Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 36
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    NAPOLI - SAMBENETESSE 2 - 0...[ndeshja e pare 1-1]

Ndeshja e kthimit perfundon me fitoren e Napolit . Caparella dhe Souza [penallti] shenojne qe ne pjesen e pare.

NAPOLI kualifikohet per ne FINALE.

AVELLINO - REGGIANA 2 - 2 ...[ndeshja e pare 2-1 per Avellinon]

Pra ne finale NAPOLI - AVELLINO....

Kush fiton futet ne SERIE B...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    EMPOLI NE SERIE A.

Empoli 74,

Genoa 73
    ------------------------------
    Perugia 71
    Torino 71,
    Treviso 64,
    Modena 61,
    ---------------------------------
    Ascoli 59,
    Verona 58,
    Piacenza 56,

Mbyllet java e parafundit e serie B.Ngelet edhe 1 jave .

EMPOLI matematikisht ne serie A...loz javen e fundit vetem per te ruajtur vendin e pare dhe te jete kampion ne serie B.

GENOA duhet te ruaje vendin e dyte, qe te futet direkt ne serie A.

PERUGIA , TORINO e TREVISO do lozin PLAY-OFF .....

E rendesishme javen e fundit ASCOLI - MODENA ...Ketu do vendoset edhe skuadra e 4 qe do lozi ne Play-off...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443

Napoli nė festė pėr Maradonėn !

Gjeniu i futbollit , Maradona , rikthehet pas 14 vjetesh ne Napoli .

MARADONA i dhuroi Napolit 2 Scudeti , 1 Kupe UEFA , 1 Kup Italie dhe 1 Superkupe .

Mijera persona e prisnin sapo zbriti ne aeroport , ne Capodichino.

Pasi u sistemua ne hotel , shpesh ''Pibe d'oro'' shfaqej ne dritare dhe pershendeste tifozat qe kishin rrethuar hotelin...

<< Jam i lumtur dhe i emocionuar .Jam kthyer per njerezit >>- ishin fjalet e para te Diegos.

Maradona do marre pjese sot ne darke ne ndeshjen e lamtumires per nder te Ciro Ferraras , ne stadiumin San Paolo.

Foto te Maradones ne aeroport.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Nderkohe njerezit qe kane rrethuar hotelin jane shtuar ne numer dhe policia ka bllokuar shume rruge qe te cojne ne ate zone.

Biletat e ndeshjes se darkes jane mbaruar .

Ciro Ferrara :
    << Te rishofesh Maradonen ne Napoli eshte mrekulli .Kam ardhur ketu ne stadium ne oren 18.00 ...I hodha nje sy San Paolos dhe me hyne te dridhurat >>

Maradona :
    << Njerezit akoma nuk me kane harruar . Rikthimi im me Napolin ? Te shofim gjithcka eshte e mundur. Deshira ime tani eshte te bej nje ndeshje ne Napoli>>

Por sot eshte festa e Ciro Ferrares .

Nje parrulle ne stadium :
    '' Ciro e Diego, Napoli vi ama, ''

Ne foto MARADONA duke pershendetur njerezit jashte hotelit ....

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Maradona:

<< Sot nuk do loz se nuk mundem .Bera ca prova me vellezerit por nuk ja dal dot.Kam gjurin cope , me duhet te operohem.
    Por sot do shkoj ne fushe bashke me shoket e mi.
    Ferrara largohet nga futbolli , por jo nga zemra ime , sepse ngelet nje njeri i madh >>

Kur Maradona shfaqej ne dritaret e hotelit jashte shperthente turma ne thirrje tamam si ne stadium...kendohej kenga famoze :

<<«Oh mama, mama, mama. Sai perché mi batte il corazon? Ho visto Maradona»>>
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 09-06-2005 mė 16:08

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Na e renqethe mishin o Interist.
    Njeriu qe u adhurua si Perendi,rikthehet aty ku mbizeteron vec mizerja,ne mos gaboj Napoli eshte katandisur ne kategori te trete.
    Gjeniu me i madh i botes se futbollit vuri gjithe napolitanet ne dileme ne gjysemfinalen luajtur ne "San Paulo"midis Italise dhe Argjentines ne boterorin e 90-tes.
    Thashemet thoshin se shume napolitane ishin me Maradonen,dhe jo me Italine.
    Kjo per te kuptuar,se Maradona per tifozet e Napolit ishte dicka me teper se nje super star,nje futbollist,nje njeri i zakonshem.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    80 000 napolitane ne San Paolo adhuruan idhullin e tyre .

Sot jane te gjithe per te pershendetur Ciron dhe Diegon...

Nga njera ane eshte NAPOLI qe fillon nga CARECA tek ALEMAO ....nga DI NAPOLI tek GARELLA....e me pas CANAVARO, DI CANIO , ZOLA, CRIPPA, FONSECA, GIORDANO,PECCHIA, MURO, PARI, BIGLIARDI, CIRO CARUSO.

Nga ana tjeter eshte JUVENTUS ...me Deschamps, Vierchowod, Di Livio, Pessotto, Conte, Vialli, Lombardo, Zebina, Porrini e shume te tjere...

[per kuriozitet ndeshja mbaroi 4-1 per Napolin....golat Ferrara,Careca, Pechia, Ravanelli,Muro ]

p.s
    kolombi...Napoli eshte ne C1...Por ka nje shanc te madh keto 2 te diela ...lNdeshet me Avelli non ...Nese e eleminon kthehet ne serie B...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 09-06-2005 mė 18:52

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Canavaro :
    << Une kapja topat pas portes ne kohen e Diegos. Kur e shof sot ne kete fushe ku ka fituar shume ...shume...eshte nje gezim i jashtezakonshem >>

BAGNI :
    << Pa Diegon ketu sonte nuk do ishte e njejta gje.Duhet te falenderojme Ciron , qe na e solli perseri ne Napoli>>

Trajneri Napolit sot EDY REJA :
    << Hyra ne fushe dhe me pershkroi nje e dridhur, kjo qe po ndodh sonte eshte magjike.Po jetoj nje emocion te papershkrueshem >>

REJA vazhdon :
    << Shpresoj qe ky te jete vetem fillimi i festes te se dieles kunder Avellinos>>
    <<
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 09-06-2005 mė 18:53

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    "O mamma mamma mamma, o mamma mamma mamma, sai perché mi batte il corazon? Ho visto Maradona, ho visto Maradona, eh, mammą, innamorato son"

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Dje MARADONA intervistohet tek Telenapoli 34 :

<< Gianina , vajza ime , nuk e njihte Napolin dhe ngeli e befasuar. Nuk kam aptur asnjehere probleme me njerezit ketu , ndaj i kerkova Ferlaionos nje skuader per te fituar. Erdhen me rradhe Crippa, Corradini , Francini etj.I thashe atyre lojtareve qe duhet te vinin te Napoli per ti dhene fitore njerezve.

Perse nuk kam ardhur me pare ne Napoli ? Sepse nuk doja qe Napoli te me shifte kur isha keq.

Sot ngrihem ne mengjes dhe mund te gezoj me familjen time , pa patur probleme. Kam menduar edhe qe nuk mund te dilja nga ajo situate.

Nje gol e shenon ne 90 minuta , por te dalesh nga rruga e droges te shpeton jeten .

U riktheva ne Napoli me 2 gocat Dalma e Ginaina si dhe me ish-gruan .Isha duke vdekur ne nje shtrat ne spital dhe gjithcka qe kam sot eshte merite e 2 vajzave.
    Tani e kuptoj rendesine e te qenit prind.Kam humbur shume kohe duke u droguar.Kam bere gjera te mira dhe te keqija . POR te keqen me te madhe ja kam bere vetes time.

Nuk e kam perqafuar Ferrlainon , mos thoni budallalleqe, i dhashe vetem doren.Nuk mund te perqafoj nje njeri qe me ka bere keq , qe me deboi nga Napoli.Nuk mund ta fal asnjehere Ferlainon.
    Ferrlaino largoi gjithe lojtaret e medhenj te Napolit , edhe ma ne mes tyre, sepse vetem keshtu mund te vidhte dhe spekulonte me leket e tifozave te abonuar >>

<>

Per ndeshjen e te dieles Napoli - Avellino jane shitur qe sot 57 .000 bileta ....nuk diskutohet qe stadiumi do jete plot....

80.000 veta per nje ndeshje ne serie C !!!!!
    Nje nga gabimet trashanike te federates italiane ...nuk mund te cohet nje tifozeri enje qytet i ketyre permasave ne serie C...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Maradona, trajneri i ri i kombėtares argjentinase
    Nga Ka Vetem DINAMO nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 19:14
  2. Diego Armando Maradona
    Nga DORJANBITI nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-12-2007, 15:41
  3. Maradona Ne Karaiskaki
    Nga gabriela_athine nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 09:09
  4. Maradona : “Goli i Botėrorit 1986 u bė me hile”
    Nga StormAngel nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 13:39
  5. Maradona prapė kardiak nė zemėr
    Nga Raku nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 15-05-2004, 22:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •