Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516

C'fare te duhet ty?

Nje dite Nastradini po shkonte ne shtepi e shoku i tij i thirr nga mbrapa:"aman a e pe kazanin te mbush me hallve deri ne gryke qe kaloi atypari".Nastradini pa e prish terezine i pergjigjet: "c'me duhet mua?".Po e conin tek shpia jote prandaj ta thashe ia kthen shoku."po ty cfare te duhet atehere?" pergjigjet Nastradini
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516

::Dera::

Kur ishte femi i thote nena:
    --Nastradin une po shkoj te laj rrobat ne lum,ti se mos gabon e largohesh prej deres shpise.Mire thote Nastradini.Mbasi iken e jema vjen xhaxhai e i thote:
    --shko lajmeroje nenen qe sonte vijme nga ju per darke.Sapo iken xhaxhai Nastradini shkul deren prej vendi e ven ne shpine e drejtohet nga lumi.Kur e sheh nena habitet shume e pyet:
    --"Cfare eshte ajo dere qe ke ne kurriz?"
    --"Po a nuk me the qe te mos i ndahem deres shpise,ja ku e kam.. nuk jam larguar prej saj" ia kthen Nastradini.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516

"Iku Rinia"

Nastradini sado qe u mundonte kurre s'ja dilte te hipte ne kale pa ndihme.Therret qe ta ndihmonin

--"Eh o djema iku rinia" mbasi e ndihmojne qe te hypi kalit ia nis revanit e kur largohet icik prej njerezve thote me vete:

--"E dime se sa i zoti ke qene kur ishe i ri..por nejse ma"

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516

"Pleqnia dhe Rinia"

Ne nje kuvend ku merrte pjese dhe Nastradini ia kishin nis e po diskutonin per rinin e pleqnin.Te gjithe thonin qe njeriu kur eshte i ri eshte i forte,ndersa kur plaket e humb kete fuqi.Vetem Nastradini nuk pranonte, jo thoshte:
    --"Nuk eshte ashtu,njeriu aq i forte sa eshte ne te ri eshte dhe ne pleqni"Te tjeret e kundershtonin ai s'pranonte qe e kishte gabim.
    --"Mos kembngulni kot, e kam nga eksperienca" thoshte
    --"C'eshte kjo eksperience?" e pyesin te habit.Nastradini pergjigjet:
    --"Ne bahcen e shpise time qendron nje gur i madh prej shume kohesh.Jam mundu me e leviz prej aty kur isha i ri nuk munda ta largoj po ashtu dhe tani e njejta gje.Dmth qe fuqia e njeriut nuk ndryshon edhe pse vjeterohet ne moshe"

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    me pelqyen shum hahahahahahah,sidomos ajo qe ka marr deren me vete.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •