Enka hahaahah 2Die4 jane cuna fshatare hahaha ca thua moj sa per djeni nje nga ata 'Bledi' e ka pas shpine tek Barinia ne qender te Fierit ne qoftese i thua fshat asaj pjese ku e Ke pasur shpine ti edhe una... ca quhemi?
Enka hahaahah 2Die4 jane cuna fshatare hahaha ca thua moj sa per djeni nje nga ata 'Bledi' e ka pas shpine tek Barinia ne qender te Fierit ne qoftese i thua fshat asaj pjese ku e Ke pasur shpine ti edhe una... ca quhemi?
Ne Qoftese e ke zemren e paster
Mos prit te tjeret per te ndihmuar
Duhet te perpiqesh vet per te fituar
Se sa me shume ke per te ndihmuar
Aq me shume kane per te tradhetuar
Se shqiptaret e sotem
Pas interesit kane shkuar
(`-Florjan Furxhiu ````n.n.s Fixhu-`)
.................................................. ..........
Una qe po flas keto fjal nuk jam as Filozof as Politikan thjesht nje 18-vjecar qe shume gjera kisha por tani cfar kam.......
Disa nga postimet ne kete teme jane zhvendosur si teme me vete, titulluar "NAS" tek muzika boterore, pasi ato postime nuk kishin lidhje per kete teme. Aty mund te vazhdoni dhe diskutimin.
Permbajuni temes per secilin diskutim ose hapni tema te reja.
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
og4life...
2die4 nuk jane te paret qe kane marre guximin te kendojne rap.
mund te te permend me dhjetera grupe te tjere qe kane kenduar vite me pare.
megjithate,2die4 jane shume te talentuar dhe kane kenge shume te lezetshme.
enka,
nese kane shitur rrecka,c'lidhje ka me kenget e tyre?? bravo i qofte qe kane arritur ku jane.fundja nga uria nuk do vdisnin....
C:\DOS
C:\DOS.RUN
RUN:\DOS.RUN
2die4 jan me te vertet shqiptare kenget e tyre flasin per jeten ne shqiperi edhe per gjera reale psh Jetes sone 1&Bitch(episode1&2)
Aight peace ppl!!
The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know
2DIE4 me pelqejn po me shum kenga e nenes.Pastaj ne ato te tjerat ja fusin kot: Ca enderre mund te besh realitet ne fier?Ata kendoin si eminem qe ketu e pelqejn vetem adoleshentet.Po shqipot nuk rrine dote pa share njeri tjetrin dhe ata ja ben bam.Do ken sukses nqs do te realizoin nje ritem te tyre dhe jo te imitoin si shume grupe apo kengetar ne shqiperi.
I pershendes 2die4 dhe te gjith fieraket dhe ju uroi fat ne te ardhmen.
Me respekt Bledi
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
oo Bledo qysh ritem te tyre o la se spo te mar vesh ata ashtu e kan ritminedhe ty mbase te ngjan si Eminemi apo ca tjeter ata vet kendojne seshte se kendon eminemi aty edhe thuaj pastaj ata kendojne si eminemi nejse.. degjo njeher kete kengen time edhe me thuaj si e kam ritmin Si Flori(me) besoj..... www.geocities.com/alb_Hiphop
Se shqiptaret e sotem
Una qe po flas keto fjal nuk jam as Filozof as Politikan thjesht nje 18-vjecar qe shume gjera kisha por tani cfar kam.......
Nese ndonjeri qe nuk bie dakort le te me thote mua.
Nga rapisti me i ri ne shqiperi me emrin FIQIRI (toto)![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 03-04-2003 mė 01:42
back to reality..
toto repist ti ore figure....?? 2Die4 jane ore edhe akoma do jen te mire do te iki truri kur te degjosh Albumin e ri te tyre do dali ne Maj per pashket "Ju Na Bet Kta Qe Jemi" do jet llahtar me besoni ne qoftese keni pelqeyr albumin e par i dyti eshte BOMB kam degjuar pothuajse te ter eshte i persosur.... Njese Prisni nga mezi beharit kur dal una me grupin.... UFFFFF ca do behet
Se shqiptaret e sotem
hallall plako.2die4 kane ngritur larta jo vetem rapin shqipetar por edhe qytetin tone ,fundja ata jane FIERAKE dhe ne duhet te jemi krenare per kete,shpresoj qe albumi i 2te te arrij suksesin e te parit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 03-04-2003 mė 15:20
back to reality..
2 DIE 4 jane vertet te talentuar.Ne koncertet live qe kane bere ketu kane dale shume bukur.Sidomos (fieraket) kane bere namin ne koncert.Eh domosdo patriota.Megjithate une i uroj suksese sa me tej.
Fieri numer njeeeeeeeeeeeeeeeeeee (edhe qytetet e tjera gjithashtu)
make love no war
Krijoni Kontakt