Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Okey Arber, por si thua si u bene aq shpejt kalkulimet se kujt do t'i jepet 1 apo 12 pike. Une perseri mendoj se folesit e pikeve te te gjithe shteteve jane vetem prezentues dhe s'kane asgje ne dore te tyre. Ato vetem lexojne ate si ta quajm "raport" nga EBU dhe s'kane cka bejne me shume...se s'kane kompetenca sepse votimi nuk ka qene ne dore te tyre por ne dore te operatorit qe ka mbikqyrur votimin...

Por nejse kush jeton ne Tirane mund te takohet edhe me ate far Zhani dhe te flas por nuk besoj se ai do te thote dicka me ndryshe se kete qe e ceki une...
    My silence doesn't mean I am gone!

Mund te jete edhe ashtu sic e ceke ti Davius, por Zhani nuk mendoj se e ka nje respekt aty sikur nje gazetar apo foles i thjeshte, por e ka nje post me te larte.

Nuk ma merr mendja se ata e kane lejuar qe nje nate sikur kjo te jete jashta duarve te tyre, dhe kane tentuar ta bejne zgjedhjen e shteteve ne menyre shume serioze. Per qellim te mire apo per qellim te keq, cfardo te kete qene, tashme eshte kryer dhe ne vetem sa lodhemi duke tentuar ta zbulojm te verteten.

Vetem Ata qe kane vepruar mund ta qartesojn kete gje.

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Kur themi Zhani, e kam fjalen per te gjithe ata qe fshihen prapa tyre, qe nuk po di si t'i emertoj.

E di si ke menduar

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga 21_Arber_21
    Kur themi Zhani, e kam fjalen per te gjithe ata qe fshihen prapa tyre, qe nuk po di si t'i emertoj.
    Po ashtu edhe ne i quajme por Zhani ka edhe shoke dhe problemi ende eshte i "pa zgjdhur" ka gjeopolitizem ne EuroVisioon apo s'ka....

Une them se jo...
    My silence doesn't mean I am gone!

Mua ma merr mendja qe po. Eshte nje spektakel qe mbahet nje here ne vit, dhe mendoj qe organizatoret kryesor vendosin qe te kete gjeopolitizem dhe te behet zgjedhja e kenges - me shije.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2005
    Postime
    46
    Citim Postuar më parë nga 21_Arber_21

Piket ne emrin e Shqiperise, u caktuan nga juria gjeopolitike e Zhanit me shoke. Zhani duke ditur se Serbia (Kosova) do te na jepte nje sasi relativisht te madhe pikesh, i caktoi Serbise 8 pike (ve doren ne zjarr se s'ka votuar njeri per Serbine ne Shqiperi). Gjithashtu duke ditur se Greqia, per shkak te 700 000 shqiptareve, te cilet do te votonon shume per Memedheun, i dha 12 pike Greqise, thjesht per te kthyer "borxhin" (borxh nuk qe, se Shq u votua nga shqiptaret ne Greqi).

Po Greqine kush e votoi?

ASKUSH ("pervec plakave te Dropullit")
    Hej haver, Kosova nuk ka votu hic se per me votu ish dasht me e pa show-in ne Tv stacionin serb RTS (ne menyre qe me dit ne cilin numer me thirr ose me dergu SMS) i cili nga viti 1999 nuk ka sinjal ne Kosove...D.M.TH: Kosovaret nuk e kan ditur numrin qe duhet thirre ose dergu mesazh ne menyre qe votat e tyre t`i jepen Shqiperise...A ta rroki hic?
    Edhe dicka kastravec prej kur Serbia (Kosova)? Me demek jane nji a?

Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Archy
    Hej haver, Kosova nuk ka votu hic se per me votu ish dasht me e pa show-in ne Tv stacionin serb RTS (ne menyre qe me dit ne cilin numer me thirr ose me dergu SMS) i cili nga viti 1999 nuk ka sinjal ne Kosove...D.M.TH: Kosovaret nuk e kan ditur numrin qe duhet thirre ose dergu mesazh ne menyre qe votat e tyre t`i jepen Shqiperise...A ta rroki hic?
    Edhe dicka kastravec prej kur Serbia (Kosova)? Me demek jane nji a?
    O Lloshi lexo me qarte? Apo ke nevoje per syze?

Lexova ne nje gazete se te gjithe votat e Kosoves jane llogaritur nen emrin e Serbise.

Si mendon ti do te na jepnin Serbet 8 apo 10 pike??

Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Po ashtu edhe ne i quajme por Zhani ka edhe shoke dhe problemi ende eshte i "pa zgjdhur" ka gjeopolitizem ne EuroVisioon apo s'ka....

Une them se jo...

Te gjithe votat e Bashkimit Sovjetik u ndane midis tyre, votat e Skandinavise u ndane midis tyre, votat e Ballkanit u ndane midis tyre, votat e tjera u ndane me fqinjesi.

A s'eshte gjeopolitízem kjo?

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Arber...per meendimin tim eshte e natyreshmee qe fqinjet pelqejne muziken e njeri tjetrit me teper.Psh...nje Shqiptar me kollaj ja jep voten Maqedonise apo Grecise sesa Andorres psh,apo Gjermanise.
    Nuk eshte thjeshte arsyja qe vendet jane fqinje !Eshte muzika me e pelqyeshme dhe me e frekuentushme se sa e vendeve te tjera.

Si dhua ti .... nje Shqiptar i nje niveli mesatar kuj do ja jepte voten?

Israelit apo Geerqise duke u bazuar vetem ne muzike? Sigurisht qe Grekut! Veglat muzikore qe perdor Greku (Buzuku,lira kretiane etj) pelqeehen me shumee nga Shqiptaret.Maqedonia po ashtu kish muzike disi mee te afert me muziken tone.

ZiM
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rezultatet e zgjedhjeve vendore, 18 shkurt 2007
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 18:16
  2. C++ - Katër mënyra për të shoqëruar një objekt me një dritare
    Nga Neritan Hyso në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 23-04-2007, 04:39
  3. OSBE: Listat e zgjedhësve, problem i madh për zgjedhjet
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 06:50
  4. OSBE: 12 tetori, nje shans i humbur
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 27-02-2004, 12:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •