O po doli nje kenge edhe per Fierin pa djalli ta mare ,se gjithe keta fjerake si shpirt gjitheandej e s'po na qisin gje ne drite ......me sa duket jemi sh te turpshem.....hahahahahahaaaa
O po doli nje kenge edhe per Fierin pa djalli ta mare ,se gjithe keta fjerake si shpirt gjitheandej e s'po na qisin gje ne drite ......me sa duket jemi sh te turpshem.....hahahahahahaaaa
Mos e kruaj me tel me gjemba :D
Kiki,
si e ka mbiemrin ky ervini iher? njof ca ervina bukurosha andej, gjuajtje veroreaspak te turpshem ata qe njof une.
![]()
o nimf po mbiemrin per ca e do? Ervin Mahmutaj bej shaka.
O Nimf po e thashe ene mbiemrin e qelb fare hahahahahaaaadhe Henri me vret pastaj ,pyete ate .....
bye
Po e lidha kete ketu me lidhet mu ne gryke ...............
Besoj s'do me lini qe ta pesoj hahahaaaaaaaaaa
Eh muhabete te shume vjetra ato ,lol,
Pershendetje nga Kiki
hihhihihi twisto pse tallesh ti mo gjynaf gezojn ata mundohen te imitojne rappers te huaj...Postuar mė parė nga twist
tironce
mendimi im eshte qe mos te kopjojne se mua do me vinte shume mire sikur ata te ishin grupi me i famshem ne shqiperi dhe te ishin krenar me punen qe kane bere vete jo duke marre nga te tjeret dhe pa filluar akoma shajne te tjeret...por nejse... nuk jane keq..lol aty thone: " ahh po na falni se e tepruam pak se ne kemi kengetare profesionista qe me te cilet nderohemi me ta The Dreams, Westside Family, Spirit Voice, Doktor Flori me lekuren e dashit qe kujton se eshte sexy....bam bam e meritojne shker**atat"
me vjen per te qeshur se kete fjalen shker**ate a kane perdorur rreth 10000 here ne album.......nejse te rinj jane
easy life
twist![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Hej sa kote na dolen keta komshinjt ,bene disa vargje dhe tani filloj politika po leri se i doli boja por nuk e di valle kush e hapi kete teme se vjen per te vjell ok leri te qete tani se na merziten me keto kenge.
Pun pun nate e dite edhe prap s'po shohim drite.
Te thash une qe sdo qendrojne shume ne mode, por megjithate ata mundohen nje cike. Te tupakizojne popullaten shqiptare.
Rolo pse si rolozon nje cike kenget shqiptare ti![]()
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Hej e dardha mire e ke ti
Pun pun nate e dite edhe prap s'po shohim drite.
Krijoni Kontakt