Ashtu eshte.Postuar më parë nga MI CORAZON
Bile tani ku e degjova une qe e rekomandojne dashurine per renien nga pesha?![]()
Ashtu eshte.Postuar më parë nga MI CORAZON
Bile tani ku e degjova une qe e rekomandojne dashurine per renien nga pesha?![]()
Ashtu deee, tani të paktën e the.Postuar më parë nga Fiona
Mendoj se kur ndjehesh në LOVE, gjithçka që të rrethon e përcakton nga ai/ajo në një farë mënyre. Që të ndjesh sa thellë dashuron, janë një sërë faktorësh që e bëjnë të mundur treguesin që të dallosh vërtet kë do.....ndjen çdo gjë për të, e fal , xhelozohesh (jo rralë herë), drithërohesh kur e ndjen praninë e atij/asaj dhe kjo jo vetëm në çastet intime, por përgjithësisht . Treguesi më i mirë është, se për personin që dashuron, je në gjëndje të bësh gjithçka në çdo moment.
Nuk di sa u shpreha që të më kuptoni.![]()
E po kjo pikë e zezë ! E pse të xhelozosh? Se mos është ajo më e mirë se ty? No way! Unë s'xhelozoj. Biles, as për Jackun që është movie star e ka fjet me çerekun e femrave të botës, s'kam xhelozu kurrë. (lol)Postuar më parë nga Humdinger
Unë jam kundër xhelozisë në një lidhje. Tani e kam me tërë mend.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Corason !!Postuar më parë nga MI CORAZON
Nuk është absolute xhelozia ( në të gjitha dashuritë )dhe për më tepër është ndjenjë inferioriteti dhe aspak e këndëshme, por nuk mund të përjashtohen raste të tilla, sepse jeta e ka treguar që ka xhelozi edhe në dashuritë e mëdha.
Xhelozia egziston, pavarësisht se jo tek ti apo tek unë...por është prezente tek të tjerë.![]()
Ata e kane pisk punen, ndaj dhe nga halli dashurohen me me shume se nje person, dhe kur i konfronton partneri, i thone ma ka rekomanduar doktori....Postuar më parë nga Humdinger
P.S. Mos e beso Cora qe te thote qe nuk eshte xheloze, se kshu ne fillim te gjitha kshu do te te thone....![]()
Postuar më parë nga MI CORAZON
Thoni pastaj pse vdesin njerzit nga zemra. Gjithe ajo mbingarkese. Rreh fort edhe pa ditur në eshte e dashuruar, si në rastin e kesaj vajzes. Te pakten e te paktes, ballafaqimi (i kryer) i jep nje arsye per te rrahur.Postuar më parë nga Leila
Nejse, per mendimin tim vajza te ballafaqohet per te vertetuar ndjenjat qe i kane lindur. Tani per tani, po e quajme "infatuation"- terheqje fizike qe detyrimisht do marre reagime fizike.
Gje qe me ben te mendoj, pse eshte pikerisht zemra organi i dashurise? U pa puna, do hap teme per kete.
Rebele, vertetoje njehere qe zemra ESHTE organi i dashurise paraprakisht, pastaj hape ate temen tjeter...Postuar më parë nga Rebele
![]()
Rebele, ku ta gjesh te vdesesh nga dashuria, jo nga ndo nje aksident makine apo homicide apo kancer, qe po na shfarosin fare.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Jasht teme, ti me lart.![]()
PERFUNDIMISHT: zemra eshte organ perfaqsues i dashurise. Tingellon sikur thashe organ partiak. Duket qe eshte e lidhur ngushte me politiken dashuria.
Per te mos devijuar nga tema: Fieralda, besoji zemres !!
Ika, se mbeta ketu 24-tersh. Sikur s'kam pune te tjera une.
Naten.
Organi i dashurise eshte TRURI:P
Rebele greket thone syte e mi)
Krijoni Kontakt