Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 134
    little runaway Maska e Elated
    Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    27
    Citim Postuar më parë nga Homza
    Une jam ne LSE, studying social sciences
    Cilin vit? Je tek univesiteti me i mire ne bote persa i perket lendes tende, ekonomiku!
    The ones who love us least we die to please!

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Alesram
    Cilin vit? Je tek univesiteti me i mire ne bote persa i perket lendes tende, ekonomiku!
    London School of Economics eshte nje nder me te miret e sakte kjo qe thua, kemi ca profesor valute fare per ZOtin, dhe qe jan leading researchers in their fields. We fit in well it must be said.

une ktu jam ne vit te 3te, edhe mos me pyt si kam hy ke LSE se me miq kam hy. lol

Po ti si i ke punet me Adam Smithin, lku studjon per vete?

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Ervisa
    Homza ekonomia s'eshte shkenc sociale....

Ervisa si nuk osht Ekonomia shkenc sociale mo yll? shuj se e ke lli. lol

Shkenc sociale do te thot te studjosh ne menyre shkencore per boten humane.....ktu perfshihen edhe preferenca numrore ose quantitative sic eshte Ekonomia.

Ishalla nuk studjo per ekonomi

Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    27
    [QUOTE=Homza]

une ktu jam ne vit te 3te, edhe mos me pyt si kam hy ke LSE se me miq kam hy. lol

QUOTE]

Me bere kurjoze tani me kete fjali. Can u be more specific lol

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Pershendetje per shqiptaret ne Angli
    Sui generis

Crazy-Albanian Maska e Tony Montana
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Londer,UK
    Postime
    397
    Citim Postuar më parë nga Ervisa
    hahah bebushe...te kam patriote te mire dreqk.
    puc.

Ti Tony ose Toni shqip pa na thuaj mire une po ti me se merresh? cfare profesioni ke? Jam pak kurioze...apo ke profesionin e hedhjes se kunjave bej shaka.

Ehh ate kam mbaruar te kunjave, ngul dhe gozhda ndonjehere..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tony Montana : 06-06-2007 më 05:42
    "MAKE WAY FOR THE BAD GUY"

Anëtarësuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Londer,UK
    Postime
    397
    Citim Postuar më parë nga Alesram
    Kontabilitet i dashur ;-), finance. More djale, pupupu te ken turp ato te cilet kan mbaruar a degree, universitet, vaj hall te tjeve !! Ehh medet...

Personalisht, synoj te mbaroj a joined degree in economics & accountancy.
    Gjithe te mirat.
    Alesram'

P.S te nderojme ty? Pse kush je ti? . Secili punon per veten e tyre, per nje te ardhme akoma me te mire/lehte! ;
    Alesram ose Sadam me mire(tingullon me bukur), me behet qefi qe ke deshire hysh ne debatin tone. Te uroj mirese ardhje,por nuk hyet keshtu ne debat ka menyra te tjera, kjo tregon qe dhe ti cop cop qenke. Me vjen keq qe po ta them ne public, ta coj dhe privat po deshe.

Te ken turp ata qe studiojne per 500 vjet e marrin nje dege qe as emrin sja them dot. Degre mbaro, por ka plot dege jo qe pelqen lagja ti bej dhe une..

Te uroj suksese ne separated degree ne economics e bla bla..

Rreth pyetjes pse te me nderroni mua, sbesoj se ti krijove ndonje teme unike qe une te pergjigjem, prandaj spo te ve re shume!

Kush jam une ? Jam dikush qe di te komunikoj me njerezet sado qe si hobbi kam ti ngacmoj pakez, jam dikush qe Sadam se kam pseudomin sado qe je femer!

P.s. Dhe une synoj qe ti mbarosh degree dhe na nderrosh ne ketej!

Nga Tony si gjithmone ndryshe !

Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    27
    Citim Postuar më parë nga Tony-Londer
    Alesram ose Sadam me mire(tingullon me bukur), me behet qefi qe ke deshire hysh ne debatin tone. Te uroj mirese ardhje,por nuk hyet keshtu ne debat ka menyra te tjera, kjo tregon qe dhe ti cop cop qenke. Me vjen keq qe po ta them ne public, ta coj dhe privat po deshe.

Te ken turp ata qe studiojne per 500 vjet e marrin nje dege qe as emrin sja them dot. Degre mbaro, por ka plot dege jo qe pelqen lagja ti bej dhe une..

Te uroj suksese ne separated degree ne economics e bla bla..

Rreth pyetjes pse te me nderroni mua, sbesoj se ti krijove ndonje teme unike qe une te pergjigjem, prandaj spo te ve re shume!

Kush jam une ? Jam dikush qe di te komunikoj me njerezet sado qe si hobbi kam ti ngacmoj pakez, jam dikush qe Sadam se kam pseudomin sado qe je femer!

P.s. Dhe une synoj qe ti mbarosh degree dhe na nderrosh ne ketej!

Nga Tony si gjithmone ndryshe !
    hahahaaha, flm qe me ndryshove ceren. Isha shume e lodhur, por me shkrive lol

Ore djal, mos e prano ignorancen sikurse nje trofe por mposhte/zhyte .

Lexo me shume fol/shkruaj me pak! Lexoje dhe nje here nickun se ska te bej fare me FENE . Edhe sikur te bente, ke ndonje gje kundra Islamit ?! Po pate ndrejtou hoxhes e jo lart e posht!

Hajt ia kalofsh mire, Se skam ardhur ketu per te mesuar ty se si te kumunikosh me njerez normal.
    You are wasting my time boy!

Gjithe te mirat'
    Alesram.

P.S Pershendetje te gjitheve & take care.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elated : 06-06-2007 më 06:45

Anëtarësuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Londer,UK
    Postime
    397
    Me duket se ti nuk lexon cfare shkruhet, i merr gjerat cfare ke ne mendje,maja maja.

Alesram - jo se myslimane, por Alesram - sikur ta vret veshin, Sadam sta vret.
    Prandaj ta vura pseudonimin ashtu..se tingellon me bukur.

Flm per keshillat, une ste kerkova ndonje keshille por nejse, po e mbyll 1 sy se keshtu je ti..gjysma gjysma.

Me sa lexova me lart ti su pergjigje fare debatit qe une tu pergjigja por shkruajte ca gjera qe skane lidhje fare me ate cfare po bisedomje.

Humbe shume pike, dhe me duket ti po waste my time jo une ty!

Nga Tony si gjithmone ndryshe.

p.s. Mos be shkrime kur je e lodhur se del nga tema dhe flet per gjera kot me kot.

Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    27
    Citim Postuar më parë nga Tony-Londer
    Me duket se ti nuk lexon cfare shkruhet, i merr gjerat cfare ke ne mendje,maja maja.

Alesram - jo se myslimane, por Alesram - sikur ta vret veshin, Sadam sta vret.
    Prandaj ta vura pseudonimin ashtu..se tingellon me bukur.

Flm per keshillat, une ste kerkova ndonje keshille por nejse, po e mbyll 1 sy se keshtu je ti..gjysma gjysma.

Me sa lexova me lart ti su pergjigje fare debatit qe une tu pergjigja por shkruajte ca gjera qe skane lidhje fare me ate cfare po bisedomje.

Humbe shume pike, dhe me duket ti po waste my time jo une ty!

Nga Tony si gjithmone ndryshe.

p.s. Mos be shkrime kur je e lodhur se del nga tema dhe flet per gjera kot me kot.
    ...''Prandaj ta vura pseudonimin ashtu se tingellon me bukur''... ore ti po shkruan apo ndonje femi se po me cudit metevertete U rregjistrova ne forum me nje nick qe me intereson mua/sikurse me ka pelqyer shume, especially tingellimi. Pse shqetesohesh shume ti per nickun tim? Pastaj ste kerkova ndihme se si do dukej/ose tigelloj me bukur (ne syt e tuaj). Eh medet!!

Thjesht te kurigjova ate shprehjen tende ...''Bere 500 vjet shkolle dhe ne fund dole llogaritar? Turp''... Edhe ti del nga teme duke folur per nick!! Kulmi qendron kur thua... ''su pergjigje fare debatit''... Cfare te debatoj me ty ? sadamin ? apo Alesram?!

Ste ka lezet...per moshen dhe gjinin qe ke Po shko e meru me ato qe ta mbajne, mos u gric kot...

Leni njerezit te shprehen lirshem, te bisedojne per shkollen ne Uk (exp etc etc) se ndoshta dikujt i duhet ndihme! Mos i kthe temat ne chit-chat. Ne cdo faqe ketu ske len njeri pa u kap!

Diten e Mire & me mend ne koke!
    A L E S R A M
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elated : 06-06-2007 më 08:48

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  4. Letersia Shqiptare
    Nga new-man në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •