Kete loje e kame luajtur por tash nuk e luaj me
Eshte loje e mire me strategji
Kete loje e kame luajtur por tash nuk e luaj me
Eshte loje e mire me strategji
qeke out fare... Si mer loje e bukur me strategji lexo postimet lartPostuar mė parė nga Mariachi
kjo eshte loje MMORPG heres tjeter mos posto pa lexuar per ca behet fjale
po e shoh ka kohe qe su diskutu ne kete teme. a mundet dikush me ma gjet dota allstar 6.38b te warcraftit, (edhe pse une i kame gjet disa sish po asnjera nuk ben).
edhe mundesisht patch file 1.20 (sepse une e kame deri tash 1.17)
nese dikush e ka le te me lajmerohet ne email morinaagim@hotmail.com
ju flm
Ateher instalimin besoj se e dini loja mund te luhet por deri ne njefar niveli . WW ka nje scripting qe ju mundeson hapjen e lojes me ane te dy passw e para . Username Player dhe pass OFFLINE dhe e dyta Username GM dhe pass ADMIN .Por dhe kur hapet dhe ju zgjidhni nje personazh mund ta coni deri ne njefar niveli pas nuk keni me teper mundesi sepse duhet online .
ps: Ore ne Shqiperi ka kohe qe ka dale se na cuditet un bera kohe qe e kam si loje .
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
e ka fjalen per WC3 ai, dhe DOTA eshte nje fushe qe luhet shume ne WC3, un e luaj ndonjeher me shoket. WC3 ka kohe qe ka dal ne shqiperi po ashtu sic e kan dhen ketu ske ce do se ta cpif nje loje e bere per tu luajtur online dhe max qe mund te besh eshte ta luash vetem duke vrar mobs. Leje pastaj sa bugse ka.WoW me then te drejten ne servera privat nuk luhet gje. un e luajta per nje kohe ne Retail. Lvl 48 Night Elf HunterPostuar mė parė nga Legacy
![]()
warcraft throzen frone eshte loje e papare. Fusha me interesante eshte D-day. Ju keshilloj ta provoni.
Si e ke emrin ne bnet se ndoshta bejme ndonje loje. Ne DOTA s'ma kalon njeriPostuar mė parė nga Gerdi
Une e kam Diesei (ne U.S. East, Azeroth).
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Un kam lozur Warcraft III dhe sme ka pelqyer fare!
tani jam duke e d/l WC3 se se kisha ne shpi, ne battle net nuk e di a do futem dot. duhet te kesh nje kopje origjinale apo jo? se un kur e kam luajtur e kam luajtur ne lan. megjitate do flasim kur te mbaroj ;p
Krijoni Kontakt