Shyqyr qe u ngjallet...se u kishte zene gjumi!
Shyqyr qe u ngjallet...se u kishte zene gjumi!
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
Tung!
Ju kisha lute te gjithe studentat e Fakultetit te mejeksise qe gjinden ne Londer qe sipas mundesive te lajm ne emailin tim.Une jom momentalisht ne Gjermani ne specilizim ne Kirurgjine e zemres dhe jom i Interesuar me ardh ne Londer.Mua eshte ka me intereson se cila eshte Klinika ma e mire e Kirurgjise se Zemres ne Londer edhe si kisha mujt me ra ne adresen e asaj Klinike.
Ju falenderon dhe ju pershendet Bujari.
Buci44@hotmail.com
tung Bujari.
Pershendetje te gjithve,
a ka / njihni ndonje qe studion ne Manchester ? Une kete vit kam filluar studimet, per Shkenca kompjuterike ne University of Manchester.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Mire do besh te hapesh edhe nje teme per studentet e Shqiperise, se ky forum shqiptar quhet por vetem Shqiptar Shqiperie nuk shef ketu!Postuar më parë nga besiano
verejtje: ju studentet e Anglise shume llapazan paskeni qene mer jahu? Keni hapur gjithe keto tema dhe perseri nuk ju mjaftojne?
Nejse, sa te kemi demokraci ne Forum llapni sa te doni!
ele una i pershendes te tan ata qe studjojn nlonder
edhe i uroj sa ma shum mend
totally lovable
Pershendetje te gjith Shqiptareve kudo qe jane.
Hapa nje teme per studentat shqiptar ne uk, per tu njohur me njeri tjetrin, se mund ta kemi komshi e nuk e njohim.
Ia kalofshi sa me mire
Mir ja ke bere per temen...Pershendetje te gjithve
![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Pershendetje Roza dhe bunny si po ia kaloni mire? KEni shkruar se jeni studente nese se keni bezdi a mund te shkruani se ne cilen shkolle ose universitet dhe ne cilen zone jetoni? Une jam ne "Middlesex University" dhe banoj ne Kingsbury.
suksese black eagle! un jetoj ne londer ne victoria. ket vit mbaroj A-Level-s dhe ne shtator me kismet ne universitet, nuk e kam vendos ala se ku...
Krijoni Kontakt