne vetem 2% e njerezve qe kan internet dmth qe serveri eshte gjithmon bosh >.>

Predatori Maska e eri_info
    Anėtarėsuar
    06-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    17
    Citim Postuar mė parė nga Gerdi
    e kam par po eshte idiotllik, duhet te jesh klient i abissnet qet e luash dhe duke pasur parasysh qe ne shqiperi lojera online luajne vetem 2% e njerezve qe kan internet dmth qe serveri eshte gjithmon bosh >.>

hej gerdi pse flet kot kur nuk e di se per cfare behet fjale..

ne AbissGame te gjithe shqiptaret mund te luajne lojen e tyre te preferar ne serverat e Abissnetit...
    aty perfshihen : WoW ( World of Warcraft , CS 1.6 Steam , Call of Duty II , DOTA ,etj )..

Nuk ka rendesi se nga e keni marre internetin ...te gjithe jane te lejuar qe te luajne se bashku ....

une po luaj tek WoW dhe po ecen shume mire. kam shkuar tek niveli 13 si Hunter...
    e kam bere lojtarin shume te mire...

tani jane shtuar dhe 30 lojtare te rinj tek WoW....
    se shpejti presim qe te lidhen dhe disa Salla Lojerash me te mirat ne Tirane...

Nxitoni qe te jeni lojtari me i mire i AbissGame. Fituesi do kete nje cmim ...

kushdo qe do te marre account per WoW ju lutem dergoni email tek wow@abissnet.al

faleminderit...
    Me respekt...

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    "e kam bere lojtarin shume te mire"
    Se c'vijne ca **** duke bere reklama ketu edhe s'ja shkrepin fare nga c'thone.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Hey kush luan WARCRAFT III KETU??
    Nga Mr_Right nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 06-07-2004, 01:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •