Close
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 148
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    angjelini po ti me peshkaqenin gjete te biesh dakort? do me besh te humbas fare respekt per ty tani apo ca?

lool fierakja . me ne fund nje njeri i lumtur nga dashuria
    tani qe e kuptove se cfare eshte hec pershkruaja dynjase?Eshte dashuria e jetes tende ? Dhe nese po nga se e ke kuptuar?
    Cdo bejme marim info se si dihet
    lol perla shume veta e kan pershkruar tak kjo teme. Un die pyeta ate vet te me pershkruaj si e kupton qe me do ne te vertet dhe me tha: "kjo qe ndjej per ty, eshte nje ndjenj shume e fort qe skam ndjer as nje here dhe mendoj per ty ne cdo situat gjat dites, te shikoj ne te gjitha planet e te ardhmes time etj.etj....me dhemb kur nuk te kam afer cdo minut!" "ca te themb" i thash une "kurrizi" tha ai lol kshu qe po pate dhimbie kurrizi je e dashuruar j/k Nejse seriozisht e kupton qe eshte dashuri kur cdo gje duket e sakt kur je me te! Kur gjera qe te dukeshin si difekte ne cuna te tjere tek ai te duket bukur (si prsh. shpatullat qe si ka shume te gjera apo kemben qe e ka #14 lol)Me tha nje here si me shaka qe "ty te krijovi zoti per mua" dhe te them te drejten sa me shume kohe kalojm bashk aq me shume e vertet me duket Kemi nje jave qe sjemi takuar dhe do kaloj dhe nje jave tjeter sa te takohemi prap dhe seriozisht kto dite me mungon aq shume sa po me ngrihen nervat!

Eshte dashuria e jetes tende ? Dhe nese po nga se e ke kuptuar?
    hmmm dashuria e jetes? Shume shpejt per tu folur per gjera te tilla. E verteta eshte qe e shikoj veten mbas shume vitesh te jem me te. Se imagjinoj dot vetet me as nje njeri tjeter.

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    angjelini po ti me peshkaqenin gjete te biesh dakort? do me besh te humbas fare respekt per ty tani apo ca?

hmmm dashuria e jetes? Shume shpejt per tu folur per gjera te tilla. E verteta eshte qe e shikoj veten mbas shume vitesh te jem me te. Se imagjinoj dot vetet me as nje njeri tjeter.
    Fierake lool lexo mire pse kam rene dakort me ate tani persa i perket respectit eshte reciprok si dashuria:P

Kujdes se qene ne rrezik
    Futja kot

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin

lol perla shume veta e kan pershkruar tak kjo teme. Un die pyeta ate vet te me pershkruaj si e kupton qe me do ne te vertet dhe me tha: "kjo qe ndjej per ty, eshte nje ndjenj shume e fort qe skam ndjer as nje here dhe mendoj per ty ne cdo situat gjat dites, te shikoj ne te gjitha planet e te ardhmes time etj.etj....me dhemb kur nuk te kam afer cdo minut!" "ca te themb" i thash une "kurrizi" tha ai lol kshu qe po pate dhimbie kurrizi je e dashuruar j/k Nejse seriozisht e kupton qe eshte dashuri kur cdo gje duket e sakt kur je me te! Kur gjera qe te dukeshin si difekte ne cuna te tjere tek ai te duket bukur (si prsh. shpatullat qe si ka shume te gjera apo kemben qe e ka #14 lol)Me tha nje here si me shaka qe "ty te krijovi zoti per mua" dhe te them te drejten sa me shume kohe kalojm bashk aq me shume e vertet me duket Kemi nje jave qe sjemi takuar dhe do kaloj dhe nje jave tjeter sa te takohemi prap dhe seriozisht kto dite me mungon aq shume sa po me ngrihen nervat!

Une te uroj gjithe te mirat dhe qofte vertete dashuria e jetes tende ! Qofsh e lumtur !!!
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Fierake , shum interresant ai pershkrim i gjendjes emocionale ne ket situate, por un nuk mendoj se esht problemi te fakti a e pelqen apo je dashuruar, deshuria esht gje qe kultivohet, nuk lind e as nuk vdes rastesisht. Problemi per mu eshte ktu, nese ti je dashuruar me te, nga menyra si sillet, si vepron, si te repuekton e te don, por je i sigurte se ai/ajo te shef vetem si shok apo mik te ngusht, ky esht problem qe vlen per te shqetsohesh, sepse realisht ske ca ben. Po nese shef se ai/ajo te pelqen dhe edhe bindesh se edhe ka dicka mes jush, ather esht krejt thjesht ....

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    nuk e kam idene tamom te qarte te kesaj dashurise,pasi sa afrohesh trembesh dhe iken tutje,,,, nuk e di tamom.
    ka qene nje kohe qe kur ndahesha nga ai person me vajt ne shtepi ndjenja nje boshllik mbrenda meje,sikur po le dicka te jetes time mbrapa......... Jeta
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

UnIvErSaL Maska e KaTaLiNa
    Anëtarësuar
    03-12-2007
    Vendndodhja
    Hawthorne,CA-L.A
    Postime
    57
    haha shum interesante nuk me ka ndodhur ndonjeher sepse as edhe nje djal nuk ka ndodhur te me buzqesh ose te me ofroher ne menyr te till por shpresoj qe kur edhe u te bie ne dashuri te jet diqka keshtu si storja qe ti ke rrefyer

djemt ketu jan horra nese duan diqka me ty eshte thjesht sex dhe shum thjesht thone....

A do te besh seks me mua?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 25-12-2007 më 17:34

Perjashtuar Maska e Arsyetimi
    Anëtarësuar
    09-10-2006
    Vendndodhja
    i zbuluar , tek dy maloret :p INTERIST per jete jam,se per vdekje jan kto milanistat :D
    Postime
    119
    kur tkaloj provimin

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    nuk e kam idene tamom te qarte te kesaj dashurise,pasi sa afrohesh trembesh dhe iken tutje,,,, nuk e di tamom.
    ka qene nje kohe qe kur ndahesha nga ai person me vajt ne shtepi ndjenja nje boshllik mbrenda meje,sikur po le dicka te jetes time mbrapa......... Jeta
    po ndodh me te parin kjo pune, hmmm edhe te dytin ... ndoshta edhe te tretin po pastaj msohesh e ste ben me pershtypje hahaha

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga DEN_Bossi Lexo Postimin
    po ndodh me te parin kjo pune, hmmm edhe te dytin ... ndoshta edhe te tretin po pastaj msohesh e ste ben me pershtypje hahaha
    nuk e di por them qe ti po flet nga eksperienca,,,, loooooooooool te kuptoj te kuptoj kom kalamoj vet ahahhahaha

kam degjuar qe thojne keto qe nuk ju ben pershtyoje ja u ka ngrene lopa barin loooooooool ca shprehesh kemi dhe ne shqiptaret
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Nuk eshte nevoja ta kuptosh, e ndjen me kalimin e kohes nese eshte apo jo.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A jeni xheloz në dashuri?
    Nga ~Lovely_Gurl89~ në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 132
    Postimi i Fundit: 02-01-2024, 13:56
  2. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuri e Paprekshme
    Nga Antitrup në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-12-2004, 17:19
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •