Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Citim Postuar mė parė nga 21_Arber_21
    Te jesh Don Zhuan do te thote te humbasesh ndjenjat. Ndjenjat fashiten me kalimin e kohes dhe behesh "njeri pa shpirt".
    nuk jam dakorkt Arber

te jesh don juan sdo te thote te mos te ndjesh per femren qe ke prane, do te thote te ndjesh per me shume

se nje femer.

MGJs don juan ishte i dashuruar me nje, nuk ishte ajo qe e ndalonte ate te donte femra te tjera

si e konsideroj veten?

un e konsideroj veten s i vetja ime

sbaj krahasime
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Grate mendojne se ato jane te vecanta ne jeten e partnerit te tyre -- partner u thencin. Mendojne se duke qene KAQ te vecanta ("Vetem une e kuptoj ate," ose "Askush s'do te te doje me shume se sa une") ai nuk do rezistoje dhe pak nga pak do vije ne rrugen e drejte. Si perfundim, femra do jete shpetimtarja e tij, engjelli mbrojtes. Dhe si shperblim te mundimit te saj samaritan tip-Shen-Maria, ai do i dhuroje nje diamant qe i hengri 4 muaj te rroges se tij. (C'do i ngreqesh atij tipit tjeter, aman? Nuk duan gjera te perdorura, qe i ka shkelur e i ka formuar nje tjeter femer para saj... ne kete rast, djemte e mire... lol... cun mami, in other words.)

Kush nuk e donte sexin femer ketu lexo pak me lart.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Humdinger : 27-05-2005 mė 07:03

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Grate pelqejne Don Zhunet sepse i bejne te ndjehen mire sidomos me komplimentat.. (genjeshtra te thena ne sy) ...eshte ne natyren njerezore ..na pelqejne genjeshtrat ..lol

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    o Einstein per punen e Don Zhuanit ke te drejte por une te them qe ti je paksa Don Zhuan. mos me thuaj qe s'je. me kthe pergjigje

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    doux miel ke te drejte. Tani ka Don Zhuana qe nuk ndiejne asgje per grate me te cilet shkojne, megjithate kjo nuk do te thote se aty duhet te perfshihen te gjithe Don-ėt. i ēoj nje pershendetje Don-ėve por u them dhe te tjereve qe behuni Don po ju ra rasti.

i/e regjistruar Maska e Neo_Matrix
    Anėtarėsuar
    27-03-2004
    Postime
    27
    Citim Postuar mė parė nga doux miel
    nuk jam dakorkt Arber

te jesh don juan sdo te thote te mos te ndjesh per femren qe ke prane, do te thote te ndjesh per me shume

se nje femer.

MGJs don juan ishte i dashuruar me nje, nuk ishte ajo qe e ndalonte ate te donte femra te tjera

si e konsideroj veten?

un e konsideroj veten s i vetja ime

sbaj krahasime
    doux_miel i ke ngaterruar pak personazhet
    Ai qe dashurohej me me shume se nje femer ishte CASANOVA famshem!!!
    Don Juan kishte deshire te bente femrat per vete , pra kenaqesia e tij ishte thjesht ti shihte te dashuruara pas tij dhe ne momentin qe e arrinte kete largohej prej tyre pa lene gjurme !
    Ndersa Casanova dashurohej me cdo femer qe takonte dhe duke qene simpatik arrinte edhe ai te bente shume femra per vete por gjithmone duke i dashuruar me shpirt ato!
    the game is OVER

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •