Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24

Pershendetje

Personalisht, do ta ndihmoja me te gjithe mundesite sepse gjeja e pare qe mendoj eshte: Po sikur ta kisha pesuar une kete aksident???

Pyetje qe sido qe te pergjigjesh, "genjeshter" ka per te qene. Shume gjera (per te mos thene te gjithe gjerat) nuk dihen derisa provohen. Dhe kete lloj, kurre mos e provofshim.

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anëtarësuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Citim Postuar më parë nga green
    Pyetje qe sido qe te pergjigjesh, "genjeshter" ka per te qene. Shume gjera (per te mos thene te gjithe gjerat) nuk dihen derisa provohen. Dhe kete lloj, kurre mos e provofshim.
    Nuk bashkohem me mendimin tend.Ndoshta ke te drejte kur thua duhet ti provosh gjerat por personalisht kur i them "Te Dua" nje personi jam gati ta permbys boten dhe nuk do me ndalonte kurre nje fatkeqesi e tille si e para ose e 2-ta ose cfaredo gje tjeter.

Por jemi te ndryshem dhe respektoj opinionin tend.Bashkohem me ty ne pjesen e fundit "mos e provofshim kurre.

Pershendetje...

Me ke cituar kot sepse as e ke kuptuar fare postin tim.
    Apo nuk rrini dot pa u paraqitur engjej?
    Per vete i urrej fjalet dhe deklaratat sepse kane qene burra me te mire se ty dhe kane dale nje zero me xhufke kur i eshte dhene rasti.

p.s. Mendimin tim respektoje apo jo-puna jote, une prape kjo qe jam mbetem. ciao

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga ElMajico
    Nuk bashkohem me mendimin tend.Ndoshta ke te drejte kur thua duhet ti provosh gjerat por personalisht kur i them "Te Dua" nje personi jam gati ta permbys boten dhe nuk do me ndalonte kurre nje fatkeqesi e tille si e para ose e 2-ta ose cfaredo gje tjeter.

Por jemi te ndryshem dhe respektoj opinionin tend.Bashkohem me ty ne pjesen e fundit "mos e provofshim kurre.

Pershendetje...
    Elmajico c'do njeri do mendoj kete gje, por me vone dashuria qe ke pasur per partnerin do shendrohet ne keqardhje (neqoftese vendos te jetosh me te perjete)...s'do kesh te njejten dashuri se personi qe ke dashur ka ndryshuar dhe s'do kesh jeten qe shpresove te kishe me te...
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 26-05-2005 më 14:51
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Pershendetje...

Jeni i/e dashuruar, fatkeqsisht partneri juaj peson nje aksident te rende trafiku ose i ndodh dicka qe humben disa aftesi fizike ose edhe mendore/mentale...

Ai/ajo prej atij momenti eshte gjysem njeri dhe i duhet nje perkushtim edhe me i madh nga ana juaj, vallle do te dashuronit perseri ate si me pare apo e kishit lere sepse nuk jeni te gatshem te kaloni jeten me nje invalid shembull ose nje te semure mental pasi te kishte pesuar ai dicka te tille...

Do te sakrifikonit gjithcka per hire te tije madje nje jete te luksit vetem te jeni cdo dite me te, fundi fundit ai nuk ka faje pse i ndodhi nje gje e tille dhe a do te ishte fer te leni ate ne ate gjendje dhe te niseni ne kerkim te nje jete me dikend TJETER qe eshte i afte plotesisht duke haruar dashurine tuaj qe e kishin per personin deri para disa oresh...

Ju ftoj per diskutim..
    do gjeja nje menyre te midis'shme qe dhe une dhe ai te ndjeheshim mire me njeri tjetrin pas asaj fatkeqesie ...

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anëtarësuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Te isha ty Davius, nuk do mundohesha te gjeja me tema per ne forum gjate periudha depresimi. Pse do thuash ti? Sepse kto jane situata te ralla, fatkeqe, delikate, te komplikuara, depresuese, e per te cilat, qe te marresh nje vendim duhet te mendohesh me dite, jave, muaj, vite, pasi implikacionet e marrjes se vendimit te gabuar do te jene te medhaja ne menyren se si ti e sheh veten, e se si e jeton jeten tej e tutje. Edhe prape, vite pasi te kesh marr nje vendim, prape do te kesh momente qe do e dyshosh ate vendim, e do pyesesh veten nese ishte vendimi i duhur. Ndaj, per keto arsye ti nuk ke pse mendon per dicka te tille, e jo me te bisedosh ne forum, pasi sic tha edhe Green, edhe sic u mundova te ta shpjegoj edhe une, c'fare do pergjigje te japesh, do jete nje e shpejtuar, e pa-menduar, e papjekur, implikacionet e te ciles do jene qe e shumta te tingellosh keq ne sy te forumit. Rrjedhimisht pergjigja do jete large realitetit, e thene ndryshe, por'dhe me rigon!

Arsyeja tjeter qe ti nuk ke pse mendon kto gjera, eshte sepse ky lloj materiali te menduari nuk eshte i shendetshem ne vetvete.
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
    Sa shumë vëllezër paska patur!

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Question Aksident i rende, do e dashuronit me????

HON Cfare pytje eshte kjo???? ntyrisht qe po ajo eshte prap ajo qe ka qene per ty, por smund te mendosh se do lidhesh nje jete me dike qe nuk eshte ne gjendje as per veten e vet? dashuri dashuri so??????? ti prap do vazhdosh te ndjesh per kete njeri por jeta nuk eshte vete e dua me do e bukur e mire, e sjellshme apo e pa sjellshme cfaredo qofte... dua te them me pak fjale se me vjen vertet keq per cka i ka ndodhur X dhe mos i ndodht askujt , por jeta vazhdon hon nese ti e shef akoma veten tende me te , atehere qendro me te, nese jo atehere nuk ish e shkrojtur per ju te dy, me fal se mbase isha pak e ashper por eshte dicka qe e ka gjithmon nje rrugezgjidhje te lendon thelle per disa kohe, por Hey ... kjo eshte jeta me te mirat dhe te veshtirat e saj.

i/e larguar Maska e selina_21
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Citim Postuar më parë nga ESTER
    HON Cfare pytje eshte kjo???? ntyrisht qe po ajo eshte prap ajo qe ka qene per ty, por smund te mendosh se do lidhesh nje jete me dike qe nuk eshte ne gjendje as per veten e vet? dashuri dashuri so??????? ti prap do vazhdosh te ndjesh per kete njeri por jeta nuk eshte vete e dua me do e bukur e mire, e sjellshme apo e pa sjellshme cfaredo qofte... dua te them me pak fjale se me vjen vertet keq per cka i ka ndodhur X dhe mos i ndodht askujt , por jeta vazhdon hon nese ti e shef akoma veten tende me te , atehere qendro me te, nese jo atehere nuk ish e shkrojtur per ju te dy, me fal se mbase isha pak e ashper por eshte dicka qe e ka gjithmon nje rrugezgjidhje te lendon thelle per disa kohe, por Hey ... kjo eshte jeta me te mirat dhe te veshtirat e saj.

Une Bashkohem me Mendimin tend...

Çapkene... Maska e Arbresha
    Anëtarësuar
    12-03-2003
    Vendndodhja
    Underneath the tears of the Sun...!!!
    Postime
    260

Unhappy

Me respekt te gjith antareve dhe opinioneve qe kan shprehur ketu per mendimin tim kjo mvaret tek dashuria qe ke per ate person.
    Nese ti e don ate person dhe e ke dashur me gjith shpirt do i rrish pran gjith jeten e tij/saj. Nese ti ke kalu pak kohe ose e ke quajt ate person te dashur per arsye te ndryshme personale ather sic tha dhe Ester jeta kalon. Por eshte shum e veshtir per te vazhduar jeten nese ti e ke dashur ate person me gjith shpirt. Sepse ne ket rast tregohet realiteti dhe e verteta e dashuris sate per ate person.
    Ky eshte nje rast i till qe vertete te ven dashurin tende ne test qe mos i takofte as anmikut.

Me respekt
    Arbresha

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ikonat ne fene Orthodhokse
    Nga Seminarist në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 20-02-2015, 18:30
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 15:50
  3. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. Valbona Bozgo - Hamëndje
    Nga Fiori në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-10-2006, 15:41
  5. Te urrej....dhe perseri te dua!!!!
    Nga Ngrohtesia në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 21-07-2002, 18:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •