une jam duke istaluar tani nje patch qe me mori po nuk e di pse mua me dalin serverat offline te gjithenejse do pres sa te instaloj patch dhe pastaj do shof mos e rregulloj!
Si thoni qe te mblidhemi gjith forumi te nje server dhe te luajme? qe te formojme nje grup tonin![]()
kush do me ndihmoj se e kam marr lojen po spo arij ta rregulloj qe ta luajte me thot nje server vendin per te formuar nje account e te gjithe si te filloj lojen ne server! plzzzzzzzzzz
pres pergjigje se harrova se po me iken zari ketu![]()
po kam edhe versionin e patch 1.8.4!
Sic shihet nga lista e serverave, patch me i fundit qe mund te perdoret ne ta eshte 1.8.2. Ama ky patch eshte i pamundur te gjehet ne internet me sa po shoh une. Prandaj une kam patch 1.8.0 (neqoftese e shkarkove lojen nga website qe permenda me lart atehere nuk ke c'nderron sepse patch 1.8.0 eshte i perfshire ne dosje dhe mund te aplikohet duke klikuar ne Cosmos.exe). Tani ty do te te duhet te kthesh lojen mbrapsh ne patch. Nje menyre eshte ta instalosh prape te gjithe lojen. Menyra tjeter eshte te fshish patch.mpq (ne dosjen Data brenda dosjes World of Warcraft) dhe WoW.exe dhe kete te fundit t'a zevendesosh me file origjinal qe ndodhet ne dosjen e lojes se sharkuar. Neqoftese i ben te gjitha keto hapa atehere me thuaj c'fare serveri perdor se ndoshta shihemi ndonjehere (une tani per tani perdor 'The WOW Server' dhe 'DS WoW').
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
ok une e gjeta patch 1.8.0! 1.8.2 ishte e pamundur te gjehej megjithate tani jam duke provuar per tu futur te serverat qe je ti dhe do krijoj nje account!
FLM
ok e rregullova flmluajta un jam te serveri darkwood i provova serverin qe me the ti po nuk e mbante dhe me dilte nga linja! megjithate do flasim qe te bejme ne nje WoW bashke
![]()
se harrova jam Human Paladin me nickname Oblivion
Per te gjitha ata qe kan deshire te luajne warcraft me shqiptare(dmth vetem 2 jane tani per tani :P) po nqs keni deshir mund te luani te serveri falas adresa e serverit eshte darkwood.demon.nl ! Ndryshojeni tek vendi ku keni instaluar WoW
C:\Program Files\World of Warcraft\ hapni realmlist.wtf (me notepad) dhe ne vend te asaj qe eshte shkruani: "set realmlist darkwood.demon.nl
Per te krijuar nje account tek ky server krijojeni ketu
Me Respekt Gerdi
Kush di ne nje server tjeter me me shume shqiptare mund te na thot qe te vime dhe ne aty!
Krijoni Kontakt