Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    viva voce
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Te lumte moj zonje, te lumte. Nje ze me shume, nje shkrimtare me teper, nje poete e re. Sa mire!
    Te uroj gjithe te mirat dhe suksese te tjera.
    sereno

mbushem me pafundesi.. Maska e ABIGAIL
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    785
    Pershendetje Manulaki.

Urime per librin. Zoti te bekofte.

Dua te me dergosh nje kopje.

P.s Me dergo e-mail, qe te mund te flasim.

Miqesisht Abigail.
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    urime per romanin.

Faleminderit!!!

Abigail te kam derguar mp, si edhe te kam shkruar e-mail ne faqen personale qe ke. Nuk e di a i ke marre mesazhet e mia, gjithesesi te uroj gjithe te mirat.

Ketu mund te blini librin ne shqip, nese jeni te interesuar. Faleminderit edhe nje here te gjitheve!

http://cgi.ebay.com/Davidi-dhe-Bath-...QQcmdZViewItem
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Librin e lexova rruges per ne Atlantic City dhe ne kthim. Faux paux kjo?
    Me pelqeu menyra e bute, paqesore, qe i drejtoheshe subjektit te Zotit. Te pakten ne krahasim me pershkrimet e Ferrit me te cilat akoma vazhdojne te ushqejne brezat. E lexova with a smile on my face. U keput Davidi shkrete per ate Bath-Shebe. Kur mora librin dhe e ktheva te shihja kapakun pas, i kthehem agait, "Oh, hey... Manulja qenka e lezetshme si pamje."
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

e kthjellet dhe e kalter Maska e Niagara
    Anėtarėsuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    O Manulaqka , pergezimet e mia per librin, shume bukur,

edhe mua me pelqen kjo histori ne Bibel, e di pse se pas gjithe atyre qe beri Davidi, Zoti e quajti perseri nje njeri sipas zemres se tij....
    Do kisha shume deshire ta lexoja librin tend...
    Te pershendes Fjalet e Urta 16:24
    Zoti me ty!
    Niagara
    Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
    embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
    Fjalet e Urta 16:24

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Edhe mua me pelqen historia e Davidit. E kam lexuar dhe e kam pare edhe ne film.
    Bibla, testamenti i vjeter, por edhe i ri eshte nje nga librat me interesant qe kam lexuar une deri tani.

"Pas te gjthave atyre qe beri Davidi Zoti e quajti perseri nje njeri sipas zemres te tij". Faleminderit Niagara qe e shkruajte kete. Kenaqem kur e lexoj; eshte shume kuptimplotse per mua.

Kalofshi mire
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Urime moter MAnulaki per librin tend. Gezohem per faktin se letersia ne shqiperi ka nevoje per shkrime te krishtere. Librin nuk e kam lexuar dhe keshtu nuk kam asnje mendim, por mendoj se dicka e mire do te jete, pasi besimi ne Krisht, na mban ne te Verteten. Uroj te jsh mire ti dhe familja juaj.
    Me dashuri ne Krisht Deshmuesi.

Citim Postuar mė parė nga deshmuesi
    Urime moter MAnulaki per librin tend. Gezohem per faktin se letersia ne shqiperi ka nevoje per shkrime te krishtere. Librin nuk e kam lexuar dhe keshtu nuk kam asnje mendim, por mendoj se dicka e mire do te jete, pasi besimi ne Krisht, na mban ne te Verteten. Uroj te jsh mire ti dhe familja juaj.
    Me dashuri ne Krisht Deshmuesi.
    Te kam derguar e-mail te me dergosh adresen, nuk e di a e ke marre? Pres pergjigje.

Faleminderit te gjitheve per fjalet inkurajuese, dhe ne vecanti LEILA te falenderoj per komentin tend shume te vlefshem
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Pasi te takoi, Ai-ja (i Lartmadherishmi) ma beri, "Eshte me e lezetshme (si pamje) ne person!" lol
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •