Ti moj Henri,une aty kam dal si qyp,po me duket se e kam ate foton ne ndonje CS se bera format edhe i hodha neper CD.
Keida,po ai Ervini nga ka humbur,leqe te gjithe keni humbur ju,pervec Roelit![]()
Ti moj Henri,une aty kam dal si qyp,po me duket se e kam ate foton ne ndonje CS se bera format edhe i hodha neper CD.
Keida,po ai Ervini nga ka humbur,leqe te gjithe keni humbur ju,pervec Roelit![]()
o henri paske dale yll bote fare pastaj ti si yll je lum ata qe te njohin po ate foton qe ke dale me mua se vene ???nejse
SA PER TY KACE TE KOM THANWE UNE NE GREQI KUR TE VIJ E DI VETE TI PO SPATE BAR TE BIJ VLLAI HAHAHAHAHA . MOS PI SHUME ALKOL O BUDALL SE EDHE KETU TEK KJO FOTO TAPE KE QENE
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
[B] mos i twistni gjerat
--------------------------------------------------------------------------------
une do te bija dakord me Tha Dardha qe nganjehere e teprojne dhe ato, une i kam degjuar si grup dhe ne pergjithesi me kane pelqyer por mendoj qe tani duhet te fillojne vete dhe ta lejne stilin e 2Pac menjeane sepse ne te gjithe albumin nuk bejne gje tjeter vetem se shajne grupet e tjera shqipetare(Jetes sone 2)dhe mundohen te rhym-in shpejt si Tupac...do te thoja qe hip-hop nuk eshte nje tradite qe p.sh e shpiken te zinjt edhe neve nuk na takon te kendojme !!! perkundrazi hip-hop-i eshte nje kulture qa ka trokitur ne c'do vend dhe tani edhe ne shqiperi prandaj qe tia hapim portat une mendoj qe duhet te punojme vete sebashku (jo te shajme njeri-tjetrin se asnje nuk eshte master)dhe jo mos te kopjojme pavarsisht se e kemi te veshtire por eshte vetem fillimi ky eshte mendimi im por do kisha deshire ti shikoja njehere se nuk e kam idene se kush jane
Standing tall twist
2 Die 4 kur i degjova per here te pare mu duke sikur ishin nje tjeter grupi shqiptar qe vetem kendonin kot. Them se ata bejn kenge qe te sjellin mall prsh "Vitet e Humbura" kontirbuti per emigrantet "Emigracioni" duke mbrojtur vendin tone nga racizmi i huaj pervec qe nuk shajn por fjalet qe thuajn jam te sakta tek kenga
"Mesazh per nje te huaj" dhe shum te tjera kenge qe secila i dedikoet dikushi, vendit, nenes, jetes shqiptarit, vuatjet, kohet e mira&keqe etj...
2 Die 4 per mendimin tim esht grupi qe nuk kendon kenge me budalliqe jo ne gangstera keshtu apo ashtu por cdo gje dedikoet per dicka dhe per ne...
'Mesazh per nje te huaj' 'Me pelqen' 'Nuk *i per asnje shker*hate' si dhe ca te tjera, jane me te vertete keng njish. Ju lutem kush di ndonje link ku mund t'i shkarkojme kenget e tyre, se vetem nje kam nga keta. FLM
Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!
djemt e keqinj* kenga me e bukur qe kan keto.
Me pelqen deri diku,edhe pse nuk kam ndonje preference per muziken Rap!Postuar mė parė nga AlBaNiaN_GaNg
Me pelqen kenge per Fierin (shume e bukur) dhe Jetse tone (versionin me 2PAC)
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Mua me shume se grupi me pelqen Vini. Po s'e nuk e beri qe s'e beri nje kenge per mua .Hajt mo ka kohe . Te pakten te me dergoj CD . Kiss una Vinin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kacurrel : 30-09-2005 mė 19:41
mbasi nje kengtar e njo mir se e kam taku nga afer ne greqi ne athin ku rija doja te thoja se ky gruo o njish me fjalet qe thon jan verte megjepse sidom ajo fieri qyteti endrave te mija kur e kam degju per hewre te par kete kenge ndodhesha jasht shteit kur e degjoja mendoja k=sikur isha me shoket e mi tek barinia ne fier o nene sa mir kam kalu aty roft fieri
so kenge tjeter jetes son kenga per nenen o nice to :P
Partizoni
jane te mrekullueshem
kenget Djemte e keqinj
Mos me thuaj Shk*****
ne nuk Q** per asnji Shk***
jane vertet kenge te larta
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Krijoni Kontakt