Close

Rezultati i Sondazhit: Mëngjezin e fillojë me...

Votues
101. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me kafe

35 34.65%
  • Ndez cigare

7 6.93%
  • Pastrohem

22 21.78%
  • Ndez TV ose radio

14 13.86%
  • Hap dritaren

9 8.91%
  • Bej gjimnastike

2 1.98%
  • Dashuri me partnerin

12 11.88%
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 83
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga KaLTerSi
    ...dhe une o Pink marr shume kohe ne tualet.
    Ne LA vinte Kuqa ne oren 7am e me gerthiste ne daulle te veshit "cohu cohu cohuuu behu gati, ne oren 9 do dalim"
    Kur juve per qejf ju bente zgjimin me bori, pa le ta marrsh nuse... te ben zbor gjithe diten. Si i thonin atehere Tranazh...ha ha ha aha ha.

P.s Kuqka, zgjimi shpejt eshte semundje gjirokastritesh.

Problemi eshte te bihesh per gjume ne 5 dhe ne 7 te te bejne zgjimin.

TE FLESH APO TE COHESH!!!!
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    mengjesin e filloj me "kush mi ka mar shapkat?!"

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    mengjesin e fillojme me grinje/qurravitje. qe te na filloje mire dita
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    kur zgjohem ne megjes si zakonisht... pastroj fytyren dhe dhembet ...
    pastaj shkoj ne sallan aty ku qendron TV-dhe Kompjuteri!...Fillimisht e hap Internetin- me pas dhe TV!... dhe meniher shkoj e hap Frigoriferin per ta pij ndoj langje me se shumti e preferoj langjen prej pertokalli,lol... kete me pelqen, dhe me pas (Kafen Turke me Gjevze).. te cilat i kam marr ne Kosov kur isha para 2 vite e gjysem... dhe e heku nje mall sikur te isha po ne Kosov)!
    keto te dyjat jan pijet e mija te preferuara..te gjitha i ve ne tavolin, dhe me pas e ndezi dhe ni cigare qe e piej me shum se 15-vite)! shum here e kam ndrepre,por problemi ishte qe u (deformojsha nga trashesia)! ngapak dhe dal e heci nga 15- 20 minuta,ne perkrahje te Gjimnastikes sa per ta ndihmuar veten...po shum pak me ndikon se ne vendin ku jetoja eshte ashtu klima qe deshe apo sdeshe te shtohet pesha,hahah me falni... po me besoni qe nuk e kam ne qef peshen fare hiq,se ajo te shkakton lodhje ne trup, dhe ndihesh si e /i ngarkuar kshtu qe edhe duhanin e pij kjo jo dhe aq lakmi ,po nuk e pij dhe jasht mase me se shumti kur e pij kafen...dhe kur merrem per pak koh me internet...dhe Ne qrast per t'par a ndodhet ndokush (online)-ne msn nese per momentin me nxen ndokush vazhdoj te shkruhemi apo te shifemi ne kamer ose per tu lidh ne folje drejt per drejt me mikrofan...kurse dhe gjat dites her pas here prap e kaloj kohen ne intrnet... ku dhe jam e "Regjistruar ne Forumin Shqiptar ne Boten Shqiptare"!... eshte nje kenaqesi e madhe qe te lexojsh Pikerisht nga "Poet te Dalluar"! Poezit ne gjuhen e antarsuar...qe kan dhe provoj te larte rreth Poezive ,si dhe ndaj...Letersis,Historis,Shkences,Filozofis, e tje! ka t'bej dhe nga kadegori me te ulta qe shpreh mendimet,rreth qfar e rrethon sikurse eshte Ditari, a po qfar rrjedhore te pelqen te shkruash te lexojsh e tje,e tje!
    kur nuk ka t'bej ne internet)- filloj per nje koh te qendroj ne kuzhin, aty ku dhe pergadis gjera ushqimore per mengjesin, dhe per te tjeret anetar! kaq per emisionin hahahaha disponim te kendshem per te gjith ju dashamir dhe miq te nderuar nga hajla!
    sikurse po shkruaj me shum koheve te fundit se per nje koh te gjat nuk jam ne mesin e juaj ndoshta dhe ju mungoj ne shoqeri ndoshta dhe jo sipas mendimeve te opianeve mbrend kesaj antaresije (albasoul)!qe na lidhe nga shum vende te ndryshme ,,, do isha nje mik e juaj perher me deshiren qe te qendroj ne mesin e juaj pa dallime ne shoqerin)!... dua te ju kerkoj ndjes nese ndokush esht i prekur nga une mendoj qe jo)!por ndodhin dhe sugjerime te pa lakmishme sikur dhe kan ndodh ketu mrend nesh Forumistash .dot te thot sikur u ndam dhe ne parti dhe kush jemi marr dhe me politik qe sikur te na ishte mbet nder ne per tu zgjedh dhe qeshtja e Kosoves)1- kurse ne harruam qe ishim jasht etyre rrjedhave askush nuk na pyetke rreth kesaj qeshteje ,po fatkeqsisht si te nxihemi me njeri tjetrin dhe ne mesin e shoqeris... ne ven qe te shukim Tensionet ne dhe i ngriteshim ato)! po nejse se fjala fjalen e sjell dhe ne menyra te pa lakmuara... dhe nje here kerkoj falje nga ata qe jan ndije te prekur nga une ne mes te fjales kaq flm: dhe ju uroj gjitha te mirat po ne kete Forum te jeni sa ma te harmanizuar dhe ne disponime kaloni qaste te duhura miqsore,, dhe vllazerore se kjo na ndihmon dhe na afron me shum prioritet dhe respekt ne mesin e shoqeris e ku do besoj qe prap shkruhemi pasi qe te kthehemi nga vizita,qe do shkoj per vizit nga-( 9-qeshori e deri me - 23 Tetor - 2005)!-tung tung nga hajla e Rugoves se Lasht...
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e larguar Maska e selina_21
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Une e Nis Mengjesin Me Nje Kafe Turke & Cigaretoo

Ray of light Maska e Parto
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    15
    Une e nis mengjesin duke pare veten ne pasqyre dhe i bej vetes ndonje kompliment
    Love Life, Love People!

Ray of light Maska e Parto
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    15
    Oooooops, what a signature lol. Anyone 2 tell me how to fix it fast? (lazy to read all instructions) Flm in advance

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    Me ferkimin e syve- nxjerren e zglepave njehere pastaj vijne dushi, krehja, veshja, kafja, duhani e te tjerat.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Dush, pastaj kafe ... (shumicen e diteve, gjithsesi )

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Lumsi ju qe flini naten dhe coheni ne mengjes . Kurse une punoj naten dhe shkoj fle gjume ne mengjes. Dmth andej nga ora 1 e drekes eshte mengjesi per mua .

O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Fillon dhënia e tapive për proçesin e legalizimeve
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 22-02-2013, 12:31
  3. Aurel Plasari (?)
    Nga forum126 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 14-08-2006, 08:42
  4. Klubi i Milanistave 1
    Nga Asteroid në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 585
    Postimi i Fundit: 15-03-2003, 17:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •