Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    i/e regjistruar Maska e MEDEA
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    o njerez duhet te kuptoni qe qeveria ska fuqi te rregulloje problemet brenda vendit ....e jo mč te bindč grekčt te hapin kufijte....!
    TE GJITHE FAJIN E KANE GREKET....sepse nuk duan qe t'ju ikin leket nga vendi i tyre...pse cfare kujtoni se nuk do t'i pelqente cfaredolloj qeverie shqiptare tere ai turizem?????
    po halli eshte SE JEMI TE PAFUQISHEM, dhe nuk kishim nga t'i zinim greket qe t'i detyronim te hapnin kufirin....
    E VETMJA IDE DO TE ISHTE TE HYNIN NE SHTEPITE E MINORITAREVE ....e tjua tregonin qejfin...po kesisoj situata vetem mund te rendohej.

pershendetje bye
    Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia

MODERATOR Maska e Letersia 76
    Anėtarėsuar
    23-06-2002
    Vendndodhja
    OXFORD ENGLAND
    Postime
    731
    Faji eshte i shtetit te koruptuar shqiptar!
    Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
    Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
    Trashigim, qi na la i Pari,
    Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
    Edhč atij i u thaftė, po, goja,
    Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
    Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
    Flet e t'veten lźn mbas dore.

AT Gjergj Fishta

Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    hahahaha
    letersia...e ē'hyn korrupsioni ketu mi lal???
    meqe ra llafi sa kohe ke qe je ne oxford????

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Medea nuk e di se sa here e ke kaluar kufirin,por po te ishe atije mbase do te me jepje te drejte duke pare se c'bejne policat tane,dhe nuk eshte hera e pare qe ri ne rradhe kaq shume se dhe vjet e njeta gje ndodhi,dhe e kalova kufirin me nje 10 mishe dhrahmi se ndryshe do humbisja punen,a mos te keqkuptohemi i morri polici shqiptar parat.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    nuk mund ta hedh poshte ate qe thua.
    por po te them vetem nje gje: mos kujto se te duan grekčt me shume se ē'mund te te duan shqiptaret...sepse dihet me ē'sy na kane pare gjithmone.
    une ne greqi skam shkuar, por sa here qe kam kaluar kufi kane qene policet e shtetit tjeter ata qe na kane vonuar e sorollatur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Montreal -Tirone , vajtje-ardhje, moszgjedhje
    Postime
    181
    Greke jane te ndyre kjo dihet . Bota e njeh Kalin e Trojes , or ne Shqiptaret nuk po zgjohemi akoma dhe akoma nuk e kuptojme qe ky kal Troje ka qe ne 1997 ne pushtet ne Shqiperi, dhe me e keqja qe nje pjese e mire e shqiptareve po nderron emrin, fene dhe femijet e tyre po i shkollojne ne shkolla greke. NDAL ! TE GJITHE KETYRE TURPEVE PER KOMBIN TONE !

Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    bravoooooooo XimiD!!!!!

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113

pergjigje..

Ajo qe ndodhi para ca ditesh ne kufirin shqiptaro-grek ose me sakte ne piken e kalimit eshte e papranueshme dhe e pajustifikueshme.Qe te jemi rele duhet te pranojme qe edhe fluksi i qytetareve shqiptare ishte shume i madh por e ritheksoj qe kjo nuk e justifikon palen greke...Nejse ajo qe ka rendesi eshte qe gjendja eshte normalizuar dhe kjo eshte pozitive.Per kete jam i sigurte sepse dje u kthyen nga Shqiperia dajat e mi dhe me thane qe nuk kishin pas asnje problem nga pala greke por kesaj radhe nga pala shqiptare. Dhe arsyeja nuk i lejonin te kalonin kufirin pasi "i kishi rrogat te ulta" dmth donin lek.. dhe per fati e mire ne te njejten kohe ndodhshin aty dy gazetare te Gazetes se Athines njeri grek dhe tjetri shqiptar dhe kishin debatuar me policet shqiptare..Prandaj te nderuar bashkepatriote mos tia veme fajin vetem grekeve se edhe ne shqiptaret nuk jemi me te mire ok?Me konkretisht e dime te gjithe sa shume vuan shqiptari per te mare nje pasaporte qe eshte nje e drete legjitime e percaktuar nga kushtetuta e Shqiperise por ja qe eshte e veshtire..Dikush me larte shkruante se greket jane rraciste.dikush thoshte te bojkotojme cdo gje greke, dikush tjeter thoshte te sulmojme fshatrat minoritare etjj, keto jane mendime te papjekura qe vetem dem do tiu sillnin shqiptareve dhe Shqiperise sepse eshte fakt qe ekonomia shqiptare mbijeton ne saje te emigranteve ne pergjithesi dhe atyre te Greqise ne vecanti pasi keta te fundit jane me te shumte dhe kane kontakte me te shpeshta dhe jane pothuajse te vetmit "turiste" qe derdhin leke ne Shqiperi...Persa i perket rracizmit , rracizem te mirfillte ne Greqi nuk ka pervecese disa rasteve te vecanta por kjo nuk justifikon qendrimin e qeverise greke qe le per te deshiruar..Fakt eshte qe statusi i emigrantit shqiptar ne Greqi vitet e fundit eshte permirsuar mjaft dhe sa i perket nderrimit te emrave per legalizim kjo nuk eshte kerkuar asnjehere nga ana e qeverise e shtetit grek.Populli grek eshte nje popull i qete qe nuk na ka shqetesuar gjithe keto kohe sa kemi jetuar ketu pa perseritur raste te vecanta qe mund te kete pasur..E riperseris dhe nje here qe para se te kerkojme fajin tek greket apo tek itilianet apo cilido qofte le ta kerkojme njehere tek "VETJA" pastaj tek te tjeret....

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    TANI ATHINE,

Qenke i kenaqur nga qendrimi yt ne Greqi?

ME BEN SHUME PERSHTYPJE TE CUDITSHME

Me shume pershtypje me ben deklarata jote se greket nuk jane racista. Mos te dine gje per vorioepiriot ?
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113

pergjigje.....

Jonida une ketu jam me studime dhe nuk kam nderruar as emer e as mbiemer..dhe te gjitheve u them se jam shqiptar...Neve shqiptareve kur nuk na pelqen kritika menjehere e pagezojme tjetrin "vorioipiriot" apo tradhtar apo antishqiptar apo ku di une...Sikur te ishin te gjithe shqiptaret si une Shqiperia do ishte krejt ndryshe prandaj mos te hyme ne keto tema...Per nje gje te jesh e sigurte qe jam krenar qe jam bir i Shqiperise por nuk jam krenar me shqiptaret e sotem ...Arsyet gjeji vete nese je goce e zgjuar...Mos ka ardh koha te recitojme ate vjershen e Vaso Pashes apo nuk ia ke idene ti nga keto?Shko te shkodraonline.com dhe lexoje nese nuk e di...Po e lexove do kuptosh shume gjera...gjithe te mirat dhe zoti te ndricofte!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Si mund tė ulet ndikimi grek nė shqipėri ?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  4. Epir + Dardani + Iliri = Shqipėri
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  5. Mid'hat Frasheri "Ceshtja e Epirit"
    Nga xhiko nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 20:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •