Ekzakt; Ne mund t'themi cdogje rreth kesaj qeshtje, mirepo sido qe te jete, te gjitha pergjigjet jane genjeshtra...Postuar më parë nga green
Ekzakt; Ne mund t'themi cdogje rreth kesaj qeshtje, mirepo sido qe te jete, te gjitha pergjigjet jane genjeshtra...Postuar më parë nga green
Ndryshuar për herë të fundit nga andreee : 19-08-2005 më 08:40
Na ishin njëherë një djalosh dhe një vajzë të cilët shëtisnin rrugëve të parajsës dhe...
Hmmmmmm...sdo te mundesha te lija dike qe vertet e dashuroja...edhe pse do te ishte i paafte fizikisht apo sdo te ishte normal...aq me teper ne nje moment ku do te kishte shume nevoje per mua !! flas gjithmone per dike qe e dashuroj vertet ,se po te jet ndonji tjeter......eeeeeeeeee......ec moooooooooo.......larg qofte ...se si dihet jetes !!~~
megjithate ky eshte thjesht nje mendim i pabazuar....sepse ndryshon puna kur tbie vertet kjo fatkeqesi....dhe besoj se do te jete shume e veshtire per te vendosur !!!
“Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.”
Hmmm disi e veshtir kjo, mgth une do i ndodhesha pran ne cdo kohe qe do kishte nevoj per mua....besoj do ngeleshim "best friends" sepse eshte veshtire ta dashurosh akoma kur ai mund te jet "disable" fizikisht...po te isha une, do i thoja vet te dashurit..une ste jap dot ca kerkon ti na mua, vetem dashurine per mua mos e humb, por per te dashur tjeter mund te kesh, eshte llogjike.....nese ti do qe ai/ajo te te doje vetem ty, ti e mban te imponuar ate person, sepse ne fund te fundit cdo njeri do qe te ket ne krah nje njeri normal.
"I'm afraid to love afraid to love so fast, because every time I fall in love it never seems to last."
Postuar më parë nga Davius
Pershendetje te sinqerta!
Une do i qendroja deri diten qe do mbyllte syte afer me shpirt, mendje dhe zemer!
Te sakrifikosh nje jete lluksi-sic jeni shprehur juve-s`eshte ndonje kushedi se cfare!
Per hir te dashurise dhe ndjenjes se forte, per respekt te njeriut qe dua,
per respekt te ndjenjes sime,
do i vija shkelmin gjithckaje,-vetem e vetem te mos lendoja me teper te dashurin ne fjale!
Lluksi nuk ka lumturi te dashur bashkekombas!
Lluksi ka mjerim shpirteror, tradheti dhe perbuzje!
Me mire te jetosh me njeriun e zemres tende ne pasuri shpirterore,
sesa ne nje jete lluksi ne varferi shpirterore!
Nuk do e braktisja per asnje lloj arsyeje!
respekte!![]()
LUNDROJ NE YJE, SI ENGJELL I PAKRAHE....undefined
Krijoni Kontakt