Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 53
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2005
    Postime
    46
    Citim Postuar më parë nga 21_Arber_21
    O Lloshi lexo me qarte? Apo ke nevoje per syze?

Si mendon ti do te na jepnin Serbet 8 apo 10 pike??
    Ti a ke nevoje per ni tru? Apo per pak gjeografi te popullit tand?

Ka shume shqiptar ne jug te Serbise (presheve,Bujanovc,Medvegje) edhe shume ne Mal te Zi (Ulqin,Plave,Tuz) prandaj piket na i ka dhan Serbia...

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Archy
    Ti a ke nevoje per ni tru? Apo per pak gjeografi te popullit tand?

Ka shume shqiptar ne jug te Serbise (presheve,Bujanovc,Medvegje) edhe shume ne Mal te Zi (Ulqin,Plave,Tuz) prandaj piket na i ka dhan Serbia...

Po une qe i besoj gazetes, c'te bej?

O Archy mos ja fut kot tashi?

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Eurovisionin askush ne Europe nuk e merr seriozisht, bile dhe besoj se nje numer i madh i telespektatoreve europiane as qe kane degjuar per te, prandaj nuk di pse po shqetesoheni kaq shume.

Ka qene interesant ne fillimet e veta kur nuk ekzistonin te tjera televizione pervec atyre shteterore e jo tash qe ka aq music TV qe ofrojne muzike shume me cilesore se ato kenge stereotipe dhe bajate te EV.

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Shiu....jam dakort qe nuk duhet te merret seriozisht!

Dihet qe ka kanale televizve te pafundme qe per mua jane teper irrituese!Te njejtat kenge irrituese dita dites,te njejta programe. Eurovizioni eshte aktivitet qe behet nje here ne vit,sjell muzike tradicionale nga vendtet e Evropes dhe per mendimin tim ajo eshte pikerisht arsyja qe e ben interesante.

Duhet te konceptohet si nje aktivitet artistik ku prezanton nje krijim te vendit tend dhe jo si nje beteje ku fiton ose humb!

ZiM
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2005
    Postime
    46
    Citim Postuar më parë nga 21_Arber_21
    Po une qe i besoj gazetes, c'te bej?

O Archy mos ja fut kot tashi?
    Po edhe Babadimri ka me te sjell dhurata per vit te ri

Mire e ki jam ka ja fus kot...TUNG

Per hir te se vertetes: Eurovizioni dhe mënyra e “pështirë” e votimit

Nuk jam aspak dakort me z.Arbër Pashtriku.

Greqia fitoi per arsye se u prezantua nga Helena Paparitzou. 12 piket qe Shqiperia i ka dhene 2 here Greqise, kane qene te merituara. Greqia nuk fitoi vetem me 12 piket e Shqiperise, perkundrazi 12 pike erdhen dhe nga vende si Anglia vend nga ku vjen dhe Terry Wogan. Muzika nuk ka te beje aspak me politiken. Vete Ledina Celo ne intervisten e dhene per Out & About ( Denmark ) tha se kenga e saj e preferuar ishte "My numer one".

Kjo "menyre e peshtire e votimit" eshte votim ku te gjithe kane te drejte per te votuar ose ndryshe thene, menyre demokratike. Mjaft me censure dhe juri ekspertesh.

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Jam shume dakort me hapesin e temes. Eurovisioni eshte nje pacavure fund e krye! Ne , shqiptaret e pritem me aq deshire e entuziazem hyrjen ne te per vete historine e dhimbshme qe kemi mbi supe. Ne kete fare koncerti une rralle here kam pare fryme artisitike te mirefillte. Kenget jane vetem me ritem (me shkundje e tundje, daulle , daire e kercimtare thuajse te zhveshura e drita te forta ) dhe jo gjithnje jane te nje niveli te larte. Menyra e votmit eshte nje mangesi tjeter e ketij kompeticioni. Cfare kuptimi ka se une se marr vesh! Edhe per sa vite duhet te shohim qe Rusia votohet nga gjithe vendet sllave dhe votohet nga po ato? Apo qe Franca , Anglia e Gjermani plasen duke u dhene pike maksimale njera-tjetres? Nga zoti Arber Pashtriku vetem me nje gje nuk jam dakort. Edhe nqs Greqia na jep pike maksimale kjo nuk ndodh sepse grekerit (apo serbet ) duan te tregojne komshillaritet te mire, por sepse vete emigrantet shqiptare kane shqyer telefonat ate nate. Une kengen e Ledian Celos e kam degjuar dhe te them te drejten nuk me ka pelqyer aq sa ajo e Anjeza Shahinit. Anjeza meritonte te dilte ne treshen me te mire! KEnga e saj kishte potencial muzikor aq sa edhe Islanda na dha 10 pike! Kjo eshte merite!

I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432
    Mos u ankoni per te tjeret kur nuk kemi gje ne vije per veten tone
    Kemi mungese te artisteve me ide europiane
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-02-2006
    Postime
    66
    Genti Lako ka ide evropiane

toXic Maska e ridy85
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    339
    Ohuuuuuuu....si qahemi kot per menyren e votimit....pse s'u ankuam kur anjeza doli ne vend te 6? Apo atehere na pelqeu.....kurse ledina meqe doli aq ulet na djeg.....mua kenga e ledines me pelqen.....po s'do te thot qe duhet ti pelqej europianeve....kenga anjezes ishte totally pop....ledina ishte totally etnic......ka shum diferenc.....pse, vitin kur mori pjes anjeza s'kishte votim gjeopolitik? apo na doli kur mori pjes ledina.....mos ja fusni kot.......eurovizioni nuk esht spektakel kushedi se çfare. Vet fakti qe Italia nuk merr pjes ne kte eveniment prej 97 tregon se sa e ndjekin italianet kte spektakel. Dhe per me teper qe eurovizioni ka qen nje ide qe ka ardhur nga vet europa per te ber nje Sanremo europian. Sanremo ka 56 vite qe transmetohet, kurse eurovizioni 50. Kjo ishte idea ne fillim. Por tani Italia esht terhequr nga ky eveniment sepse italianet nuk e kan ndjekur me kohe eurovizionin. Biles RAI UNO nuk e ka dhen asnjeher drejtperdrejt kte spektakel. Por gjithmon ne replik ne oret e vona. Sepse nuk ndiqet me interes nga publiku italian. Tjeter pun se e kemi ne me entuziazem se kemi dy vite qe marrim pjese dhe na duket kushedi se çfare. Anglia neqoftse terhiqet, e ben thjesht per faktin se ka 50 vjet ne eurovizion dhe si plas shum se fiton ukraina apo greqia. Ashtu si s'ju plas shum gjermanve apo frances apo ku di una. Kto jan vendet qe financjojn per kte eveniment. Po te donin e kishin mbyllur me kohe kte spektakel. Neqoftse nuk jan kto vende pse çar kujtoni do ta bej TVSH eurovizionin?
    firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rezultatet e zgjedhjeve vendore, 18 shkurt 2007
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 18:16
  2. C++ - Katër mënyra për të shoqëruar një objekt me një dritare
    Nga Neritan Hyso në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 23-04-2007, 04:39
  3. OSBE: Listat e zgjedhësve, problem i madh për zgjedhjet
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 06:50
  4. OSBE: 12 tetori, nje shans i humbur
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 27-02-2004, 12:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •