Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 99 prej 99

Tema: Kravatat

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Blu-ja si me poshte .

E verdhe ? Kastrato kam pare disa meshkuj me te verdhe , ne fakt not bad ...

Kuqke ok stripes me like it a lot too , cfare ngjyrash sugjeron ?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Lol. Eshte pikerisht blu-ja qe po shpresoje mos kishe zgjedhur. Personalisht pelqej ato me ngjyra me te hapura, which make someone look younger and more stylish. Por si gjithmone..gusto, gusto kjo pune. :-) Por do te te sugjeroja dicka te kuqe, jo shume bright, dhe me disenjo sigurisht.

Nga keto kemishat e errta kam marre alergji qysh ne koherat e Shqiperise ku (sic e kam thene me pare, lol) vishnin robte (sidomos kosovaret) kemisha vishnje me kollare te zeza a kemisha te zeza me kollare vishnje. I hidhnin siper dhe nje xhakete ngjyre qumeshti pastaj dhe ne rregull e kishin. Lol.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 24-05-2006 mė 13:27

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne fakt kete ngjyre e kam pare shume shpesh te disa meshkuj dhe me ka pelqyer. Ngjyre serioze me duket . Nejse eshte ceshtje gustosh dhe i vleresoj dhe keto sugjerimet me lart , prandaj dhe pyeta
    Sa me shume sheh degjon opinione aq me shume te lindin idera dhe kombinime.

Zgjodha kete ne fakt , se ngjyrat e hapura pak a shume i kam blere te gjitha. Prandaj synova te nje ngjyre me e erret .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    varet nga ngjyra e lekures se mashkullit, tiparet, floket...Nje mashkulli simpatik e zeshkan, duhet t'i shkoje. Shefit im psh qe eshte si majmun nga pamja nuk i shkon fare ajo blu. Ate dhe kosovaret kisha ne mendje me lart. Lol.

N A L L B O N Maska e Patkoi
    Anėtarėsuar
    11-10-2004
    Vendndodhja
    te guri qe bo xixa
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Ne fakt kete ngjyre e kam pare shume shpesh te disa meshkuj dhe me ka pelqyer. Ngjyre serioze me duket . Nejse eshte ceshtje gustosh dhe i vleresoj dhe keto sugjerimet me lart , prandaj dhe pyeta
    Sa me shume sheh degjon opinione aq me shume te lindin idera dhe kombinime.

Zgjodha kete ne fakt , se ngjyrat e hapura pak a shume i kam blere te gjitha. Prandaj synova te nje ngjyre me e erret .

te jap un mi ket kallaren teme... sa here e ferko zgjatet ..
    LARGESIA PER DASHURINE
    PORSI ERA PER ZJARRIN
    E SHUAN ATE TE VOGLIN
    NE QIELL E NGREN TE MADHIN

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Mashkulli dhe kravata, binomi perfekt

Klasike nėse vishen me xhaketė blu. Me fantazi nqs vishen me veshje sportive. Tė bėra me materiale nga mė tė ndryshmet e pėr tė gjitha gustot. Kravata njihet universalisht si veshja mė e padobishme. E parėndėsishme e megjithatė vishet nga miliona persona. E pėrcaktuar si bizhuteria mashkullore, sot mund tė flitet pėr njė luftė tė vėrtetė pėr kravatėn mė tė bukur, mė tė veēantė e mė tė shtrenjtė pėr tu veshur.

Nė kohėn e sotme, atė tė new economy, internetit dhe teknologjisė, stili klasik i urdhėruar nga kravata nuk del kurrė nga moda. Dhe nė modė ėshtė regimental. Kėshtu quhet kravata e lindur nė Angli pėr tė dalluar ata qė i pėrkisnin njė regjimenti (nga ka marrė dhe emrin), dhe qė me kalimin e viteve i kaloi kufijtė dhe pėrcaktoi kushtet e elgancės mashkullore e jo vetėm kaq. Pėr disa kravata ėshtė njė instrument pune, disa e konsiderojnė element identifikues tė personalitetit tė atij qė e vesh, dhe tė tjerė e shfrytėzojnė edhe pėr tė joshur.

Mendohet qė kravata nė tipet e saj mė tė vjetėr ėshtė pėrdorur qė nga faraonėt e Egjiptit, ndėrsa nė Evropė u shfaq nė vitet 600. Edhe personaliteti ndikon nė pėrdorimin e kravatės.”Mė thuaj ē’kravatė ke vėnė , tė tė them cili je”. Duket se ato me vizatime gjeometrike janė simbol i kėrkimit tė rregullit, ato me vija tregojnė njė vullnet organizimi. Pastaj sa mė e madhe tė jetė fantazia e njė kravate aq mė i madh ėshtė impenjimi qė keni:dizenjo tė mėdha pėr nėj udhėtim em makinė, tė vogla pėr njė ditė normale zyre.
    My silence doesn't mean I am gone!

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016

Si tė lidhim gravatėn

Kete teme po e hap si pergjigje te disa mesazhve elektronike qe kemi marre tek posta e webmaster@forumishqiptar.com

Kjo lloj menyre per te lidhur gravaten quhet Windsor.

1.

2.

3.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    4.

5.

6.

Fotot u mundesuan nga Tie-a-Tie.net

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    Kravaten jo gravaten

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •