Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga love_ya
    1 ne 5????? 1 ne 3 thuaj
    Me ty jam.....shume femra e humbasin virgjerine...rreth moshes....15 16 17....e besoj raportin!! Edhe pse..quhen njerez te "degjenuar" se kuptoj iher...c'do njeri ka moralin dhe normat e veta...Ajo, prit sa te martohesh....harroje....

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga Fiona
    Ajo, prit sa te martohesh....harroje....
    Ka ka edhe nga keto, por e din cka duhet te bejme ne cunat, te kapim nje femer qe ne djep dhe ta ruajme dhe te martohemi mandej, pra vetem kjo eshte e sigurte se femres se sodit nuk i besohet ama hic hahahh
    My silence doesn't mean I am gone!

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Me ty jam.....shume femra e humbasin virgjerine...rreth moshes....15 16 17....e besoj raportin!! Edhe pse..quhen njerez te "degjenuar" se kuptoj iher...c'do njeri ka moralin dhe normat e veta...Ajo, prit sa te martohesh....harroje....

1 ne 5 = 20 %

C'thoni keshtu?

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Ka ka edhe nga keto, por e din cka duhet te bejme ne cunat, te kapim nje femer qe ne djep dhe ta ruajme dhe te martohemi mandej, pra vetem kjo eshte e sigurte se femres se sodit nuk i besohet ama hic hahahh

Martese qe ne djep?!

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anëtarësuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Goca te Tirones??
    Se mos ndodh vetem ne Tirane ne cdo rreth.Jane bere shume te lehta gocat ne Alb.Keto jo drejt Europes po drejt Marsit do shkojme ne me kete ritem
    Rol te vecante ka dhe edukata e dhene prej prinderit.Femija duhet te kete liri aq sa duhet jo te mos kontrrollohet fare se te iken nga duart.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Eshte hera e pare qe behet nje raport per kete ceshtje dhe kuptohet shume mire se raportet e tilla nganjehere jane edhe kontraverze dhe nuk paraqesin gjendjen reale te situates ne terren shembull por vetem jane nje analize e vogel e gjerave.

Edhe une jam krenar qe ky raport tregon se ende jemi ne rruge te mire dhe nuk jemi aq te "prishur" ne kete aspekt sa perendimi ose amerika ku kjo moshe dmth kjo mesatare eshte 13 apo 14 vjec.
    mos merr superxhiro djale se ne amerike nuk eshte 13 mesatarja, por nje nga kto studimet te tipit te ktij qe u be ne shqipri behet cdo vit ne amerike, dhe mesatarja eshte 16 vjec.

Sa per temen do te thoja qe raporti duhet te jepte dhe perqindjen e gabimit +-, plus ka shume probleme me kto sondazhe se njerzit mund te genjejne, pjese e popullsise e pyetur nuk mund te tregoj shumicen etj etj. (probleme stastiske kto)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Larsus
    morali i mesimit: kur te shkoni ne shqiperi, mbushuni me perzevative me perpara, dhe, PERDORINI se zoti e di c'mund te merrni atje

e dyta: martohuni me femra qe adoleshnecne e kane kaluar gjate viteve '90
    jo shume e mundshme, nqftse i di statistikat e shqiperise per smundjen e ngjitura sexualisht (si per raste te reja ne vit dhe perhapje) ka numra te barabarta me vendet arabe (kjo ktu duhet te te tregoj shume)

peace :)
    Anëtarësuar
    07-05-2005
    Vendndodhja
    US
    Postime
    55
    o goce nuk eshte puna te presesh deri sa te martohesh, puna eshte te mos flesh me te parin qe thote "te dua" and who's actually tryin to get in ur pants. Shiko pastaj se si shikohen gocat e virgjera ne Shqiperi, sikur ato jane anormale , kjo eshte edhe nje arsye me shume pse gocat bejne sex qe kur jane 15, 16, apo 17.
    Never for the sake of peace and quiet deny your convictions

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Shifrat duken tepër të vogla ose shumë normale , në rast se janë vertet kështu siç paraqiten.
    Liria seksuale sot nuk është ajo që ka qenë para 10 apo 20 vietsh dhe si rrjedhojë edhe mosha do bjerë se s'bën.
    Në të shkuarën nuk kishte të tilla??

Në rast se e vlerësojmë këtë me ligjet amerikanë, kjo është tepër e rëndë, por në rast se krahasojmë me ligjet europiane, kjo është fare normale.
    18 vjeç, mund të martohet femra, pse kaq bujë??
    Në Greqi të zë ligji psh, po të kesh të dashur nën 14 vjeç, në amerikë (USA) nën 18.
    Edhe në kohë të monizmit, në gjimnaze bëheshin "kësojshe", sot u kujtuan këta të Institutit të Shëndetit??
    Sikur ç'u bë...gjëma u bë.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    More, une nuk kuptova ku qenka e keqja ne kete mes????
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Albtelecom
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 08-08-2017, 12:06
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Ku ishe deri dje Edi Rama?
    Nga DYDRINAS në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 05:52
  4. Dr Krist Maloki per Shtetin dhe Kombin
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-09-2007, 15:00
  5. Albania - Andrew Mueller
    Nga katana në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 31-07-2003, 09:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •