Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    355

Hagë: Prokuroria e Tribunalit kundërshton lirimin me kusht të Ramush Haradinajt

Mediat serbe gjatë ditës kanë njoftuar se prokuroria e Tribunalit të Hagës ka vlerësuar se, përkundër dorëzimit vullnetar dhe garancive të ofruara nga UNMIK-u, nuk ka dëshmi të mjaftueshme se UNMIK-u është në gjendje që ta arrestojë dhe ta kthejë në Hagë Ramush Haradinajn, nëse kjo tregohet e nevojshme.

RTK

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    serbija le ti dergoj njerzit e vete qe po i kerkon Haga qe 10vite......
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Mediat serbe?!

Citim Postuar më parë nga mani

Mediat serbe
    gjatë ditës kanë njoftuar se prokuroria e Tribunalit të Hagës ka vlerësuar se, përkundër dorëzimit vullnetar dhe garancive të ofruara nga UNMIK-u, nuk ka dëshmi të mjaftueshme se UNMIK-u është në gjendje që ta arrestojë dhe ta kthejë në Hagë Ramush Haradinajn, nëse kjo tregohet e nevojshme.

RTK

Pse RTK-ja merr lajmin nga MEDIAT SERBE?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga RTP

Marre nga QIK-u
    Jo o RTP ti ka pi sorra trute edhe ty kajhere sikur lapit se nuk ka te beje asgje kjo me serbin po Haga nuk ju beson krimineöve ndasht te dorezohen vet ndasht le te shkojne me zor atje.
    Kjo eshte.
    Drinin po e kujtojne sot shqiptaret ne Kosove o djale.
    Kadal mos u gut.

Prokuroria e Gjykatës së Hagës ka kundërshtuar mbrojtjen në liri të ish-Kryeministrit Haradinaj

Hagë, 10 maj - Prokuroria e Gjykatës së Hagës ka kundërshtuar mbrojtjen në liri të ish-kryeministrit Ramush Haradinaj. Këtë qëndrim prokuroria e ka shprehur në një dokument, i cili i është dërguar trupit gjykues më 5 maj. Më parë lirimin e përkohshëm të Ramush Haradinajt dhe mbrojtjen e tij në liri deri sa të mos fillojë gjykimi e kishte kërkuar edhe formalisht mbrojtja e tij.
    Mbrojtja krahas kërkesës formale për lirimin e përkohshëm kishte përmendur se ka edhe gatishmërinë e UNMIK-ut për të dhënë edhe garancat e nevojshme të Kryeadministratorit Petersen nëse Tribunali i Hagës kërkon një gjë të tillë.
    Por Prokuroria ka kundërshtuar këtë dhe në raste të tilla kur Prokuroria kundërshton kërkesën e palës mbrojtëse për lirim të përkohshëm organizohet seanca në të cilën të dyja palët paraqesin argumentet e tyre.
    Zëdhënësi i Tribunalit të Hagës Xhim Lendejl ka thënë se për momentin ende nuk ka parë të jetë caktuar ndonjë seancë për dëgjimin e argumenteve për rastin Haradinaj.

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Mani

mos kap sorra pa faj,mos u turr si miza n`m...
    Te pyta per fjalet qe TI i shtype ketu,nuk u futa as ne kete treve as ne ate.
    Ke sy,ateher lexo:

Me larte,dora yte shtypi:

'Mediat serbe gjatë ditës kanë njoftuar"...RTK "

Kaq.

Pytem thjeshte :
    Pse informohet RTK-ja nga mediat serbe?
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2005
    Postime
    7
    Citim Postuar më parë nga RTP
    RTP, edhe une po cuditem pse RTK-ja e ka marre kete lajm nga mediat serbe, pra nga QIK-u.

http://www.kosova.com/lexo.php?kat=12&artikulli=25910

Prokuroria e Gjykatës së Hagës ka kundërshtuar mbrojtjen në liri të ish-Kryeministrit Haradinaj

Hagë, 10 maj - (QIK) Prokuroria e Gjykatës së Hagës ka kundërshtuar mbrojtjen në liri të ish-kryeministrit Ramush Haradinaj. Këtë qëndrim prokuroria e ka shprehur në një dokument, i cili i është dërguar trupit gjykues më 5 maj. Më parë lirimin e përkohshëm të Ramush Haradinajt dhe mbrojtjen e tij në liri deri sa të mos fillojë gjykimi e kishte kërkuar edhe formalisht mbrojtja e tij.
    Mbrojtja krahas kërkesës formale për lirimin e përkohshëm kishte përmendur se ka edhe gatishmërinë e UNMIK-ut për të dhënë edhe garancat e nevojshme të Kryeadministratorit Petersen nëse Tribunali i Hagës kërkon një gjë të tillë.
    Por Prokuroria ka kundërshtuar këtë dhe në raste të tilla kur Prokuroria kundërshton kërkesën e palës mbrojtëse për lirim të përkohshëm organizohet seanca në të cilën të dyja palët paraqesin argumentet e tyre.
    Zëdhënësi i Tribunalit të Hagës Xhim Lendejl ka thënë se për momentin ende nuk ka parë të jetë caktuar ndonjë seancë për dëgjimin e argumenteve për rastin Haradinaj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    355
    mos kap sorra pa faj,mos u turr si miza n`m...
    Te pyta per fjalet qe TI i shtype ketu,nuk u futa as ne kete treve as ne ate.
    Ke sy,ateher lexo:

Me larte,dora yte shtypi:

'Mediat serbe gjatë ditës kanë njoftuar"...RTK "

Pse je magar e kam dite dhe e ke tregue veten ketu ne forume , veq pse je "nana e viqit nuk e kam dite,por sot u binda"
    Kam menduar se je intelektual,je njeri taman, e pse je analfabet,pa moral, si me kan shkja sot po e kuptoj.
    Une as nuk e shtypa as nuk e shkrova por e postova nga RTK e Kosusmit,Denmaqit e liderve tjer si ti.

"mos kap sorra pa faj,mos u turr si miza n`m..."

Paske marak ne m... atehere"Ja hangsh m...Ramushit"
    Mos u prek se vet je fajtor,nje njeri normal nuk shprhete si ti,nje njeri i pafytyr e pa moral shkruan si ti e ata jane bijet e shkjaut.
    Tung

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Mani&Mitrovica
    (nje ID)

Nuk te tolerohet ketu me sjell lajme nga MEDIAT SERBE.
    PIKË

Ne vend se me u skuq si speci nga turpi,
    e me kerku falje ,
    ti vazhdon me sha ....

Si duket ke problem ne lexim!
    e lexove artikullin e dyte qe sjelle nga QIK-u?
    Pse e sulmon QIK-un o i shkrete?

Çfar faji te ka ,a nuk ishim tuj bisedue per RTK-ne ?

Shiqo djalo,rri para kijeve te thot baca e mos qelb forumin me marrina.
    Me respekt
    rtp-ja

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Angry Kerkoj te mbyllet kjo teme!

Citim Postuar më parë nga mani

Mediat serbe gjatë ditës kanë njoftuar se prokuroria e Tribunalit të Hagës ka vlerësuar se, përkundër dorëzimit vullnetar dhe garancive të ofruara nga UNMIK-u, nuk ka dëshmi të mjaftueshme se UNMIK-u është në gjendje që ta arrestojë dhe ta kthejë në Hagë Ramush Haradinajn, nëse kjo tregohet e nevojshme.

RTK
    Lus moderatoret ta mbyllin nje teme si kjo
    ku hapesi i temes merr informimin nga MEDIAT SERBE!

TURP per RTK!
    TURP per hapesin e kesaj teme
    TURP te informohet per kryeministrin tone nga mediat serbe!
    Me respekt
    rtp-ja

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    355
    Jo o magar jo nga mediat serbe po nga ato te kOSOVES,rtk ESHTE E kOSOVES OJ NANA E VIQIT.
    TE JESH ME I SJELLSHEM HERAVE TJERA SE NJERZIT NUK KAN mundesi te meren me ty,ndoshta je i semur,shko te mjeku baco e kontolloje veten.
    Si duket as trurin e vogel nuk e ke hiq.
    Mos u ban nervoz me magarllekun tend.
    Si te respektosh dike te respektojne te tjeret.
    Pra mos u merr me puen te kota,shpifje e me nenqmin te njerezve,se ti nuik i njeh njerzit,ndoshta ata jan me te vjter se ti e tu thuash djale cfar ke ti ne fjalorin tend nuk e ban.
    Pra benu me i kulturuar o djal.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Haradinaj, Qeveria ime zgjidh problemet
    Nga ARIANI_TB në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 29-12-2008, 11:18
  2. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52
  3. Aktakuza e tribunalit të Hagës për Haradinaj
    Nga I-amëshuar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 14:58
  4. Haradinaj nuk do të shkojë në KS të OKB-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 09:11
  5. Për lirimin e Limajt nuk ekziston asnjë arsye bindëse
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 08-12-2003, 09:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •