Close
Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 148
    Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anëtarësuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    si e kuptojm qe eshte dashuri?- Kur nuk i ve dot ne fjale, ato qe ndjen ne zemer
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Bravo Fieri

Hyra ne kete teme budalla, ato qe shkruajte lexova dhe mesova.

Thua te gjitha femrat te jene si ju fieraket. Me ty qenka e thjeshte vogelushja ime mjafton te rrish nja dy ore para dyqanit qe punoke dhe ti filloke te mendoke. Te mendoja me te zgjuar. Mire s'ke faj ti, nga nje ane dashuria te ben budalla.
    Me c'kuptoj une ti e ke qef ate, por ai s'ta var. Keshtu qe ti kerkon nga ne te te mesojme si t'a shtish ne dore. Duhet te jesh shume e deshperuar deri sa arrite te na drejtohesh ne, per nje gje te tille.
    Une vendosa me aq sa kuptoj te ndihmoj.
    Le ti marrim gjerat shtruar, nga e para, nje nga nje.
    Ti me c'ke lene te kuptohet nuk ke dashuruar as edhe nje here. Na vjen ky person rri nja dy ore para dyqanit ku ti punon dhe ti fillon per te mendon. Leri ato , jane pralla ato, jo e harrove , jo e hodhe ne kosh te plerave. Tani arrin casti kur zemra jote e vogel nuk ciceron(rreh) si zakonisht kur e shikon, por kendon. Dhe ti mendon:"po ai vall me dashuron"...Eh, te gjithe neve na eshte dashur ti pergjigjemi kesaj pyetje, ndoshta mund te ndryshoje gjinia por pyetja eshte po ajo. Keshtu pra e dashura vogelushja jone fierake erdhi dhe radha jote. Vetem qe pergjigjen e kesaj pyetje nuk t'a jep njeri, asaj duhet ti pergjigjesh vete. Asnjeri nga ne nuk eshte i sigurt per dashurine e tjetrit, bile ne ndonjehere nuk jemi te sigurt as ne dashurine tone. Ky eshte casti vogelushja ime qe t'a veshe edhe ti si shoqet e tua trurin ne pune. Do me thuash nuk punon. Eshte e kuptueshme ne raste te tilla truri nuk punon, peson avari, kjo eshte edhe arsyeja qe e quajne dashuri.
    Fierake nga une ke vetem nje keshill: Ne dashuri nuk gjykohet, por besohet, dashurohet.

Me siguri nuk e dike c'far do te thote "bandill".......Me beso mua nuk eshte sharje. Per informacione te metejshme drejtohu Fjalorit Enciklopedik Shqiptar.

Ah se harrova si dole me privimin
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

rrezja qe ngroh Maska e dielli qe lind
    Anëtarësuar
    13-10-2005
    Vendndodhja
    Aty ku zhurma e dallgeve eshte muzike per veshet e mije.
    Postime
    181
    Kur ta bon zemra tak. Dhe kur nuk je i zoti te mendosh gje tjeter.
    nuk me kujtohet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Peshkaqen per koken time i ke ren shume anash ceshtjes! E vertet eshte qe skam dashuruar njeri deri sot sepse as nje sma ka mbush syrin/mendjen dhe kam dashur te "rruaj pak traditat shqiptare". Po ku me ke bere per te qeshure eshte kur thua qe ai ndejti dy ore jash dyqanit dhe une filloja te shpresoja dhe ai sma var! looool Deri sot ska dal ai djal qe une ta pelqej dhe ai mos te ma vari! Nuk dua te shes dengla, po thjesht po nuk e dita 100%qe dikujt i pelqej nuk ja hedh fare syt. Jam pak me e kujdesshme se sa mendon ti me djemt dhe me vjen keq qe mendon si mendon (ndoshta nga qe sme gjef).

Deri sot kam ndjekur llogjiken nevend te zemres dhe nuk jam bere pishment as nje here...ajo qe me bene mad eshte qe ka patur raste qe kam menduar nqs duhej te ndjekja zemren me kete djal dhe as njeri sme ka ber te mendohem nese duhet te dal me te. Kam qene gjithmon "jo" dhe ska fare diskutim, po ksaj radhe sikur u mendova pak me shume.

Me vjen keq peshkaqen po me duket se dhe dhe kesaj rradhe sna the gje! Megjithate ste ve faj. Nje gje qe do te rekomandoja...mos u mer me psikologji!!! lol

sa per privimin mire dola, ishte me i leht se sa prisja shyqyr...flm qe pyete

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33
    Bravo Fieri

Hyra ne kete teme budalla, ato qe shkruajte lexova dhe mesova.
    Te mendoja me te zgjuar. Mire s'ke faj ti, nga nje ane dashuria te ben budalla.
    Me c'kuptoj une ti e ke qef ate, por ai s'ta var. Keshtu qe ti kerkon nga ne te te mesojme si t'a shtish ne dore. Duhet te jesh shume e deshperuar deri sa arrite te na drejtohesh ne, per nje gje te tille.

hyre budalla peshkaqeno dhe kontribove me nje shkrim budallek...pse thua? Po ja thelbi i temes eshte nese eshte dashuri nese ske dal me nje person, ske pasur ndonje intimitet, thjesht i flet si mikesh. Ku tek postimi i fierakes pe ankesa si "sma var"...(qe te garrantoj nje vajzes te tille ska djal mos tia vari ^_^) dhe lutje per forumistave ti japi keshill si ta "shtij" ne dore?...te punon cerebrali ty byrazer? Jo? ok mos u qaj

dashuria mund te ndahet ne disa kategori qe bembajn intimitet, pasion dhe perkushtim (commitment)

1) pelqimi= perbehet vec me intimitet (pshm ke shoqeri me personin etje)
    2) dashuri romantike = perbehet me intimitet dhe pasion
    3) dashuri "vetekenaqsi" = perbehet me perkushtim dhe pasion
    4) infatuation= ka vec passion
    5) companionate love = dashuri qe perbehet me miqesi (pa pasion apo atraksion seksuale) perbehet me intimitet dhe perkushtim
    6) dashuri e bosht = e perber vec me perkushtim
    7) consummate love (dashuri e perkryer) e permbushur= I ka te treja: intimitet, pasion, dhe perkushtim

cila i perket komshies?
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 01-02-2006 më 20:52
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    i pakapshem no no sti kan mesuar mire kto gjera me duket! ai sesht kalama te meret me kapje dhe humbie shancesh! ste ka ndodhur ndo nje here te duash nje vajze dhe mos te interesoj as nje tjeter? Te uroj te ndodhi te gjesh nje cup qe ta dish dhe vet qe ja vlen te rish dhe 1 vit duke u munduar. Jo nga qe kushedi se kush eshte ajo, por nga qe te ben ty te ndihesh mire dhe nga qe e do.
    Mos bej ktu tani si gangster se dhe gangsterat e kan nje si puna ime qe do ju vi dikur ne rruge dhe do behen dele vetem per tju then ajo nje hi!
    per fat te mire *ahemmm* fatkeqesishte desha me thene nuk me ka ndodhur ta dua ndonje vajze ashtu si thua ti.

Sbehem hic si gangster, se nuk jam aspak. Une thjesht po flas per realitetin. Shumica e femrave nuk sillen sic duhet te sillen qe te meritojne ate vemendjen dhe te qepurit nga mbrapa. Deri kur te dali nje vajze e atille, une do shkoj me mentalitetin "take no hostages". Pastaj sjam nga ata qe besojne ne ndjekjen e nje vajze per nje vit. Nqftse e dua une ate dhe ajo me do mua ska pse te prese nje vit kur mund te lidhemi ne nje dite.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-01-2006
    Postime
    19

ka kuptim e saj edhe dashuria.

e kupton se dashuron kur zemra ate ta kerkon , kur pa te ti dot nuk rri, kur pa te ti dot nuk fle , kur pa te ti qetesi nuk gjen, kur pa te shpriti nuk gezohet, kur pa te fjalet nuk dalin , dhe ti vazhdon e kerkon e kerkon aq shume e kerkon , ka DHE me shume ate e di, po dhe me keto mund ta kuptosh qe eshte DASHURI. ja shikoni keta te dy si ekuptojne qe eshte dashuri.pacimmmmmmmmm

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Moj piperke Fierake

Me vjen keq qe s'paske kuptuar asgje. Ti flet shume e flet ngaterruar, qellimi im ishte vetem per te ndihmuar. Kur lexova ate qe kishe shkruar, nuk i rezistova dot tundimit per te gacmuar. Tani me vjen rend per ate qe bera, kur shikoj c'fare ndienjash paskam provokuar. Une nuk jame mekanik ndienjash, por ato te tuat s'ka nevoj te jesh mekanik per te kuptuar qe kane skaduar.
    Sidoqofte pranoje, i kisha rene pikes. Kuptohet nga reagimi jote teper nervoz per te qene i besueshem dhe teper i primitiv per te mos qene i lexueshm. Kurse ti se vure asnjehere piken mbi "i", se mua me pelqejne shume gjera, por asnje nga ato qe permende ti.
    Fieri Fieri Fieri pse i bie kaq larg kur ja ku eshte Vlora. Pse mundohesh te fshihesh, une nuk thashe asnje gje te re nga ato qe kishe thene ti. Mos vall e thene nga te tjeret te duket me e rende, apo si kishe kuptuar ato qe kishe shkruar. Dhe mendo, te kisha per vajze te zgjuar.
    Ti me the nese ishte ky mendimi im per ty. Vogelushja ime, une me vajzat nuk mendoj, jo se nuk dua, por se ska nevoj. Heret a vone te gjitha vete do te m'i tregoje. Ne fillim me ty u mendova dhe u gabova. E di c'mendova: "- kjo vajze eshte nga ato vajza qe i qeth zakonet dhe traditat Shqipetare" kurse ti ..........

kam dashur te "rruaj pak traditat shqiptare".

Te them te drejten s'me kishte vajtur medja deri aty. T'i qethesh eshte nje cudi, por t'i rruash ...............eshte magji. Ketu i kishe kaluar te gjitha parashikimet e mia.

Kam frik qe prape s'do te me kuptosh.
    Nejse me ben gjithmon me gaz, qe gaz pac moj vogelushja Fierake. Dhe mos mu zemero, se ai qe te shan te do.
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    even my dad said that there is nothing wrong te vete per nje kafe sa per ta par me mire ca tipi eshte!!!
    Nje ba te tille do doja une Ky i imi eshte kunder ketyre "kafeve" alla shqiptarce dhe kunder meshkujve qe te vine rreth e rrotull sikur s'kane c'bejne tjeter ,lol.Si pasoje,ma ka transmetuar dhe mua ate aversionin e tije:P
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 01-03-2006 më 09:34
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ska mo dashuri cdo dit ta dredhin :P
    #VamosArgentina

Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A jeni xheloz në dashuri?
    Nga ~Lovely_Gurl89~ në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 132
    Postimi i Fundit: 02-01-2024, 13:56
  2. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuri e Paprekshme
    Nga Antitrup në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-12-2004, 17:19
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •