waa sa e vjeter kjo tema!
sa llafe paskam then ketu , tani po i lexoja
Homza, bebushe pershendetje nga une.
waa sa e vjeter kjo tema!
sa llafe paskam then ketu , tani po i lexoja
Homza, bebushe pershendetje nga une.
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
kush me ndihmon te thote sa kushton nje master degree per 'international bussines law ' ne Queen Mary ( University of London ) . di qe ka edhe full time ( nje vit ) dhe part time ( dy vjet ) po sdi sa kushton !!! flm paraprakisht !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Lexo këtu, dhe mund të dërgosh një e-mail.
Jam interesuar vetë për në "University of Greenwich". Dhe ti japin direkte me e-mail se çfarë kushtesh duhet të plotësosh, si do e paguash garancin, këstet, akomodimi etj.
SaS nese do besh master si student nga shqiperia , nuk te kejohet part time, vetem full time. Nese je ne UK dhe je me dokumenta angleze , athere te lejohet ta besh part time.
Fees jan goxha nese klasifikohesh si overseas student d.m.th non-EU student, tek 12 mij pound e siper duhet te jet pasi eshte ne londer. Per informacion me te sakt shihe tek queen mery university website , postgraduate section.
Tani me duket se eshte mbyll afati per vitin 2009, mos je pak si vone te aplikosh?
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Jo jo Ervisa nuk e kisha për këtë vit. Në fakt unë po interesohesha për diçka tjetër, pasi në profilin që kam mbaruar unë nuk ka master në Europ. Jam interesuar për Astrofizik, dhe me kismet do shkojë në Francë dhe jo në Angli. Të shikojm me kismet, se nuk dihet kurrë, planet ndonjëherë ngelen thjesht në mëndje dhe nuk realizohen.
Krijoni Kontakt