Postuar mė parė nga Mary.Poppins
Kete e di version tjater une
Shef rrushi rrushin dhe piqet ........ keshtu dhe ti
PS: Greeny na jep nje cope shalqi mi se po na shkon goja leng( apo nuk eshte dhe vape sot )
Postuar mė parė nga Mary.Poppins
Kete e di version tjater une
Shef rrushi rrushin dhe piqet ........ keshtu dhe ti
PS: Greeny na jep nje cope shalqi mi se po na shkon goja leng( apo nuk eshte dhe vape sot )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Per balancim aromash. lol.Postuar mė parė nga PINK
une flas ti pikas![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Ishalla s'po i perseris se nuk mbahen mend te gjitha:
Ē'tyrylysoj njerezish
Hajt se t'kallais une ty, ta bej kurrizin me t'but se barkun, qe te te vije mendja verdalle e t'bejne syte xixa.
Pse rri sikur t'ka ngrene gomari buken - kur dikush rri si pule e shushatur, i merzitur, ose i menduar.
Gjyshja ime te le pershtypjen e nje burrneshe apo jo me gjithe keto kercenime![]()
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Eh ēfare ben reklama, futi nje fjale t'embel Pinku tek ajo tema tjeter dhe atje e mban yryshin populli..
Vjen verdalle si gomari n'lėm - me duket se e shkruajne dhe neper libra kete po per ke t'ze be gjyshja ime se ka kopjuar nga librat
Vdeksha me kembe e me duar - dmth. vdekshim shnosh (amin, amin)
sidomos tani n'pleqeri e thote shpesh.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
"doli si rrojtur-qethur" - medemek, le qe s'fitoi, por i humbi dhe ato qe kishte.![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Postuar mė parė nga Kuqalashja
Kuqe, edhe nje e ngjashme:
"Mjaft na p*ordhe ne dhalle" - mjaft na shite dengla medemek, mjaft llomotite gjera boshe (imagjinoni tingullin qe krijohet nese do ti frynit dhallit me nje kallam)![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Ose e thene ndryshe: Ne koke e ne grope.Postuar mė parė nga SuiGeneris
![]()
te rente dambllaja (ne koke e ne grope)![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
N'gur e n'dru . ( atje raftė e keqja)
Kjo tjetra pėr Henrin :
Qė kur polla , mu tha zorra.![]()
( pėr ata qė kanė nje vatėr kalamajsh e s'u del llogaria pėr tė bėrė qejfin e tyre )
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt