Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Njëzet gjëra që asaj t’i biesh në sy në det

1. Parakrahu yt muskuloz. Të pozicionohesh menjëherë në kohën e duhur mbi gjënë e parë që ajo vëren tëk ty: mundësinë e unazës që ke në gisht.

2. Ngjyra jote: 1% e nxirjes = 47% të tonit muskuloz.

3. Të ndenjurat e tua. Asaj i pëlqejnë ato “ të mbushurat”, muskuloze, të forta. Të sheh nga sipër kostumin e banjos duke imagjinuar se si mund të ishe pa to. Koha që ke kaluar mbi biçikletë, këtë dimër ishte një investim i mirë.

4. Mushkëritë e tua. Kur fut brenda barkun për të bërë një figurë të mirë, ajo joshet si budallaqe.

5. Hapi yt. Ajo adhuron të shohë një burrë të sigurt në vetvete dhe mjaft në formë për të vrapuar pa bluzë në plazh. Je edhe zbathur? Zemra ju rreh brenda dhe gjoksi bashkë me ty!

6. Kostumi yt i banjos. Boxer, jo mbathje, ju lutem. Vish vetëm diçka që të ketë stil dhe të kënaqesh me paraqitjen e tipareve të tua.

7. kërthiza jote. Brenda? Jashtë? Nuk ka rëndësi. Ekziston gjithashtu diçka që e bën çuditërisht dhe jashtëzakonisht erotike.

8. Mënyra se si ti lyhesh me kremin mbrojtës. Dhe jo për gjestin në vetvete: nëse di të kujdesesh për trupin tënd, është një mundësi e mirë që do të dish të kujdesesh edhe për të sajin.

9. Pulpat e tua. Mbi të gjitha kur luan volejboll, hidhesh për të kapur frisbee, shkon me biçikletë ose ulesh në gjunjë për të ndihmuar një fëmijë 5 vjeç për të hapurr një hendek me ujë për kështjellën prej rëre.

10. Trupi yt brenda një palë xhinseve...dhe një këmishë e bardhë linoje me mëngë të mbështjella. E gjitha kur luan në breg të detit me labradorin e zi në perëndim të diellit. Jo, tani nuk je i veshur kështu dhe nuk je duke luajtur, por ajo është duke imagjinuar, dhe në mendjen e saj je me të vërtetë një mendjemadh.

11. Shpina jote. Në të vërtetë ke quka në fund të shpinës.

12. Niveli yt i aktivitetit. Nëse je shtrirë gjatë gjithë kohës duke u skuqur në diell? Ose ke bërë xhiro me motoçikletë?

13. Muskujt që ke mbi shpatulla. Në një moment të caktuar do të kontrollojë nëse je aq i fortë për ta shpëtuar, kur shtiret se është tërhequr tutje nga dallgët.

14. Truri yt. Kthe mënyrat e duhura dhe pastaj bëje të eksitohet vërtet. Çfarë po lexon...Melvin apo Topolinon?

15. Aksesorët e tu: syze dielli dhe shapka të lagura = joshje e parezistueshme.

16. Mënyra e veshjes tënde. I kripur, plot rërë, i nxirë nga dielli dhe me një T-shirt të vjetër të bardhë? Nuk i intereson se çfarë ke poshtë bluzës, sepse gjëja e vetme për të cilën arrin të mendojë është të të zhveshë.

17. Guximi yt. Nuk ke futur gishtin e madh të këmbës në ujë për të provuar temperasturën, para se të hidhedh brenda në det.

18. Sytë e tu. Të tutë janë të hapur mirë pas syzeve të diellit, dhe shikon mirë se si po të vëzhgon.

19. Barku yt. Nëse është i vogël, nuk është keq. Një pjesë mishi i butë përreth jetës është i falshëm (por nuk i duket që bashkë me birrën të kesh pirë edhe shishen).

20. Tiparet e tua. Jo, jo ajo që mendon.... Kuptojmë ato linja që nisin afër brinjeve dhe hidhen në vete. Të bëjnë ty jashtëzakonisht shumë eksitues dhe atë shumë, shumë të turbulluar.

Shekulli
    My silence doesn't mean I am gone!

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Shtatë “ëngjëj mbrojtës” të lëkurës në plazh

1 - Është e këshillueshme të mbrosh flokët nga rrezet UV, duke shmangur tendencën e tyre për t’u bërë të thatë dhe të patrajtueshëm nën efektin e diellit dhe kripës: Kremi më i ri me këtë efekt është Personal Biopoint Solaire Mbrojtës Flokësh (125 ml, 8 euro).

2 – Përveç hidratimit të lëkurës pas plazhit, do të intensifikosh nxirjen? Të nevojitet një “doposole” që përmban një element aktiv autonxirës.
    E reja më e fundit në këtë kategori është Biotherm Sunfitness Tan Extending (200 ml, 22,97 euro), një qumësht fytyre dhe trupi për t’u aplikuar në mënyrë uniforme mbi lëkurën e tharë.

3 – Mbro zonat delikate si hunda dhe buzët me një stick të ri. Bashkoja kremrave mbrojtës në çantën e plazhit dhe aplikoje disa herë gjatë marrjes së rrezeve. Është Shiseido Sun Block Stick SPF30 (9 g, 24 euro).

4 – Kremi “pasdiell” më i ri? Është në formë shkume dhe shkrin në lëkurë në çast. Quhet Ecran Aftersun Mousse Hidratante (150 ml, 12 euro).

5 – Hidratim lëkure, parandalim i plakjes së saj dhe nxirje e zgjatur. Janë tre objektivë, por ekziston edhe një formulë e vetme. Është Nivea Sun Tan Prolonger Doposole (150 ml, 7,67 euro).

6 – Nuk ka diell? Përdor një autonxirës që njëkohësisht ka efekt hidratues. Është Laboratoires Vichy Gel Crème Autobronzant Visage (50 ml, 13,90 euro).

7 – Dielli plak lëkurën? E vërtetë. Por ti mund ta mbrosh me një filtër në gjendje të stimulojë rehabilitimin e saj. Quhet L’Oréal Solar Expertise Crema Trattamento Solare IP 30 (50 ml, 13,29 euro).

Shekulli

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Une dmth nuk duheshka te merzitem fare.
    Se nuk do shof plazhin me sy kete vit.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga StormAngel
    Une dmth nuk duheshka te merzitem fare.
    Jo ti duhet te merzitesh edhe me shume sepse as se nuk e sheh plazhin me sy duhet te te mbyt halli, paramendo une veres ne Durres me Bledarin, Sherin, Xenin, Del Monakon eh ti rin atje ne Gostivar... nese duash ka edhe 2 vende te lira mund t'i bashkangjitesh grupit "Fantastic 4" i bazuar ne filmin me te rije qe do te shfaqet se shpejti ne kino...

Do vish ajo?

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Do ta kem parasysh..!
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Jo ti duhet te merzitesh edhe me shume sepse as se nuk e sheh plazhin me sy duhet te te mbyt halli, paramendo une veres ne Durres me Bledarin, Sherin, Xenin, Del Monakon eh ti rin atje ne Gostivar... nese duash ka edhe 2 vende te lira mund t'i bashkangjitesh grupit "Fantastic 4" i bazuar ne filmin me te rije qe do te shfaqet se shpejti ne kino...

Do vish ajo?
    Me ofruan vend pune kamarier ne Durres, mirepo me duhet ta refuzoj.
    Pas dy muajsh iki per ne Zvicer.
    Sa keq qe andej nuk ka plazh, andej edhe thash se kete vit nuk shoh plazh dot me sy dhe nuk merzitem per formen.
    Por mbase vitin tjeter kompenzojme.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Suvenire të vogla për t’u mbledhur në plazh

Mjafton të përkulesh për t’i mbledhur. Është si një lojë fëmijësh. Guriçka, yje deti, guacka, shkoptha: kur i grumbullon, mund të krijosh me to mbajtëse qirinjsh, abazhurë, kremastarë dhe objekte të tjera për dekorin e shtëpisë. Nga Shëngjini në Durrës, Vlorë, Dhërmi e Sarandë, guackat me forma surprizë, yjet apo iriqët e detit, gurët me ngjyra të mrekullueshme nuk mungojnë. Mjafton t’i lëshosh fre fantazisë, për të krijuar me këto objekte të mbledhura gjatë shëtitjeve në breg të detit, objekte të veçanta, për t’u kthyer në shtëpi me aromën e pushimeve me vete.

Gurët e lëmuar dhe të pastër të detit mund të pikturohen (në mënyrë amatoreske sigurisht), dhe të shndërrohen në aksesorë specialë, për të mbushur vazot që keni në shtëpi. Idetë janë të pafundme dhe të lehta për t’u realizuar, nëse nuk ju mungon pasioni dhe fantazia për t’u marrë me vogëlsira të tilla.

Duke kërkuar për ide të tilla, në revistat franceze të specializuara për dekorin, gjetëm plot objekte me erë deti. Tema e mbajtësve të qirinjve ose shandanëve, është nga më të pasurat dhe për t’i krijuar mjaftojnë disa shkoptha, anipse të parregullt, të zbukuruar me yje ose qirinj deti. Të njëjtat objekte të pazakonta, mund të shërbejnë për të krijuar edhe llampadarë të vegjël ose abazhurë. Një ide interesante, është ajo e krijimit të një shisheje me kujtimet e pushimeve brenda, që mund të jenë objekte nga më të kotat, shoqëruar me një letër, ku përshkruan impresionet e tua për pushimet. Por jo vetëm kaq.

Pushimet mund t’i ruash edhe brenda kuadrit të një kornize. Nuk është fjala për një fotografi të thjeshtë, por për një kornizë, të cilën mund ta realizosh të tërën vetë, vetëm me shkoptha të grumbulluar në plazh dhe brenda saj, mund të vendosësh imazhin tënd më të dashur të pushimeve.
    Përveç llampadarëve dhe shandanëve për të ndriçuar mbrëmjet e buta të verës, me shkopinj mund të krijoni edhe kremastarë primitivë, për të varur fustanin e mbrëmjes, ndërsa me guriçkat e mbledhura në Vlorë ose Dhërmi, mund të bëni një palë domino, duke i vizatuar me dorë pikët. Nuk do të jenë të përsosura për të luajtur pa hile, por do të jenë pa dyshim, dominotë më të veçanta dhe të dashura e që, për më tepër, i keni krijuar vetë.

Shekulli

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Mos harroni per ta bere me "spicy" kohen qe do kaloni ne plazh merrni me vete nje "beach mug " qe kur te zgjoheni ne mengjes te pini kafen me shume gezim

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anëtarësuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478

Talking

Citim Postuar më parë nga StormAngel
    Por mbase vitin tjeter kompenzojme.
    lol StormAngel po nuk kompensove sa je i ri mos prit ne vitet qe do vijne se gjithmone e me keq do te jete....mgjth te uroj t'ia dalesh me fizikun tat

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •