Keni harruar Cubel Brecën...
Serafin Fanku ka qenë YLL ( për mua) . Gjithmonë si i "jashtëm" më është dukur.
Keni harruar Cubel Brecën...
Serafin Fanku ka qenë YLL ( për mua) . Gjithmonë si i "jashtëm" më është dukur.
Where does a thought go when it's forgotten?
Faleminderit. Pikerisht, kjo me pelqen shume. Luan shume bukur, origjinale dhe e ngrohte.Postuar më parë nga PINK
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Nuk keni harruar gje ju....
Megjithate duke pasur parasysh role te vecanta qe me ka lene vertet mbresa do te vecoja:
Sander Prosin
Kadri RRoshin(ne te gjitha rolet pa perjashtim)
Tinka Kurtin..(vecanerisht tek "Zemra e nenes")
Ndrek Luca
Margarita Xhepa
Robert Ndrenika..(Ky me ka bere te perlotem te "Njerez dhe fate"..i madh!)
Timo Flloko..(te "Lulkuqet mbi mure" dhe "Vdekja e kalit"..ipaarritshem)
Violeta Manushi..
u be goxha liste..s'u vecua gje..Vertet nje plejade e mrekullueshme aktoresh!!Eshte per te ardhur keq qe ne ditet e sotme filmi shqiptar ka mbetur ne "hije" dhe gjithmon e me pak po dalin emra qe do rreshtohen krahas te paharrueshmeve qe kemi permendur..
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Tinka Kurti për mua nga femrat, e paharruar!
Mimika Luca ishte e shoqja e Ndrekë Lucës? Sa për Ndrekën vetë, më bëhet t'ia mbështes këtij/saj mërmërimës më lart (më fal Kore), megjithatë punë gustosh sigurisht.
Me Gezimin më ra rasti të punoj nja tre muaj verën e kaluar, oh barsaletat e Gëzimit që në pikë të mëngjesit. Të vdiste fare, lëre pastaj ta dëgjoje në dublimet e filmave vizatimorë.
Kadri Roshi është vërtet i madhërishëm. Megjithatë do të ishte vërtet interesante të kish jetuar Prosi edhe ca më gjatë. Gjërat edhe mund të ishin ndryshe.
ps: Kishe gjë me Fierin ti 'llai?![]()
Perëndia nuk është mace...
Henri,Postuar më parë nga Henri
pershendetje,
Si e ka emrin ai aktori i Fierit qe ka musteqe dhe pak buzen e shtrember? Eshte Cam.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Po Eva Pellumbin, e teatrit te Kukullave e mban mend ndonje? Luante Lepurushin Veshkaushin. Alba qe eshte ne Gjermani di ndonje gje per te???
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Kush e ka lozur "Rrethi i kujteses " ?
![]()
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
s'e paske gje kujtesen....Postuar më parë nga White_Angel
P.S. Me kujtohet qe ka qene film i bukur, por ama nuk me kujtohet filmi, as aktoret, vetem emocioni me ka mbetur...
Bah, cfare ngaterrese! S'di kush i pergjigjet kujt.
Henri, per Gezim Rudin po flet? Une e di qe ka qene cun qullac, rrinte ne shtepi gjithe diten. lol
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
BEKIM FEHMIU
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=5599
Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)
Lista e injorimit: Llapi
Krijoni Kontakt