Pershendetje per gjith Studentet shqiptar ne Angli edhe
ju uroj suksese [-_^]
Pershendetje per gjith Studentet shqiptar ne Angli edhe
ju uroj suksese [-_^]
#VamosArgentina
Jam ne vit te par, ne Aston Business School Birmingham.
suksese te gjithve
ne birmingham do vazhdoj edhe une shkollen per ACCA..eshte pasuniversitare...eshte i mire birmingham? skam qene asnjeher..Postuar më parë nga Mr_Right
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Shum i mire eshte me sa di une(njoh disa atje), si unversitet eshte i mire por eshte pak si jasht qendres Birminghamit dhe shum i madh kurse Aston eshte brenda ne qender dhe i vogel shum! Qyteti nuk eshte si Londra, pak boring!!.....lolPostuar më parë nga Ervisa
Aston Uni ka Business School me te mire se Birmingham Uni per te tjerat eshte me mire Birmingham me sa di une, por ne tërësi te dy jan universitete te mire.
Dhe cfar eshte ACCA (Accounting......)?
Association of Chartered Certified Accountant..por nuk do vete ne birmingham uni...ko qe vete une eshte shkolle me vete edhe eshte per professional qualification per dege ne accountancy...eshte si pune specializimi per degen qe une e kam mbaruar ne universitet...universitetin e kam bere alreadyPostuar më parë nga Mr_Right
![]()
-Benjamin Franklin-
aha e di post graduate do me thene? Good Luck!Postuar më parë nga Ervisa
hej kjo nuk eshte post graduate...eshte specializim per dege per accounting.Postuar më parë nga Mr_Right
psh si specializohen...lawyers...mjeket...ashtu dhe accountants.
jane pak dege te vecanta) oops I am big headed....no...I am just joking
-Benjamin Franklin-
Aha now I get it....Postuar më parë nga Ervisa
Hi Ervisa, kte dua te bej dhe une pasi te mbaroj AAT, me thuaj eshte shume e veshtire ? cfare lendesh ben sivjet?Postuar më parë nga Ervisa
![]()
Postuar më parë nga Erlisa-uk
Hi Erlisa, e paskemi emrin pothujase njesoj![]()
Hej ngaqe kam bere universitetin per Accounting kam te drejten e disa perjashtime ne disa papers...por sivjet do bej papers 2.3, 2.6, dy options nga paper 3 dhe 3 core papers from paper 3 parape...keshtu qe gjithsej 7 papers
Kjo e imja eshte nepermjet Professional Examination Route (PER)
kurse e jotja eshte nepermjet AAT...nuk e di sa exemption merr...
A eshte e veshtire?? hmhm tani nje shqiptare e ka bere dhe me tha qe eshte e veshtire. Nje shoqja ime e ben dhe me tha qe Audit and Review te jep pak headache![]()
Une e filloj ne shkurt. Ti ku jeton? Une po e bej full time se part time nuk me lejohet...e mira do ishte te kisha gjetur nje pune si Graduate Trainee
ku kompania te jep training dhe ti paguan papers dhe librat, por s'gjeta dhe s'kam kohe keshtu qe me duhet ta bej full-time, po ti?
-Benjamin Franklin-
Krijoni Kontakt