Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6

Tema: Look

DuRrEsAk I Omel Maska e ^Besmiri^
    Anėtarėsuar
    06-05-2006
    Vendndodhja
    Diku Ne Glob
    Postime
    21

Talking Look

Kjo teme do te jete ne lidhje me look tuaj.
    Sa I Rendesishme Eshte Look Ne Jeten Tuaj Te Perditeshme .. Dhe Sa Redesi I Kushtoni Ju Atij?
    Gjithashtu nese keni deshire mund te veni dhe foto tuajat per te trreguar look tuaj.
    Befshi qejf
    Helios Bell Amy DuRrEsAk Yll Te Chiero Chica

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    E ē'rendesi ka si dukem un psh (flas per veten)?? Ktu jena ne forum, spo bejm noj parade mode.

DuRrEsAk I Omel Maska e ^Besmiri^
    Anėtarėsuar
    06-05-2006
    Vendndodhja
    Diku Ne Glob
    Postime
    21
    ahahhah [starano] po thjesht per qef mer lal se ste mer njeri ne parad mode ty lol ...thjesh mer lal se me pelqen kjo gjo look me i llaf .... gjithsesi ti ke menimin tat mer lal :P
    Helios Bell Amy DuRrEsAk Yll Te Chiero Chica

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Normalisht qe ne kete mosh qe kam eshte shume e rendesishme pasi,po nuk mbajta veten ne keto vite qe jam,kur mund ta mbaj..!!

Shume e rendesishme eshte Looku per mua,duke filluar nga veshmbathjet dhe menyra se si e manaxhoje veten,e kam shume fiksim po nuk u nderrova dy here ne dite
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Look eshte i rendesishem per nje femer,une punoj dhe ne pune duhet te jem gjithmon e veshur bukur,puna ma inponon shume elegancen,ndersa diten e diele jam total e pa interesuar si dukem bukur e kam off dhe vishem kot dicka vetem sa per te qen veshur.
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    look............paraqitja, majtja e vetes per mua eshte thjesht edukate!
    tani me te vertet mund te jemi shume te angazhuar me pune, edhe marrim te djelat pushim sic thot vajza pr, e rri ter diten me bizhama e me kanatjere neper shpi,

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •