brar..........
pikerisht se shof shume gjona te cuditshme, bera ate pyetjen....
te them te drejten akoma nuk me harrohen llafet e Blerim Celes ne parlament ne ditet e fundit te qeverisjes ne '97. " Ne e dime shume mire se kush i nxiti rremujat, por nuk kemi kellqe qe tja dalim". Dicka e tille......ishte.
Po kaq rende ti ket shkelle ne kallo Sala ketyre ketej, sa keto nuk ja falin dot!!!!!
Ne nje teme tjeter ngrita te njejtin dyshim, dhe Albo mbronte te kunderten, duke thene se thermijat ishin per nanon, dhe copat e medha ishin per Salen.....,si thua ti, aj dont think sou.
Ne dy kongreset republikan te fundit, Sala nuk ka qene i ftuar. Mediu PO!!
Nje i njohur qe kishte akoma telefonate/shkembime, me Rajersonin, me pat thone se "Sala ehte KART E DJEGME per WH", (kjo vite me pare).
Une mendoj dhe nuk gjej dot pergjigje se ce keqe mund ti vij ketyre nga Sala????
Ndoshta karakteri i tij krenare qe di te thote dhe JO nganjehere, kur interesat e shqiperise e kerkojne???
Apo ai eshte vertete kaq i ngurte se nuk rreshket dot ne labirintet e politikes????
Te pakten qe une mund te dije(duke qene larg), eshte se ai nuk ka ndonje axhende qe te preki interesat e Elefantit!!
Dhe krahasimi qe i behet atij dhe Rugoves mua me duket i gabuar. Ne te kundren e asaj qe thohet une mendoj se ata te dy kane dy linja te ndryshme te zgjidhjeve te problemeve. Per te shkuar me tej, mua me duket se Rugova nuk pjerdh per Salen dhe i shmanget atij.
Qe kemi qene gjithmone fundi i kavallit kjo dihet, qe kurre nuk i ka plasur b*tha njeriut per ne , nuk eshte sekret, por po themi se pasneser do ndodhi mrekullia dhe mileti do i japi votat, dhe PD do di ti mbroje aq sa per te ardhur ne pushtet, dhe PS nuk largohet nga votimi para se te mbyllen qendrat, dhe PS i njohin zgjedhjet, dhe EU kurve+US qe i mban ison i njohin te rregulla zgjedjet......shume variabla aaaaaa.
Te themi se ndodhi.........
Si do qeverisi Sala me Elefantin dhe dhelpern kunder??????????
Do tja kurdisin me keq se '97..........
Dhe prap une pyes ...pse xhanem, pse?????
Krijoni Kontakt