Shi kjo!!Postuar më parë nga MI CORAZON
Po qe se do jetë Kadriu kujdestar "turipatate mir ja bëm zotrisë tate" e pranoj urdhrin![]()
Shi kjo!!Postuar më parë nga MI CORAZON
Po qe se do jetë Kadriu kujdestar "turipatate mir ja bëm zotrisë tate" e pranoj urdhrin![]()
LoLPostuar më parë nga PINK
Te "Partizani" merrja pa rradhë se kisha kushërirën time sporteliste, te "17 Nentori" bëhej NAMI, dhe te "Republika" njihja Esatin Karapicin(operatorin)...kështu që nuk shkoja tek "17 Nëntori" që e kisha 2 hapa larg.![]()
Na dolet te gjithe me " miq " per pune Biletash Cinemaje
Kurse une kisha " miq " te teatri kombetar kur shikoja " Romeon " lolol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
LoLPostuar më parë nga PINK
Ta hodha prapë Pink.....aty mi siguronte Gëzim Rudi (besoj e njeh cili aktor është)
Pse ce kishe Gezim Rudin ti ?
Si nuk e njoh ... Fredi te pall 176 lol ..... eh dhe sa here kushedi e kam pare ne rruge![]()
Gëzimin e kisha komshi të vjetër në Tiranë, përpara se të syrgjynosesha këtej. Njeri i rrallë .Postuar më parë nga PINK
E di ti që është nipi i Ibrahim Madhit ai ??
Gëzimi ka punuar në Uzinën "Enver" tornitor dhe ka bërë shkollën natën....ku doli shkëlqyeshëm dhe që andej vazhdoi Institutin e Arteve (sot akademia e arteve)
LoL
Na ndanin tre porta në lagje.
Ç'na fute në të thella o Pink.....degjeneruam dhe temën fare pa le![]()
Postuar më parë nga Humdinger
Eh mire se nuk dolem shume nga tema .. aty brenda jemi akoma .. besoj se dhe moderatoreve dhe anetareve te tjere i pelqejne nje" cicke "fare keto " thashethemet " ... gjithmonene ne lidhje me aktoret ... kuptohet(lol )
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 15-05-2005 më 18:53
Se tani më erdhi qejfi të kundërshtoj tamam.Postuar më parë nga Humdinger
Ku e ke Marie Logorecin ti? Apo edhe ajo ka lujt vetëm disa role me Estradën e Tiranës?!![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Po ti pas 24 orësh më kujton që e kam harruar...apo e le kasitle ??Postuar më parë nga MI CORAZON
Po, jam dakort për Marie Logorecin dhe të më falni që më doli nga mendja.
Dhe ti Corason, herë tjetër më hiq veshin kur duhet, e jo pas të vjelave....na bëre me turp na bëre![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Humdinger : 15-05-2005 më 20:04
Per mua, me fantastiket jane....Sander Prosi dhe Margarita Xhepa. Ka pastaj plot te mire.
What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam
Krijoni Kontakt