Close
Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 170
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga marsela

Te arrish ne finale te kupes se kampioneve, te mundsh me penallti e te quhesh deshtak ..İshte ndeshkim i fatit..Liverpul perderisa arriti deri ne finale smund te ishte aq i dobet..Tifozeria angleze ka noten maksimale dhe besoj ndikoi mjaft ne fitore.
    Vitin tjeter ne ne finale na keni serisht..shihemi..

Vetem fjalen ''FAT'' mos e zini ne goje se eshte turp .....

Ju keni 5 muaj qe lozni cope cope.... t'ju rroje lojtari ''KULOVIC '' sa malet se nuk arrinit asnjehere ne finale...

Mjafton t'ju kujtoj kualifikimin me PSV qe ju degjeneroi dhe meritonte kualifikimin-...
    Aaaaaaaaa...ne ate rast thoshit nuk ka rendesi loja ...ka rendesi rezultati....
    OKKKKKKKK...REZULTATI tregoi qe LIVERPOOL ESHTE KAMPION...

Milani shkroi ne histori humbjen me te dhimbshme per tifozat...nga 3-0 ne 3-3 ...me MBROJTJEN ME TE FoRTE NE BOTE !!!???? 3 gola ne 6 minuta ...jeni te sigurte qe eshte me e forta ???

25 MAJI DO NGELET NE HISTORI...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    hahahahahahhahahahahha
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Kundra milanit fifozet e "INTERIT"
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Shikoeni ................

Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    mo e mbyll me kaq ......................

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Eshte nje fakt se mbreme e shiqoja ne banese futbollin me familjen dhe une beja tifo per Liverpoll, vellau im Milan dhe motra ime gezohej sa here qe shenohej gol ne ndonjeren ane, por me interesante ndodhi kur babi im i cili ralle shioqn futboll edhe e ka shume antipatik Colinen dhe thote ah ja ky referi tash ak filluar te luaj futboll duke menduar se Stam eshte Collina lol...

Oh sa kam qesh mandej, besoni se kur e shihja Stamin pjesen e dyte te vrejtur mendoja se vertet duket si Collina ky hahaha

Hajt shnet...
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923

Ok po e le me kaq

Po e le me kaq se u merzita me keto tifoze te milanit se ngelen duke u ankuar jo ishte fat jo lojtaret e liverpool u shtrin ne fush etj etj.
    po keshtu e ka futbolli kur te rritet menja e dini vete ju tifoze se ku e kam llafin ok mirupafshim i hete.
    "INTER" faliminderit "LIVERPOOL"

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga CLAY_MORE
    Duke pare se ketu ne forum duhen dhene disa pergjigje per ato qe duan me c'do kusht te humbe Milani po e filloj me ju DARWIN.
    Me duket se ishin 20.000 MiLaN + Turqit dhe 30.000 Liverpool brenda ne stadium pervec atyre 10.000 qe ishin nga jasht rrotull stadiumit po kshu eshte kur merr vesh rezultatin edhe vjen ketu ben politike pa pare ndeshje pa bere asgje.

Me ke flet ti? me tregon mua ndeshjen? Per dijenine tende, une kam qene 6-7 vjec edhe me kujtohet ajo ndeshja me Romen.. behet fjale para 21 vjetesh! Kur humbi penalltine Graziani, dhe gati u dogj stadiumi.. dhe ka patur vetem nja 10 000 angleze.. kurse per ate qe pashe mbreme, aty jo turq po dhe baritone t'kishin marre ato te Milanit, prape si miza ne qyp ishin..kur maroi ndeshja dhe milanistet e zbrasen menjehere stadiumin, prape pjesa me e madhe ishin tifoza te Liverpool.. kur thuhet qe cmimi i nje bilete ne tregun e zi shkon 1500 - 2000 euro, kush mendon se do ti bleje, italianet apo..turqit?

hallall LIVERPOOL dhe Milan bashke!! futboll qe ta shikoje per qejf..
    po kur fitoi Liverpool besoj se ju be qejfi te gjitheve.. besoj se dhe avokat Prisko do jete ngritur "nga vendi" dhe do kete fluturu ne stadium.. do jete marre me treshen Serxhinjo, Pirlo dhe Shevcenko, duke i fryre ne vesh

hallall tifozave angleze se e meritonin.. (si perhere)

nejse, ju te milanit ikni peshtyni Tos plehren se ai ju solli ters..

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Sa interesant te gjithe web-faqet e klubeve te medhaja i kam vizituar mendoj ato zyrtare dhe askund nuk gjeta nje informacion per Liverpoolin pervec ne webfaqen e Realit, tjeter kund askund, valle tash shtrohet pyetja cka e lidh Realin me Liverpoolin, athua Gerard eshte pika e lidhjes...???
    My silence doesn't mean I am gone!

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Paska rane pak tensioni....

Se kisha dhe frike me shkrujt jo per gje...

Inter_forever hehe dreqin e kisha parashiku 1-1 pastaj me penallti.Po 3-3 n;bote nuk ma priste menja se kta maheshin dhe si mbrojtja ma e mire ne bote...

Megjithatee une i bast e fitova me fiteren e Liverpoolit (e kisha fixim ) 1:8.

Nai birre prej meje te gjithvee....

Milanistet t;pine pepsin....Jks/

Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. LIVERPOOL kualifikohet
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 155
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 15:19
  2. AC Milan - Liverpool
    Nga kacaku basket nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 13:03
  3. Liverpool vs Chelsea - (Liverpool Kualifikohet)
    Nga Bledari nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 04-05-2005, 18:35
  4. Legjenda Manchester United!
    Nga Cool_Durrsak nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 06-04-2004, 13:34
  5. Klubi I Juventinave
    Nga SUPERSTAR_N1 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 04-09-2003, 18:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •