Close
Faqja 25 prej 39 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 382
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    pse more nuk shkon me ba vetvrasje ti? pshton me ftyre!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    pse more nuk shkon me ba vetvrasje ti? pshton me ftyre!
    >>> Thashe thjeshte te verteten. Nese thenia e te vertetes per ty eshte aq turp sa me mire te vrasesh veten per mua nuk eshte ashtu. Gjithsesi keto qe thashe me pare futi tek xhepi i vogel se ndoshta do te te duhen ndonje dite.
    La verita' ti rendera' libero!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Thashe thjeshte te verteten. Nese thenia e te vertetes per ty eshte aq turp sa me mire te vrasesh veten per mua nuk eshte ashtu. Gjithsesi keto qe thashe me pare futi tek xhepi i vogel se ndoshta do te te duhen ndonje dite.
    plus minus man.

kam dal nje dite me ēunin ne ballkon ...kerko zotin nicht kerko zotin prap nicht.

perkufizoje si te dush .prap nicht

ps.kjo NICHT eshte asnjigje

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    plus minus man.

kam dal nje dite me ēunin ne ballkon ...kerko zotin nicht kerko zotin prap nicht.

perkufizoje si te dush .prap nicht

ps.kjo NICHT eshte asnjigje
    > O drague, jo c'do gje nuk arrin ti me gjet nuk ekziston.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Eshte e thjeshte fare or mik, ne fillim duhet te provosh qe ekziston pastaj ta perkufizosh.
    S'mund te perkufizosh dicka qe nuk ekziston, ose te pakten provat e ekzistences nuk jane.

pliiiiiiiiz mos fillo nga fillimi me shkak pasoje, tavolina ka nevoje per nje krijues (zdrukthtari), universi ka nevoje per nje krijues(ky eshte "argumenti" qe ju pelqen me shume), sepse dhe krijuesi ka nevoje per nje krijues e keshtu me radhe, jane sofizma, lojra fjalesh asgje me shume.

duhen prova lale, prova.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    .....ne dukje ashtu si mendja,

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    cilen te vertete e the ti?
    cka the ti te vertete??!
    apo gjerat qe thua ti jane te verteta vetvetiu = jo per tjeter po se i ke thene ti!
    pse or volsiv genjen keshtu pa kurrefar zori dhe s'te vjen turp se genjeve?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga Billy Joe Lexo Postimin
    Eshte e thjeshte fare or mik, ne fillim duhet te provosh qe ekziston pastaj ta perkufizosh.
    S'mund te perkufizosh dicka qe nuk ekziston, ose te pakten provat e ekzistences nuk jane.

pliiiiiiiiz mos fillo nga fillimi me shkak pasoje, tavolina ka nevoje per nje krijues (zdrukthtari), universi ka nevoje per nje krijues(ky eshte "argumenti" qe ju pelqen me shume), sepse dhe krijuesi ka nevoje per nje krijues e keshtu me radhe, jane sofizma, lojra fjalesh asgje me shume.

duhen prova lale, prova.
    >>> Provat nuk ti fis dot me zor ne tru. Dhe me e bukura eshte se provat mund ti perceptosh vete ti dhe askush nuk te ndihmon dot per kete gje, e shumta mund te te orientoje dikush sic mund te bej ndonjeri ketu. Por jam i sigurt qe as keto fjale nuk kane vlere per ty.

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    cilen te vertete e the ti?
    cka the ti te vertete??!
    apo gjerat qe thua ti jane te verteta vetvetiu = jo per tjeter po se i ke thene ti!
    pse or volsiv genjen keshtu pa kurrefar zori dhe s'te vjen turp se genjeve?
    >>> Nuk jam genjeshtar o Baptist por thjeshte po deshmoj te verteten me te cilen ti ke probleme ta pranosh. Une deshmoj per dicka per te cilen une jam i sigurt ashtu sic je ti i sigurt per urrejtjen ndaj meje. Niveli besueshmerise eshte i njejte.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    >>> Nuk jam genjeshtar o Baptist por thjeshte po deshmoj te verteten me te cilen ti ke probleme ta pranosh. Une deshmoj per dicka per te cilen une jam i sigurt ashtu sic je ti i sigurt per urrejtjen ndaj meje. Niveli besueshmerise eshte i njejte.
    E verteta o genjeshtar i mjere, nuk ka nevoje per pranim nga askush.
    Aeneas Dardanus

Faqja 25 prej 39 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •