Blu-ja si me poshte .
E verdhe ? Kastrato kam pare disa meshkuj me te verdhe , ne fakt not bad ...
Kuqke ok stripes me like it a lot too , cfare ngjyrash sugjeron ?
Blu-ja si me poshte .
E verdhe ? Kastrato kam pare disa meshkuj me te verdhe , ne fakt not bad ...
Kuqke ok stripes me like it a lot too , cfare ngjyrash sugjeron ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Lol. Eshte pikerisht blu-ja qe po shpresoje mos kishe zgjedhur. Personalisht pelqej ato me ngjyra me te hapura, which make someone look younger and more stylish. Por si gjithmone..gusto, gusto kjo pune. :-) Por do te te sugjeroja dicka te kuqe, jo shume bright, dhe me disenjo sigurisht.
Nga keto kemishat e errta kam marre alergji qysh ne koherat e Shqiperise ku (sic e kam thene me pare, lol) vishnin robte (sidomos kosovaret) kemisha vishnje me kollare te zeza a kemisha te zeza me kollare vishnje. I hidhnin siper dhe nje xhakete ngjyre qumeshti pastaj dhe ne rregull e kishin. Lol.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 24-05-2006 mė 13:27
Ne fakt kete ngjyre e kam pare shume shpesh te disa meshkuj dhe me ka pelqyer. Ngjyre serioze me duket . Nejse eshte ceshtje gustosh dhe i vleresoj dhe keto sugjerimet me lart , prandaj dhe pyeta![]()
Sa me shume sheh degjon opinione aq me shume te lindin idera dhe kombinime.
Zgjodha kete ne fakt , se ngjyrat e hapura pak a shume i kam blere te gjitha. Prandaj synova te nje ngjyre me e erret .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
varet nga ngjyra e lekures se mashkullit, tiparet, floket...Nje mashkulli simpatik e zeshkan, duhet t'i shkoje. Shefit im psh qe eshte si majmun nga pamja nuk i shkon fare ajo blu. Ate dhe kosovaret kisha ne mendje me lart. Lol.
Postuar mė parė nga PINK
te jap un mi ket kallaren teme... sa here e ferko zgjatet ..
LARGESIA PER DASHURINE
PORSI ERA PER ZJARRIN
E SHUAN ATE TE VOGLIN
NE QIELL E NGREN TE MADHIN
Klasike nėse vishen me xhaketė blu. Me fantazi nqs vishen me veshje sportive. Tė bėra me materiale nga mė tė ndryshmet e pėr tė gjitha gustot. Kravata njihet universalisht si veshja mė e padobishme. E parėndėsishme e megjithatė vishet nga miliona persona. E pėrcaktuar si bizhuteria mashkullore, sot mund tė flitet pėr njė luftė tė vėrtetė pėr kravatėn mė tė bukur, mė tė veēantė e mė tė shtrenjtė pėr tu veshur.
Nė kohėn e sotme, atė tė new economy, internetit dhe teknologjisė, stili klasik i urdhėruar nga kravata nuk del kurrė nga moda. Dhe nė modė ėshtė regimental. Kėshtu quhet kravata e lindur nė Angli pėr tė dalluar ata qė i pėrkisnin njė regjimenti (nga ka marrė dhe emrin), dhe qė me kalimin e viteve i kaloi kufijtė dhe pėrcaktoi kushtet e elgancės mashkullore e jo vetėm kaq. Pėr disa kravata ėshtė njė instrument pune, disa e konsiderojnė element identifikues tė personalitetit tė atij qė e vesh, dhe tė tjerė e shfrytėzojnė edhe pėr tė joshur.
Mendohet qė kravata nė tipet e saj mė tė vjetėr ėshtė pėrdorur qė nga faraonėt e Egjiptit, ndėrsa nė Evropė u shfaq nė vitet 600. Edhe personaliteti ndikon nė pėrdorimin e kravatės.”Mė thuaj ē’kravatė ke vėnė , tė tė them cili je”. Duket se ato me vizatime gjeometrike janė simbol i kėrkimit tė rregullit, ato me vija tregojnė njė vullnet organizimi. Pastaj sa mė e madhe tė jetė fantazia e njė kravate aq mė i madh ėshtė impenjimi qė keni:dizenjo tė mėdha pėr nėj udhėtim em makinė, tė vogla pėr njė ditė normale zyre.
My silence doesn't mean I am gone!
Kete teme po e hap si pergjigje te disa mesazhve elektronike qe kemi marre tek posta e webmaster@forumishqiptar.com
Kjo lloj menyre per te lidhur gravaten quhet Windsor.
1.
2.
3.
![]()
4.
5.
6.
Fotot u mundesuan nga Tie-a-Tie.net
Kravaten jo gravaten
Krijoni Kontakt