Falur qofsh, KoēoPostuar mė parė nga kocollari
![]()
A mund te na e perkthesh, ē'ke dashur te thuash me fjaline e pare te citimit ?
Me duket teper futuriste![]()
Falur qofsh, KoēoPostuar mė parė nga kocollari
![]()
A mund te na e perkthesh, ē'ke dashur te thuash me fjaline e pare te citimit ?
Me duket teper futuriste![]()
Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites
jo ore
hajde shpikje hajde
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kocollari : 27-11-2005 mė 20:04
konkret apo abstrakt? cfare po don te te shpjegoj Zylo? Picky eshte konkret dhe jo abstrakt. Kete doja te thoja, apo e kam gabim?? Cka ketu per futurizma, apo me gjithe mend nuk kupton ndryshimin midis konkretes dhe abstraktes??? E Ke studjuar gjuhen shqipe ne shqiperi apo jashte???Postuar mė parė nga oiseau en vol
Koēo, Zylua te kerkoi fjaline e pare te citimit dhe jo fjalet qe ndodhen ne te, me kupton tani ?
Dhe mos u nxeh se jam ca mangut me numrin qe tregon inteligjencen, he te keqen ngadale, mos e torturo Zylon...
Gjuhen shqipe e kam mesuar nga frengjishtja, si thua ti, nuk shkon ?
Kemi probleme ne dallimin e konkretes me abstrakten, dhe arsyen qe ta bera nje pyetje se ku e ke studjuar gjuhen shqipe, per vete faktin se shume shqiptare intellektualle qe kane studjuar jashte per arsye te ndryshme kane probleme ne dallimin e konkretes dhe abstraktes, kaq ishte, por se edhe tani Zyloja vazhdon te beje mos te kuptoje, atehere ulu dhe mbushe nje gote vere dhe mendo se je ne plazh, dhe ndoshta atehere do te me thuash ndryshimin midis konkretes dhe abstraktes.Postuar mė parė nga oiseau en vol
Merre nje emer nga nje fjali dhe analizoje, jepi trajten rasen etj etj dhe aty do gjesh dallimin midis konkretes dhe abstraktes.
Ja tashti edeh nje fjale po me duhet
mislead (lead...astray)
Help!!!!
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Postuar mė parė nga iliria e para
ngatarroj, corodis ,
Jo ngaterroj as corodis, por mashtroj me qellim, ose udheheq dike qellimisht ne nje rruge te gabuar. Pra genjej/mashtroj dike qellimisht. U get mislead in order to think wrong about smth or smbd.Postuar mė parė nga Qerim
or you get misslead in order to think RIGHT when it is wrongPostuar mė parė nga kocollari
misslead = ēorjentoj, ngatėrroj, mashtroj
mendoj te tera shkojne, simbas rastit
P.S. Koco, mire tha ajo Kalteroshja qe secili kujton qe vetem ai e ka versionin e duhur dhe te tjeret jane gabim, por me sa shoh perkethimet e tua nuk jane ne te njejtin nivel superioriteti me arrogancen tendepo mbase e kam gabim, kushedi...
Ndoshta me e pershtatshme do te ishte shprehja "fut ne qorrsokak".Postuar mė parė nga iliria e para
Krijoni Kontakt