Close
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 148
    Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Fierake atehere nuk qenke dashuruar ende po si bere prov "flutuarat ne bark"

P.s Te ben dicka gili-vili ne bark dhe keto quhen "flutura" :-)
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    lol ja me beri dhe mua dicka "gili-vili" ne bark!

E lexoj kte teme me nostalgji per personin per te cilin u hap. Nuk e di nese kam qene ne dashuri me ate djal, por kur e mendoj sot, personi me te cilin jam tani nuk krahasohet me as nje dhe mund te them qe jam ne te vertet e dashuruar dhe shume e lumtur

U uroj te gjithve shume fat ne dashuri dhe te gjeni njeriun qe u kompleton ne te gjitha aspektet.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Si e kupton që është dashuri??
    sa pytje goditur kjo

un iher e kuptoj me prove (:

si eshte ajo thenja o trrim mos shko te ajo der

{kjo thenje eshte per te dy sexet se vjen nai femer na rref pastaj } L()L

shnet.
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2007
    Postime
    197
    Është gjendje e posaçme shpirtërorer...
    Është një si ndriçim brenda, që ndriçon edhe kthinat më të errëta të shpirtit...
    Është diçka që të torturon pafundësisht ëmbël...
    Dhe, padyshim, është diçka që s' mund të shpjegohet me saksi kurrë; njësoj siç nuk mund të shpjegohet piktura, poezia...
    Poezia, piktura nuk shpjegohen, përjetohen si art i së bukurës.
    Pra, dashuria është art që jetohet. Shpjegimi i saj është i vështir, kurrë i plotë, dhe natyrisht, kompleksiv...
    Sidoqoftë, mirmëngjes Jetë!

mua me ka ndodh krejt ndryshe
    sa e pash zemra ma beri bum bum bum ca here te mira

cdesha un isha mir me para :P

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Është gjendje e posaçme shpirtërorer...
    Është një si ndriçim brenda, që ndriçon edhe kthinat më të errëta të shpirtit...
    Është diçka që të torturon pafundësisht ëmbël...
    Dhe, padyshim, është diçka që s' mund të shpjegohet me saksi kurrë; njësoj siç nuk mund të shpjegohet piktura, poezia...
    Poezia, piktura nuk shpjegohen, përjetohen si art i së bukurës.
    Pra, dashuria është art që jetohet. Shpjegimi i saj është i vështir, kurrë i plotë, dhe natyrisht, kompleksiv...
    Me pelqeu ky shpjegim

cdesha un isha mir me para :P
    haha kshu thot dhe ai imi kur ia sjell ndo nje here ne maje te hundes, po skeni ca te beni....jo po ankohuni po deshet
    Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 22-12-2007 më 01:24

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2007
    Postime
    197
    Të futet një therrë në trup, dhe ti e ndjen që të dhemb. Kërkon ta nxjerrësh, ngase s' e duron dot dhimbjen e saj.
    Të futet një Therrë e Dashurisë brenda. Të mundon, të torturon, të krijon dhembje, veçse kjo therra tani të krijon Dhembje të ëmbël, të cilën Dhembje nuk dëshiron ta braktisësh kurrë.
    Është një si dehje. Një dehje që të bën ta durosh dhimbjen, torturën, ngase dashuria është torturë e ëmbël. Është diçka brenda të cilës e ndjen veten të papeshë, diçka, një si kombinim i ëndrrës dhe zgjëndrrës.
    Njeriu ka frikë nga thellësitë e oqeanit dhe nuk zhytet thellë. Në dashuri është e kundërta. Në fund të oqeanit është një guacë, e në guacë është dashuria. Prandaj ne i duam aq shumë thellësitë...
    S' është dashuri ojo që e gjejmë mbi sipërfaq...
    Sidoqoftë, mirmëngjes Jetë!

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    E shikon heren e pare dhe mendon qe eshte shume simpatik...as gje me shume.
    Mbas 30 minutash iken dhe e haron fare eksistencen e tij
    Vjen mbas 1 jave dhe te buzeqesh nga larg...mundohesh te kujtosh ku e ke pare...e vetjma e sigurt eshte qe te beri pershtypje dhe kete radhe.
    Vazhdon te vij dite per dite...eshte ber si tip zakoni.
    Mbas pak kohesh fillon te kthesh koken nga dera ter oren me shpresen qe do ta shikosh mbrapa deres xhamit duke u afruar.
    E shikon qe erdhi dhe i ndjen faqet te ngrohta
    Fillon te ndjesh afersisht te njejtin ankth qe ndjen para se te shkruash nje exam shume te rendesishem ne shkolle.
    Afrohet dhe te flet dhe mundohesh mos ta shikosh shume ne sy dhe mos ti flasesh shume.
    Mundohesh te pretendosh qe prezenca e tij nuk ndikon fare tek ty, por nuk mundesh.
    Ulet tek i njejti vend qe ulet gjithmon dhe i ka ngjitur syt tek ty.
    Mundohesh mos tja hedhesh syt fare
    Wow sa fuqi ka shikimi i tij!...si reziston dot..e shikon tepakten 2 here ate 1 ore qe ri i ulur atie...per ty kjo eshte shume sepse ka raste qe si heq dot syt nga ai..kjo te ben te ndihesh e dobet...nuk komandon dot as syt!
    Mundohet here mbas here te hapi muhabet me ty
    Do te di gjithcka qe ka te bej me ty...nefakt di me shume sesa i ke then ti!!
    Te jep telefonin...
    Telefonin e hedh ne kosh qe momentin qe ai kthevi kurizin
    Te jep dhe nje "leter dashurie"...
    ..Menyren e shkrimit e paska interesant...
    Nuk i jep shume rendesi atyre qe shkruante brenda...te kujtohen kartolinat qe ke shkruajtur here mbas here per shoqet e vellait...me emrin e tij posht!!!!..
    Je mesuar mos te "prekesh" shume nga fjalet e bukura te cunave...
    ..Por ky nuk eshte si gjith te tjeret...ky hariti te bej ty pershtypje!!!
    "nuk jam gati per relationship...kam gjera me te rendesishme tani per tani" mban mend qe thua ne situata te tilla!
    Nga ato qe shkruante fillon te ndihesh ne nje menyr fajtore sepse atij i kishte ber pershtypje menyra qe skuqeshe kur te fliste dhe shikimi jot sa here e shikoje "fsheuraz".....
    ..por ato ishin gjera qe nuk komandoje dot!..kshu qe del e pafajshme
    E verteta eshte qe nuk ke ndjer ndo nje here keshtu dhe fillon te mendosh..."mos vall kjo quhet dashuri?"

--->Kush nga ju ka dashuruar ndo nje here? Sa kohe i mori ta kuptoj qe ishte dashuri dhe jo thjesht nje simpati?

personalisht akoma se di ca eshte dashuria..."kam gjera me serioze per tu menduar!"

FierAkja143 mi dreq me kete teme me ktheve 3 vjet mbrapa ne 2004 dhe me kujtove fieraken (ose cupen e mamit se keshtu i them une) hahahahahhaha edhe ajo dikur mbase dhe sot eshte ne te njeten pozite por ajo se gjeti dot vete se ishte apo sishte dashuri dhe vendosi te pyste mamin, tani se cju pergjigj mami se di as sdua ta dij kurre:P vetem se ajo kishte ngatrru rolin ne gjueti dhe se vrau dot ujkun

Po i kthehem temes dhe po te them nqs sishte dashuri ca ishte atehere??
    Kohen para e ke qe te kuptosh dhe ti sic kemi kutpu te gjith se ceshte dashuria!!! cila gje qeka me e rendsishme se dashuria per njeriun na trego pak qe ta marrim vesh dhe ne!!!!
    Futja kot

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    Bravo Fieri

Hyra ne kete teme budalla, ato qe shkruajte lexova dhe mesova.

Thua te gjitha femrat te jene si ju fieraket. Me ty qenka e thjeshte vogelushja ime mjafton te rrish nja dy ore para dyqanit qe punoke dhe ti filloke te mendoke. Te mendoja me te zgjuar. Mire s'ke faj ti, nga nje ane dashuria te ben budalla.
    Me c'kuptoj une ti e ke qef ate, por ai s'ta var. Keshtu qe ti kerkon nga ne te te mesojme si t'a shtish ne dore. Duhet te jesh shume e deshperuar deri sa arrite te na drejtohesh ne, per nje gje te tille.
    Une vendosa me aq sa kuptoj te ndihmoj.
    Le ti marrim gjerat shtruar, nga e para, nje nga nje.
    Ti me c'ke lene te kuptohet nuk ke dashuruar as edhe nje here. Na vjen ky person rri nja dy ore para dyqanit ku ti punon dhe ti fillon per te mendon. Leri ato , jane pralla ato, jo e harrove , jo e hodhe ne kosh te plerave. Tani arrin casti kur zemra jote e vogel nuk ciceron(rreh) si zakonisht kur e shikon, por kendon. Dhe ti mendon:"po ai vall me dashuron"...Eh, te gjithe neve na eshte dashur ti pergjigjemi kesaj pyetje, ndoshta mund te ndryshoje gjinia por pyetja eshte po ajo. Keshtu pra e dashura vogelushja jone fierake erdhi dhe radha jote. Vetem qe pergjigjen e kesaj pyetje nuk t'a jep njeri, asaj duhet ti pergjigjesh vete. Asnjeri nga ne nuk eshte i sigurt per dashurine e tjetrit, bile ne ndonjehere nuk jemi te sigurt as ne dashurine tone. Ky eshte casti vogelushja ime qe t'a veshe edhe ti si shoqet e tua trurin ne pune. Do me thuash nuk punon. Eshte e kuptueshme ne raste te tilla truri nuk punon, peson avari, kjo eshte edhe arsyeja qe e quajne dashuri.
    Fierake nga une ke vetem nje keshill: Ne dashuri nuk gjykohet, por besohet, dashurohet.

Me siguri nuk e dike c'far do te thote "bandill".......Me beso mua nuk eshte sharje. Per informacione te metejshme drejtohu Fjalorit Enciklopedik Shqiptar.

Ah se harrova si dole me privimin
    peshkaqen te lumte dora qe e ke shkru ti se pertoja ta shkruaje vete po marr postimin tend dhe e shtypi ne leter e tia jap ish fierakes time jo ta lexoje vete ajo po tia jape mamit se vete e ka lexu ktu hahahahahahahahahahahhaah shoku nje arke me birra ke nga une ............

ti kthehem temes pse cte keqe ka nqs nje femer do te fuse dike ne dor dhe merr mendime nga te tjert!!! peshkaqen ate keshillen e thash dhe une dikur dhe mu pergjigjen do te gjykojme para pastaj shohim e bejme hahahahahahah ksu qe kujdes ti kur e thua
    Futja kot

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    lol ja me beri dhe mua dicka "gili-vili" ne bark!

E lexoj kte teme me nostalgji per personin per te cilin u hap. Nuk e di nese kam qene ne dashuri me ate djal, por kur e mendoj sot, personi me te cilin jam tani nuk krahasohet me as nje dhe mund te them qe jam ne te vertet e dashuruar dhe shume e lumtur

U uroj te gjithve shume fat ne dashuri dhe te gjeni njeriun qe u kompleton ne te gjitha aspektet.

lool fierakja . me ne fund nje njeri i lumtur nga dashuria
    tani qe e kuptove se cfare eshte hec pershkruaja dynjase?Eshte dashuria e jetes tende ? Dhe nese po nga se e ke kuptuar?
    Cdo bejme marim info se si dihet
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A jeni xheloz në dashuri?
    Nga ~Lovely_Gurl89~ në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 132
    Postimi i Fundit: 02-01-2024, 13:56
  2. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuri e Paprekshme
    Nga Antitrup në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-12-2004, 17:19
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •