cihgaren e kam lene, dhe megjithse jo martuar akoma, prape... bej dush ne mengjes desha me thenePostuar më parë nga CLAY_MORE
sertiozisht tani: mengjezin e filloj duke marre/ju pergjigjur telefonit nga kuqja![]()
Me kafe
Ndez cigare
Pastrohem
Ndez TV ose radio
Hap dritaren
Bej gjimnastike
Dashuri me partnerin
cihgaren e kam lene, dhe megjithse jo martuar akoma, prape... bej dush ne mengjes desha me thenePostuar më parë nga CLAY_MORE
sertiozisht tani: mengjezin e filloj duke marre/ju pergjigjur telefonit nga kuqja![]()
TBD
Mjesi fillon duke u llastu icik me ate qe ke nkrah per gjys ore, masanej dush, brekfast, etj etj.....
un me kafe e me cigare e filloj kurse im ate me nje got raki dhe nje berxolli derri te madheee![]()
Cfare sondazhi, shume i rendesishem "lol", une vedosa pastrohem pasi aty nenkuptoj, dushin ne mengjes apo larja e dhembeveFiksim!!
Pastaj kuptohet varet nga dita qe do te kem perpara, nese kam klasa (mesim) apo kam pune edhe cfare ore. Kuptohet pastaj ha mengjesin, Cereals me qumesht edhe makines shoqeruar me muzike. ky eshte mengjesi im.
Ju uroj mengjes te mire te gjitheve
bye
çaj pi por nejse nuk ishte ne list..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Ndez muzike dhe direkt ne dush...ose perndryshe mze gjumi n'kom.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites
WoW ... goxha i shpejte qenke O Z.I.M![]()
Mua 10 min me shkojne me zbrit nga kati i 2 ne katin e pare ...... (lol )
Nejse mengjezin e filloj me nje trip ne bathroom ... dhe po nuk i kalova nja 20 min aty eshte e pamundur .. dhe te tjerat vijne ne vazhdim .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Meqenëse pesë ditë në javë orari i punës më fillon në 8:00, atëherë më duhet të dal nga banesa në 7:00 dhe mëngjesin e filloj me një gotë të ftohët qumështi (normal se para kësaj pastrimi dhe pregaditjet e zakonshme të mëngjesit)
Kafen e pi në punë si gjëja e parë që e bëj aty… Ushtrime nuk kam kohë të bëj, por kur kam i bëj në shtrat…hahhahahaha
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
...dhe une o Pink marr shume kohe ne tualet.Postuar më parë nga PINK
Ne LA vinte Kuqa ne oren 7am e me gerthiste ne daulle te veshit "cohu cohu cohuuu behu gati, ne oren 9 do dalim"![]()
Toleranca, eleksiri i lirisë.
Postuar më parë nga KaLTerSi
Eshte vend meditimi Kaltro ( vend i "shenjte ") .. por kur ste kuptojne e ste kuptojne![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt