Ome si mu nryset?
Ome si mu nryset?
Jam JETUS jo TREGUS!.
Pershendetje te gjithe studenteve ne angli!
Ne fakt do te ishte disi mire per nje prezantim te shkurter, universitetin qe shkojm dhe degen qe vazhdojm.
Gjithsesi po e filloj une:
Andi, Londer, UEL(ava), BSC Architecture.
Andi
hallu ju tjereve si ja keni parakalu ?![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 04-07-2007 më 13:06
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
t`nrejn doren ato qe jon ke London Business School se po gjejm noi t`njoft lolz
ka ndonje qe mund te me ndihmoje? nuk kam len forum pa sshkrujt. kam ndermend qe te vazhdoj studimet ne Angli (sapo mora "laurea" 3 vjeçare ne Itali). si mund t'ia bej? japin shkollat angleze bursa studimi?
Pershendetje te gjitheve dhe uroj qe te jeni mire.
Duke pare se shumica e personave qe shkruajne ne kete teme jane studente vendosa te shkruaj dhe une nja 2 fjale.
Personalisht jam student ne vit te dyte per Business Law ne London Metropolitan Univ.
Kam degjuar se ne kete uni. ka shume studente shqiptare nese ndonjeri nga ju ketu eshte ne kete universitet do ishte mire ta prezantonte veten
Eshte tema qe ka me shume shkrime se te gjitha te tjerat pers i perket kategorise se studenteve. Le te vazhdojme keshtu
Ndryshuar për herë të fundit nga agjenti : 15-09-2007 më 20:19 Arsyeja: gabime drjetshkrimore
pershendetje
dhe suksese atyre qe fillojne term-in ne october
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Pershendetje te gjithe Studenteve shqiptare kudo qe ndodhen v,veqanerisht atyre ne uk .
Jam Studente ne vit te pare Tek London Metropolitan University ( sity) dhe studjoj per Psikologjy
(so far so good Ky uni ) po do te doja te dija nesa ka Shqiptar/e ketu pasi do te ishte mire te ishim sa me te bashkuar .
Gjithsesi ju uroj shume shume suksese.
Me fal Relsja mos e ke fjalen per ate afer fencher streer tek `Tower of london`
Meqe ra fjala tu pyes per dicka una?
Kam nje shok don te studjoj `English Business part time school` dini gje cfare kolegji eshte me i mire dhe me cheap kuptohet :P
Gjithe te mirat
Shpirt Njeriu
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
kjo qenka teme e vjeter, por nejse. spo e marr vesh se per c'fare do studioj ky shoku jot. me e mira eshte te gjesh nje collegj ose universitet qe eshte afer ku jeton ky shoku jote. po te marr nje si shembull por ne londer ka shume te tjere. university college london eshte goxha i mire
Krijoni Kontakt