Pese pound per warcraft 3 Reig of Chaos, loja origjinale dhe pese pound per Warcraft 3 Frozen Throne.
Te dyja £10 tek HMV ne Oxford Street, them se ja vlen.
Pese pound per warcraft 3 Reig of Chaos, loja origjinale dhe pese pound per Warcraft 3 Frozen Throne.
Te dyja £10 tek HMV ne Oxford Street, them se ja vlen.
FLm Per IDene !!! dmth puna e shte se ben edhe 90 pound per muaj abonimi ke battlenet me duket ?
nqs punon kjo qe thoni ju oke !!
FLM
jo ska abonim, mjafton vetem te kesh lojen origjinale, dhe edhe sikur te kisthe 90 pound per muaj eshte shifer shume e madhe per te paguar per nje loje qe ka dale 5 vjet perpara
Ja vlen qe c'ke me te, ama te luash vetem TFT sepse ne ROC do nja 5 minuta te mira te gjesh kundershtare. Mbas 4 vjetesh isha bere aq i shkathet ne loje sa c'do gabim i skuadres time me ngrinte nervat, gje qe e kuptova qe nuk eshte normale prandaj edhe e c'instalova. Nje keshille: asnjehere mos krijo gargoyles!
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Vertet Nje Loje E Magjishme E Pelqej Shum![]()
ashtu behen te gjith ato qe e mbajne veten si lojtare te papare, e kam par edhe ketu kur luajne dota neper lan centers, nje gabim te bej njeri nga skuadra acarohen aq shum sa e shajne me ca te ket. jan aq ta fiksuar ndonjeher sa rrin 8+ ore vetem aty
WORLD OF WARCRAFT Eshte loja me e mire e te gjitha kohrave ( te pakten per momentin)
Te keqen e ka se po i fute kembet te mban brenda dhe nuk te le me rehat. Me zor e hoqa si zakon se jo per gje po me ikte gjysma e dites para pc.
Kam lujatur ne serverat e Blizzard edhe pse me pagesen prej 13 € ne muaj perseri ja vlen te luash atje. Ne serverat private qe mund te luhen dhe pa pagese nuk ja vlen fare te fillosh te luash sepse kane shume probleme dhe neper dungeons as qe nuk even fare loja.
Une kam luajtur ne serverin Thrall ne gjermanisht. Kisha nje Mage lev 70 undead; horde.
Sic thashe dhe me lart eshte loje fantastike vetem se rreziku i varesise eshte shume i madh.
Ps: Loja luhet vetem online dhe as qe nuk mund te krahasohet me warcraft3 etj.
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
Haha, edhe une kam lv70 undead mage.E kam ne aszune, english realms. Por luaj rralle tani.
Un e kam lojen dhe nuk e kam luajtur akoma.
Tani qe lexova postimet tuaja them ta instaloj.
Keyboard not found .... press any key to continue!
E kam luajtur deri ne fillim te vitit te kaluar, luajta per rreth 6 muaj dhe pastaj e lashe per shkak shkolles dhe per te qetsuar pak ... por ama si loje me tu fut ne gjak me zorr e nxjer. Kam pasur level 60 Druid (Horde) ne EU-Sylvanas, kam pas luajtur me i shok por e la dhe ai. Bere serverin tim privat mbas i jave u merzita.
Mendoj tani gjate veres te provoj expansion pack ne server private sa per qejf, per te luajtur me ca shoke. Akoma e kam lojen dhe eshte loje shume e mire.
Krijoni Kontakt