Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Qorri dhe Papagalli

Dy shoke shkonim mjaft me njeri tjetrin dhe per kte arsye vizitonin shpine e njeri tjetrit shpesh, njeri prej tyre kishte dhe nje Papagall, nje dite vete njeri nga keta shoket ne shtepine e ketij qe kishte papagall, dhe sapo hyn degjon papagallin ti thote, Erdhe mer qorr, ouuuuja beri ky dhe i thote shokut mbyllja sqepin mos i kepus koken, cfare ti bej mer ia kthen tjetri dhe ti merresh me nje cope papagall, Kaluan ca dite dhe ky shoku shkon e takon te zotin e papagallit dhe i thote amon mer mjep celsat e shpise se kam gjet i femer, Hajer mer ja kthen ky duke i hedh celsat, shyqyr mer i thote u bone dhe ti me femer, Merr celsat ky djali dhe shkon tek shtepia 2 ore perpara me pergatit ambjentin, Sa hyn ne dere kur ja plasi papagalli OOOO ERDHI QORRIIIII, u nxeh tjetri futi doren ne kafaz dhe e futi ne nje thes, perplas mbas mureve nja 5 minuta dhe pastaj shkundi thesin del papagalli duke ju more komet ene thote, Boboboobobo ca termeti moj none kthen syte nga ky miku dhe thote, Bir none une e qorri paskemi shpetu.

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Nje djale emigrant blen nje makine dhe i dergon te jatit haber qe te ndertonte nje garazh per makinen, punet po i ecnin mire ketij djalit dhe pas nje jave pyet te jatin e mbarove garazhin? jo i thote i jati, shtoje nja tre metra i thote i biri se bleva kamion. dakort i thote i jati i kenaqur qe i biri po bente hajer ne emigracion. Pas nje jave i biri i thote perseri te jatit, o babe e mbarove garazhin, akoma jo thote i jati, epo mire i thote shtoje 10 metra se bleva maune. dakort perseri i thote i jati i gezuar tej mase qe i biri po ecte perpara. Nje dite ky djali futet ne kazino dhe humb te gjitha parate qe kishte fituar, pas nje jave kapet nga policia dhe e rikthejne ne atdhe. E takon te jatin dhe normalisht i jati e pyet me cfare erdhe? me tren i thote i biri, Po ku ta fusim trenin mer gazep i thote i jati ne te sateme

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    hhahahhahahhahhahaha sa njish ajo e dyta u theka fare...
    me tren....

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    ec meqe jam po e them dhe une nji;

Ishte princesha i thote sherbetorit "shko e me bli i papagall po jo te marinaret se shajne me llafe te pista" iken ky te tregu nuk gjen del i here nga marinaret aty gjen po ka frike ta bleje. I thote njeri po merre mer ket se nuk shan provoje "

dhe ky e provon i thote papagallit "ngrije njeren kembe" e ngrin papagalli.

i thote"ule" e ul papagalli.

i thote ngrije tjetren e ngrin ky ule e ul ky.

thote me vete qeka i mire me verte nuk dika llafe te pista.e merr e ia con princeshes dhe tregon te tera.e mire thote kjo ia ta provoj une.

i thote papagallit "ngrije kemben" e ngre ky perseri

i thote ngreje kemben tjeter. e shef papagalli i her shtremet princeshen e i thote"po une ku t;rri g*p satame"

Mistrecja Ne BMW Maska e Mizz_Durrsi
    Anėtarėsuar
    10-12-2004
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    15
    te forta barsaletat.. na shkrin... sidomos ajo me baben e djalin hehe

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Nje burre kishte nje papagall ne shtepi dhe e mbante ne ballkon, Papagalli gjithmone shikonte nje cift perballe ballkonit te tij ne marrdhenie intime dhe per kete arsye si rrinte sqepi rehat por i thoshte ketij djalit: Po ca ben akoma mer , po hiqja mer rrobat, Po ca ben akoma mer kape mer shtrije etj.... Shkon ky djali tek i zoti papagallit dhe i thote, do ja mbyllesh sqepin apo ti fus i sacme une, I zoti i papagallit i thote: Jo mer se nuk thote papagalli im kesoj gjerash, nejse i thote djali po e degjova dhe njehere mos me thuaj s`te paralajmerova. I zoti i papagallit per tu bindur qe nuk ndodhte keshtu i lidh sqepin papagallit dhe rri e ruan pas deres se ballkonit, pas disa minutash degjon nje cifte dhe sheh papagallin te vrare, del ne ballkon dhe i thote djalit qe e vrau: Perse e vrave une isha pas dere dhe ai s`tha gje. Po more i thote djali s`tha asgje po kujt ja bente me gishtin e mezit ai Sepse papagalli i tregonte gishtin e mezit pasi sqepi ishte i lidhur.

Dito.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    E takon te jatin dhe normalisht i jati e pyet me cfare erdhe? me tren i thote i biri, Po ku ta fusim trenin mer gazep i thote i jati ne te sateme
    looooooooooooooooooooooooooool kjo e forte qe
    M&M

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Nje familjeje i vinte fatura e telefonit mjaft e larte dhe per kte arsye i zoti i shtepise ruan shtepine kur te gjithe njerzit largoheshin nga shtepia qe te merrte vesh kush abuzonte me telefonin e tij. Shikon qe papagalli dilte nga kafazi merrte numuratorin dhe i binte numurave duke share cdo abonent qe i pergjigjej, E merr papagallin dhe e dorezon ne polici per fajin e rende qe kish bere, policet e marrin papagallin dhe e kryqezojne ne biruce. Ne kohen qe kthen koken menjeane papagalli sheh perkrah tij nje kryq me jezu krishtin te kryqezuar dhe i thote: O robo ca ke bo ti qe ke ra mrena: asnje pergjigje, perseri papagalli i thote: O robo me liber shpie ku ti kesh, asnje pergjigje perseri, perseri papagalli i thote: Qe te lej rehat me thuj sa kohe ke i kryqezuar, jezu krishti i bezdisur nga papagalli mistrec i thote 2000 vjet, Papagalli i thote: Po ti i paske Q*** nenen telefonit pse s`thu

Dito.

Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Na ishin dy xhuxha !

nje dite vendosen te vinin ne hotel me te dashurat qe kishin zene .
    te dashurat qe kishin zene ishin pak me te medhaja sesa keta vete .
    na shkojne ne hotel dhe ze secili nga nje dhome , dhomat e tyre ishin
    ngjitur njera me tjetren .

njera nga xhuxhat para se te bente dashuri me te dashuren e vete pesoj shooket (atak) dhe nuk munde te bente dashuri fare me te dashuren e tij ,
    po vetem se nga krahu tjeter degjonte qe shoku i tij po kenaqej duke bere zhurem oo ooopppp oooo oooopppppppppppp ,
    dhe diten e dyte kur takohen pyesin njeri-tjetrin qe qysh kishin kaluar me te dashurat ,

ai qe kishte pesuar atak i thote ehhhh lere lere mos e pyet se une pesova atak ne mbreme dhe nuk bere dote asgje me dashnoren , kurse ti ma mere mendja se kalove shkeqyer ne mbrem se gjithe naten ke renkuar ke bere ooo ooopppppppp ooo ooopppppppppppp
    ehhhhh ja kethen ky tjetri ,
    une lash lesht gjithe naten se nuk ngjitesha dote ne krevat .
    M&M

Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Djali i ri dhe plaku peshkatar .

na ishte nje here nje djal i ri ,
    ky apasi nuk kishte ca te bente mer nje kallam dhe shkon per te gjuajtur peshk anes lumit .
    kur vete aty gjen nje vend qfer nje xhaje(plaku) pasi kaloj nje kohe e gjate ne lume ky nuk kishte zene asnje peshk ,

kurse xhaja qe ishte afer tij c'do radhe kapte peshk ,
    ketij i iku truri fare po nuk kishte ca bente ,
    ne mbremje xhaja shkoje me qesen plote me peshk kurse djali me kallam vatjti ne lume me kallam u kethye ne shpi

diten tjeter djali perseri ne lume dhe perseri afer xhajes
    xhaja si gjithmone zinte peshk shume dhe nuk e vriste mendjen kurse djalit i iku truri fare ne mbremje perseri xhaja me qese plote peshk kurse djali asnje peshk

djali nga inati vendosi ta pyes xhajen qe ca dreqi i bente peshqeve qe i ecte kaq shuem gjahu
    dhe e ndalon xhajen dhe i thote ,

o xhaje kam dy dite lash lesht ketu ne lume sic me ke pare dhe vete, ti ne mbremje kethehesh plote peshk kurse une asnje peshk si ka mundsi i thote me ca dreqi e kon grepin ti ?
    i thote xhaja po ja mor bir ,

une ngrihme ne mengjes dhe e shikoj ate te shurres nga cila ane eshte po te jete ai ne krahun e majte une ate dite e koje me krimb grepin ,
    po te jete ne krahun e djatht une e koje me gjize .

djali qe mezi po priste i thote xhajes ,
    o xhaje po mire po mua ne mengjes qe me rri drejt(lart) si tja bej me ca ta koj .

xhaja i thote djalit po ik o kunkull se mua po te me rrnte drejt ne mengjes nuk gjuaja peshk po vija dhe gjuaja femra .
    M&M

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Barcaleta tė zgjedhura..
    Nga J@mes nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 533
    Postimi i Fundit: 27-02-2009, 23:41
  2. Kur te hyni ktu vini rripin e sigurimit(+18)
    Nga Jola nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 198
    Postimi i Fundit: 10-09-2007, 12:04
  3. Barcaleta
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 20-01-2004, 13:28
  4. edhe ca te tjera nga notle
    Nga notle nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 04-07-2003, 21:56
  5. papagalli liridashes,
    Nga ornament nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-05-2002, 08:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •