Postuar më parë nga
Kryeplaku
Mua pse me duket se vetem viruse po sjell?!
Terrorizmi dhe fanatizmi kane shkaqe ekonomike dhe sociale. Ekstremizmi dhe dhuna e SHBAs dhe Izraelit ne zone vetem dhune dhe ekstremizem arab lindin!!! Pra kemi dy te infektuar ne te njejten dhome, njeri ja jep virusin tjetrit, tjetri i jep virusit vetite e veta dhe pastaj i kthen nje virus te ri atij qe ja morri dhe keshtu behet rutine dhe semundja nuk shmanget kurre [v-m (m=v.n) : V-M (M=V.n)]!
Shprehja ime mbetet e çështja del, a i intereson njerëzimit që izraeloklonët (+SHBA) t'i kundërvihen araboklonëve dhe anasjelltas?
Jahveh™ & Co. vs Allah™ & Co. - sponsored by REALITY CHECK® by BAYER® - Recommended for everyday use!
Sigurisht që i intereson. Duke u asgjësuar këto specie virale, i hapet rruga tërësisht zhvillimit të mëtejshëm të njerëzimit që normalisht ka prodhuar kulturë dhe qytetërim gjatë shekujve, pra: Gjermanisë, Romës/Italisë, Japonisë, Francës, Austrisë, Kinës, etj. - kryesisht Europës në sytë e mi, por dhe më tutje.
Kuptohet që dobësimi nëpërmjet marrëdhënieve epidemike judaike mes këtyre dy formacioneve është në të keqen e tyre dhe në të mirën e qytetëruesve! Ku ka më mirë se këta të zhdukin njeri-tjetrin.
Lindja e mesme është informacion gjenetik i rrëzuar nga hapat e evolucionit të homo sapiensëve gjatë rrjedhës historike të përshtatjes së të fundmëve në këtë natyrë të bukur. Kush kryen marrëdhënie me kufoma të tilla, mirë t'i bëhet. Europa e shkeli njëherë dhe e pësoi për 2 mijë vjet. Kush nuk mëson nga ky pësim e ka hak.
(Mos përmendni anglezët në lojë, se ata janë kudo si kripa në magjë. Kanë imunitetin e madman-it. Iu falet gjithçka, se janë dhe komikë.)
Allah™ is a Jahveh™ brand.
Krijoni Kontakt