Te lumte moj zonje, te lumte. Nje ze me shume, nje shkrimtare me teper, nje poete e re. Sa mire!
Te uroj gjithe te mirat dhe suksese te tjera.
Te lumte moj zonje, te lumte. Nje ze me shume, nje shkrimtare me teper, nje poete e re. Sa mire!
Te uroj gjithe te mirat dhe suksese te tjera.
sereno
Pershendetje Manulaki.
Urime per librin. Zoti te bekofte.
Dua te me dergosh nje kopje.
P.s Me dergo e-mail, qe te mund te flasim.
Miqesisht Abigail.
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
urime per romanin.
Faleminderit!!!
Abigail te kam derguar mp, si edhe te kam shkruar e-mail ne faqen personale qe ke. Nuk e di a i ke marre mesazhet e mia, gjithesesi te uroj gjithe te mirat.
Ketu mund te blini librin ne shqip, nese jeni te interesuar. Faleminderit edhe nje here te gjitheve!
http://cgi.ebay.com/Davidi-dhe-Bath-...QQcmdZViewItem
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Librin e lexova rruges per ne Atlantic City dhe ne kthim. Faux paux kjo?
Me pelqeu menyra e bute, paqesore, qe i drejtoheshe subjektit te Zotit. Te pakten ne krahasim me pershkrimet e Ferrit me te cilat akoma vazhdojne te ushqejne brezat. E lexova with a smile on my face. U keput Davidi shkrete per ate Bath-Shebe. Kur mora librin dhe e ktheva te shihja kapakun pas, i kthehem agait, "Oh, hey... Manulja qenka e lezetshme si pamje."![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
O Manulaqka, pergezimet e mia per librin, shume bukur,
edhe mua me pelqen kjo histori ne Bibel, e di pse se pas gjithe atyre qe beri Davidi, Zoti e quajti perseri nje njeri sipas zemres se tij....
Do kisha shume deshire ta lexoja librin tend...
Te pershendes Fjalet e Urta 16:24
Zoti me ty!
Niagara
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
Edhe mua me pelqen historia e Davidit. E kam lexuar dhe e kam pare edhe ne film.
Bibla, testamenti i vjeter, por edhe i ri eshte nje nga librat me interesant qe kam lexuar une deri tani.
"Pas te gjthave atyre qe beri Davidi Zoti e quajti perseri nje njeri sipas zemres te tij". Faleminderit Niagara qe e shkruajte kete. Kenaqem kur e lexoj; eshte shume kuptimplotse per mua.
Kalofshi mire
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Urime moter MAnulaki per librin tend. Gezohem per faktin se letersia ne shqiperi ka nevoje per shkrime te krishtere. Librin nuk e kam lexuar dhe keshtu nuk kam asnje mendim, por mendoj se dicka e mire do te jete, pasi besimi ne Krisht, na mban ne te Verteten. Uroj te jsh mire ti dhe familja juaj.
Me dashuri ne Krisht Deshmuesi.
Te kam derguar e-mail te me dergosh adresen, nuk e di a e ke marre? Pres pergjigje.Postuar mė parė nga deshmuesi
Faleminderit te gjitheve per fjalet inkurajuese, dhe ne vecanti LEILA te falenderoj per komentin tend shume te vlefshem![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Pasi te takoi, Ai-ja (i Lartmadherishmi) ma beri, "Eshte me e lezetshme (si pamje) ne person!" lol
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt