Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53
    madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Ahhh... LOL
    Aman, vetem ata qe jetojne ose kane jetuar per nje periudhe te konsiderueshme ne Shqiperi te japin opinione te ketilla ne kjo teme. Arbri, le te rritet pak... dhe te minimizoje notat e nacionalizmit romantik neper artikuj.

Shqiptareve ju pelqen muzika greke dhe pike.
    Ndryshuar për herë të fundit nga angeldust : 26-05-2005 më 17:15
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga angeldust
    Ahhh... LOL
    Aman, vetem ata qe jetojne ose kane jetuar per nje periudhe te konsiderueshme ne Shqiperi te japin opinione te ketilla ne kjo teme. Arbri, le te rritet pak... dhe te minimizoje notat e nacionalizmit romantik neper artikuj.

Shqiptareve ju pelqen muzika greke dhe pike.
    Tregom ti sikur te ishe ne nje juri profi dhe kur do te vija radha jote per voten do jepje Greqise qe vertet ka kenduar mire, apo Anglise qe nuk kapte askund, apo per hater te nacionalizmit dhe ishte hakmare Greqise duke ja dhene voten Anglise qe ashtu ashtu nese mendojme me large na ka bere cope e cope shume kohe me pare...

Dhe e shoh se dicka shume po me kundershton neper shkrime, nese ke dicka personal shkrujm ne PM dhe mos u cir shume neper tema se s'te ka hije...
    My silence doesn't mean I am gone!

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Po ty kush te foli?
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Nuk e di perse i kushtohet kaq rendesi pse foli Zhani Ciko, dhe jo dikush tjeter. Prezantuezi grek ishte burre (paksa i thyer ne moshe .... lol) por besoj se e vune ate pasi ishte grek-ukrainez dhe fliste ukrainisht. Per me teper, duke qene vete frankofone, nuk me prishet terezia nqs here pas here pervec anglishtes, flitet nje gjuhe tjeter.

Persa i perket votimit, nuk vihet ne dyshim qe ne pergjithesi votohet gjeopolitikisht. Europa e Lindjes, satelitet e Rusise votuan per njeri-tjetrin, vendet Skandinave po ashtu. Detyrimisht dhe Ballkani do bente te njejten gje, dhe sic kam thene ne nje teme tjeter, shume mire beme. Pervec kesaj, kenga greke, nga muzika, prezantimi, koreografia ishte per mendimin tim, si dhe shume te tjereve qe votuan, me e mira. Nqs do votoja (ne US nuk lejohej) kuptohet, do votoja per Shqiperine 12 pike dhe Greqine 10.

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Po ty kush te foli?
    Moment se pergjigjen e gjen ne fjaline tende...

Arbri, le te rritet pak... dhe te minimizoje notat e nacionalizmit romantik neper artikuj.
    Me sa shihet une jam duke folur me Arberin dhe kjo me drejtohet mue...dhe as qe dua te polemizoje por mos mu mba dikush dhe te me shesesh mend neper tema sepse te thashe s'te ka hije...

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Ore djale, ti Arber Pashtriku e ke emrin? Une as e mbaj mend kush i poston artikujt qe me duken interesante, por akoma me teper s'i mbaj mend kur vijne nga nofka qe s'para ju kushtoj shume vemendje per t'i lexuar ne opinione personale. Por artikujt e te tjereve jane te tille, si edhe kane te drejta copyright nga autoret perkates. Nqs. e ke ndonje farefis ti kete Arberin dhe u nxehe, atehere kjo eshte pune tjeter.

Hajde tani se s'eshte e thene "te vdes nga dashuria per ty". S'e kuptoj c'pate.

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Arbri, le te rritet pak... dhe te minimizoje notat e nacionalizmit romantik neper artikuj.
    Me fal eshte keqkuptim, kjo fjali ka dy kuptime por nejse...me qenese edhe debatuesi qe postonte ne kete teme kishte nik Arberi edhe autori i shkrimit e kishte emrin Arber prandaj erdhi deri tek ky keqkuptim dhe une mendoja se me thuash mua qe te rritem

Kerkoj falje sinqerisht mos me keqkupto.

Kalo bukur angeldust

Respekte nga Unë!

Ne rradhe te pare dua te them se jam zhgenjyer per kengen e Shqiperise e cila nuk i fitoi votat te cila kam qene duke i pritur.

Pajtohem se votimi ka qene gjeopolitik.

Shumica e kengeve kane qene teper t'cudtishme te cilat i kane pasur disa tekste gjithashtu te cuditshme, tekste te kota. E vetmja kenge qe me ka pelqyer, dhe me gjithe deshire kam shpresuar te fitoj ka qene Vanilla Ninja - Cool Vibes. Kenga, ritmi dhe teksti me kane pelqyer. Gjithashtu edhe kenga e Ledines ka qene e mire, por kjo puna e votimit e mposhti keq. Por sido qe te jete, shpresoj te kete fituar ajo kenge qe e kane pelqyer shumica.

Davius - Per Zhanin cfare the pajtohem, te njeten teme e kam diskutuar para disa diteve edhe me nje shoqe nepermjet MSN-it. Ka aq shume vajza te bukura, gjithashtu me bollek qe e dine anglishten, dhe neve na ka mbetur frangjishtja e Zhanit, me ane te se ciles cdo vit Shqiperia po e humb vemendjen e Evropes! Nuk ma merr mendja qe shumica e njerzve e njohin me mire gjuhen franceze sesa angleze. Thjesht Shqiperia po vepron ne menyre te cuditshme dhe keshtu po fiton shume pak vemendje!

Pastaj ne Eurovision ka rendesi te madhe edhe pamja e folesit, prap edhe ketu Shqiperia ka vepruar keq, teper keq!

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Ncncnc... duhet ta dish qe po te kem ndonje gje, une ta them direkt!

I falur qofsh!

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    dini gje ku mund te degjojme/shikojme keto kenget e Eurovizionit ne internet?

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rezultatet e zgjedhjeve vendore, 18 shkurt 2007
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 18:16
  2. C++ - Katër mënyra për të shoqëruar një objekt me një dritare
    Nga Neritan Hyso në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 23-04-2007, 04:39
  3. OSBE: Listat e zgjedhësve, problem i madh për zgjedhjet
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 06:50
  4. OSBE: 12 tetori, nje shans i humbur
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 27-02-2004, 12:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •